Navštíveno 1400x

23.04.2008, 22:05 |
J0hny Zdarec, pls jak mám zapojit signály když píchnu do rádia pouze jeden kanál (výstup na SW), co v zesíku ? zapojit i levý i pravý ? Nebo jen jeden a na levý nebo pravý ? Díky :-))

23.04.2008, 22:23 |
mamut skus to nak lip napsat nema to hlavu ani patu.kolik kanalu ma tem zesilovac co ho chces zapojit

23.04.2008, 22:36 |
J0hny no lip, zesik je dvou kanal mam ho zmustkovanej na subac, jde mi o to - radio na vystup na sw (jeden cernej cinch), zesik ma vstup na dva kanaly... jak to mam propojit stereo cinchema( dvakrat, levej pravej kanal, bilej cervenej... :D ) ja nevim jak to jinak napsat a snad to ani nejde
hadam ze zes je asi mono nebo 2k tak zapoj oba na oba (debilne receno). takze na radiu mas 1x RCA a mono nebo 2k maj taky 1xRCA tim padem zapojis do radia oba co jsou na jedne strane signalu a do zesiku zapojis oba co jsou na druhe strane signalu. jo a nezapomen zapojit remote (u obyc signalu je to ten slabej dratek uprostred jedna strana radio a druha zesik). doufam,ze je to pochopitelny

23.04.2008, 22:44 |
J0hny pochopitelny to je jenze nac krast radiu stereofoni vystup kdyz tam mam samostatne vystup na subac na kterej to chci pichnout ...
cooo? ja mluvim ze to pichnes do RCA ne do ISA (tj vystup ze zesiku radia na repro). asi udelam na rychlo zapojeni radia s jednim RCA a dvoukanalu a vyfotim jestli ti to pomuze

24.04.2008, 09:49 |
M.a.R.i | Upraveno: 2008-04-24 09:55:34
Jestli jsem to dobře pochopil,tak rádio má mono výstup na SW a zesilovač má vstup na 2kanály. Tak by to vyřešil Y adaptér, nebo jak se to jmenuje.
[ Link ] . Rozdvojí ti signál.

24.04.2008, 15:54 |
J0hny M.a.R.i presne tak to jsem potreboval diky mockrat :-)
juj tak to se omlouvam trosku blbe jsem pochopil ..... jinac nejaky Y mam skladem
Není zač. Moje první rada na tomhle webu :-)