Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problem s muzikou

o Navštíveno 1610x o
o 26.04.2008, 18:07 | fousak
mam takovej problem, když nastartuju auto a zapnu rádio tak to dělá jakej si zvuk, když přidám trochu plynu tak se ten zvuk zvýší, nevim co s tím je. když mám vyplej motor tak to nedělá. prosim o radu co s tim je

o 26.04.2008, 18:23 | Mááša | Upraveno: 2008-04-26 18:24:50
nejspíš se ti kříží signálové kabely s napájecími ..už se to tu řešilo asi miliónkrát :o)

v některých případech to může být i špatná kostra..
o 26.04.2008, 22:47 | fousak
zkoušel jsem a furt nic
o 27.04.2008, 00:15 | cendler
špatná kostra, pokud možno zkus jiné rádio, potom špatné signálové kabely, nebo dát odrušovač
o 27.04.2008, 02:21 | J0hny
zkus samotny teleso radia (vzadu uprostred byva sroubek) prikostrit pripadne pokud se to ozyva jen v urcitych repro tak opravit kostru u zesiku na kterej sou napojeny
o 27.04.2008, 09:24 | koupi
ahoj mě tehle dělalo když jsem měl blízko signálové kabeli u napájecích a vtom byl celí zakopaný pes.Jak byly blíš 30cm tak to pískalo
o 28.04.2008, 16:12 | malakutna
Tak když jsem zkoušel dát jiný rádio (Blaupunkt) tak byl signál taky něčim rušenej. Zkusil jsem odrušovač k zesilovači a bylo to ještě horší. Odrušovač mi úplně ořezal středobasy v předních dveřích a nedalo se to poslouchat. Zkoušel jsem všechno možný. Ukostřit rádio i rádio zapojit přímo na baterku a efekt pořád stejnej.
Teď tam mám zpátky starý rádio Sony (opravdu hodně starý-na typ si nevzpomenu) a nic mi signál neruší Vůbec netuším, čím to mohlo být když mám napájecí kabely na druhý straně auta než signálový.
Teď mám v plánu si koupit Alpinu, ale mám strach, že zvuk bude opět něčím rušenej a bohužel nevím čím. Nakonec mi nezbyde nic jinýho, než laborovat.
Jediný co jsem nezkoušel byla výměna signálovejch kabelů za jiný (žádný rezervní nemám).
To je taková moje zkušenost :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3123 sekund.