Navštíveno 2409x

Hlapi tak mam dotaz vshehno jsem do auta uj nainstaloval jenom mi hibi to tlumeni totij ten basak ma velki tlka 151db a celi auto mi brjdi nejvic kapota.jak kde a s chim to mam tlumit a kolik to ka nejak vijde?
auto mam megane coupe 2002 1.9 dci
hy,chy,ky,ry,dy,ty,ny>> tam se píše tvrdé Y :P... sry za OT ale musel jsem
pitoma: no tak muze te to vyjit rozdilne podle toho jak ,,kvalitni" material pouzijes. Ja tlumil asfaltovyma platama od Sinus Live. Muzes pouzit Sidakamp, Tescound (nejsem zastancem), Dynamat-moc kvalitni a dobre se s nim pracuje, Brax pastu, ty asfaltove platy,...... je toho mraky.. podivej se treba na www.prohifi.cz nebo www.ahifi.cz a tam toho mas... staci se jen rozmyslet. Odkud jsi?
pouzil bych Siku je ted za dobre penize mam za 229 kč do konce mesice a potom Brax pastu za 2330 kc vetsi 5 kg nebo mensi 1,5 kg za 800 .... nebo AIV 6kq pasta za 2340 kč.
ta pasta je dobra tjeh 5 kilo bi mi stachilo na auto?
Jsem s Bulharska
no ohledně té pasty.. Volil bych nějaký tlumící materiál + pastu...
pasta po tlumicim materialem a ten tlumici material na dvere a na zadek nebo komplet celi pasta a material.to mi vijde prez 10000
jak pise frankie: sikadamp je ted do konce mesice v akci za 229 kc kus, rozmer platu je 80x20 cm, idelani na to co potrebujes. prodava se spousta materialu nejek sika. Sike je v podstate to stejny jako dynamat extreme s identickymi trarovacimi a lepicimi schopnostmi jen za prijatelnejsi cenu. Kazdopadne na podlahu bych urcite doporucil tecsound z hlediska dobreho tlumiciho ucinku za velmi dobrou cenu. ke dverim - pouzit siku na vnejsi plech a na to brax pastu, a vnitrni plechy zadelat vetsi diry treba plechem nebo zalaminovat a pak prelepit cely sikadampem. siku muzes pouzit da se rict uplne vsude, velmi dobre se tvaruje i v zime a drzi skvele na vsem na co ho prilepis.
no jinak mi skvalitni zvuk a udjelam vice decibelu asi na db dragu?
urcite ti to zkvalitni zvuk , hlavne se ti nic nebude trepat :)) a na dBdragu si tez pomuzes pac se ti nebudou ztracet decibely a zustanou uvnitr auta (jako nereknu ti ze zvysis hodnotu o 10dB apod,ale urcite to bude lepsi)
kdo to djela vono se musi rozebrat celi auto je to pracichka no.jestli mi mujete doporuchit nejakoi firmu specializovanou na to tlumeni e autohifi
vytlumenim auta si narustem dB nepomuzes, klidne muzes vytlumit auto a nameris o 5 dB mene. Vytlmuenim totiz zmenis rezonancni frekvenci auta smerem nahoru a tim padem budes muset znovu naladit bednu a upravit natrubek na pozadovanou frekvenci, pak dosahnes teprve lepsiho vysledku. O kolik ti ale nikdo nerekne, musis zkusit, u kazdyho auta je zmena jina.
pitona_bg: neni problem kompletne vytlumit sikadampem v nasi montazni dilne, neni problem prokonzultovat jak dale postupovat atd. Sikadampu mam tolik ze muzem vytlumit cely auto v 50ti vrstvach :-)
kolik mi to vijde mam megane coupe?
zalezi co vsechno chces vytlumit sikadampem

25.04.2008, 18:01 |
Parma TO BMW_318iS: 24.04.2008, 20:33 - tehdy si psal, že má polepit vnitřní plech Sika a na to dát Brax....?????
To snad ne...naopak. Nejprve Brax, ten ti zpevni plechy a až na to nalepit pláty Sikadampu. nebo se snad mýlim. Hele a používáš při lepení Siky horkovzušku? prej to pak lépe drží..?!
Parma: je uplne jedno co das driv, kazdopadne se mi osvedcilo dat siku a pak brax protoze brax nikdy nenaneses tak rovne aby pak lepena plocha sikadampu byla stejna jako pri lepeni na rovinu. hlavne brax drzi na vsem takze je to uplne jedno. Horkovzdusku nepouzivam protoze siku dostatecne pritlacim k lepenemu povrchu osvedcenymi nastroji :-) pokud bys to lepil a pritlacoval jen rukama tak je lepsi to lehce nahrat pak to pele prilne k povrchu, ale jak rikam pokud mas neco cim to na stoprocent kvalitne pritalcis tak hrokovzduzsku nepotrebujes. jinak sika drzi naprosto v pohode a nezaleziu na tom jestli pouzijes horkovzdusku nebo ne, tady jsem spis o to aby si dostatecne vytlacil vzduchove bubliny.
Pitona_bg: no na cely auto padne minimalne 50 platu sikadampu. to je fakt minimum, spis bych rekl kolem 70ti. Pri takovem mnozstvi by se dala dohodnout lepsi cena za material. V predvadecim aute NISSAN 350Z mame 70 platu a jeste porad je tam misto :-)))
no ten megane je menshi tak to je nejak moc ne ti listi ksou 80x20
tak asi udelam dvera kapota a yadek podlahu delat nebudu

26.04.2008, 10:11 |
Parma BMW_318iS: Myslis valecek...:-)nebo je to tvoje know how...
hele a kdyz bych tlumil ve dveřích vnitrní plech..s tím, že tam budu mít laminem zadelany díry. Taky bys na to flaknul Sika..nestacilo by traba na to TPB, nebo tescound s alu..?
Ono se rika, ze když polezu kvuli opravě zase do dveří, že se tl.matroš s alu folii sundavá lépe, než bez alu folie.
Parma: tescound bych na dveře nedával... já tam mám asfaltové pláty od SL a su moc spokojený, později budu dávat ještě jednu vrstvu a brax pastu..
v kazdem pripade, kdyz pouzijes Brax, tak 'nesmis' na db drag.. nebo spis smis, ale budes v extremu.
Na DbDrag se nesmi pouzivat jiny tlumeni nez povoleny a maximalne 4 mm na plech.
pouzivam jen siku, takze zadelas diry bud laminem nebo plechem a pres to siku. tecsound moc nedrzi a teplem steka ze dveri. tecsound je dobrej tak na podlahu, nebo pokud ti nevadi vaha tak 4mm tlusta verze, ta uz je celekm v pohode pak je tak silna ze uz na dvreich drzi v pohode a nezmekne jako 2mm

26.04.2008, 22:30 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2008-04-26 22:31:07
pokud chceš něco na kvalitní zadělání děr, tak se mě moc osvědčilo AIV.. Nemusíš nic laminovat atd..
[ Link ]