Navštíveno 1939x

Má někdo tento model? Jak hraje, má oddělávací panel?
Tenhle model přímo nemám, ale měl jsem dojem, že oproti AVX33 (které mám) se liší hlavně v ovládání (nějaký ty speciální tlačítka nebo co), jinak to bude asi hodně podobné... čili sundavací panel ano, se zvukem jsem hodně spokojen taky (a byl bych ještě spokojenější, kdyby se mi podařilo nastudovat všechny možnosti nastavení, které tahle věcička nabízí :-)

27.04.2008, 20:14 |
FSAL no naopak tady bude pruser v bezdotekovym ovladani a jakykoliv odezvy na povel, aspon to je hlavni, co mu vytykaj
Vsak ja nerikam, ze je to nutne lepsi, jen rikam, ze funkcemi to bude prakticky totozne a jediny rozdil bude v tom ovladani :-)
Něco jsem našel na zahraničních fórech a na ovládání si tam hodně stěžují. Já jsem původně uvažoval o AVX33, AVX44 mě zajímala hlavně kvůli bluetooth, ale po tom co jsem si přečetl to pouštím z hlavy. Alternativu k AVX33 mám Clarion VRX378. Které z nich byste doporučili?
Co umí AVX44 z bluetooth navíc? Na AVX33 máš telefonování přes BT i přehrávání hudby přes BT, co bys ještě chtěl? :)
Ten Clarion se prodává v ČR? Neviděl jsem ho tu.
Člověče, kde já jsem přišel na to, že AVX33 nemá BT? To teda nevím.
Clarion některé obchody nabízejí, na stránkách zastoupení je jen model VRX388, který je ale v kombinaci černá-stříbrná a to se mi nelíbí.
Píšeš, že se zvukem jsi spokojen. Dá se to s něčím srovnat? Řada firem, které dělají instalace, preferují Pioneer a Alpine. Je to srovnatelné?
Asi půjdu do AVX33.

30.04.2008, 11:25 |
Mr.Scully | Upraveno: 2008-04-30 11:26:21
Já bohužel nejsem audiofil, resp. mám samozřejmě v autě nějakej ten zesík a woofer, ale nemám možnost srovnání jednotlivých HU. Předtím jsem měl Becker GrandPrix 7992, tohla tolik vychvalované rádio už mi nikdy nesmí na oči (půlku věcí to neumí, BT jsem nakonec ani nerozchodil, kámoš teď zrovna (jinej kousek) taky reklamuje). Alpinka byla sice jasná volba, ale mně se prostě vůbec nelíbí vzhledově. Pak jsem hodně zvažoval Pioneery (P65BT, P75BT), ale taky se mi moc nehodily do tmavého interiéru. A nakonec jsem zvolil tohle JVC, protože umí snad všechno. Kromě české diakritiku u ID3 tagů :) A kvalitativně by snad neměla zaostávat. Já jsem spokojen, jde tam nastavit obrovské množství věcí a i to dobře vypadá. A mně, jakožto amatérovi, který je na nějaký složitý nastavování audia úplně levej, to subjektivně hraje líp než Becker, kde jsem prostě nějaký správný nastavení ekvalizéru asi nenašel.
Vlastně jediná nevýhoda toho JVC je, že je docela "hluboká" a trošku vyčnívá do interiéru... nevím, někomu to může vadit, mně ne :)
Co to znamená hluboká? Zkoušel jsem hledat nějaké rozměry, ale u výrobce nic, jen někde jsem našel hloubku 160 mm, což je běžné. Jak funguje bluetooth? Někde jsem četl (jestli jsem to dobře pochopil), že z rádia jde vytáhnout jen asi 6 čísel.
Dík
mam AVX33 a jsem velmi spokojeny!!

30.04.2008, 17:21 |
Mr.Scully | Upraveno: 2008-04-30 17:21:39
petere: BT funguje tak, že si načte telefonní seznam z telefonu a ten pak normálně umí používat. Jestli tam jsou nějaké limity, to nevím. Měl jsem Sony Ericsson a ukazovalo mi to dokonce i příchozí SMS, to teď s Nokií myslím už neumí, ale zase to ukazuje sílu signálu i baterky. Předtím jsem měl toho Beckera a ten (kdybych to BT rozchodil) neuměl ani čtvrtinu toho.
Hloubka rádia jako takového je běžná, ale ten přední panel je takový tlustější... prostě to trochu vyčnívá do interiéru, ale ne moc. Nebo se mi to alespoň zdá :)
ja jsem si ani lepe vybrat nemohl:)