Navštíveno 1568x

potrebuju poradit jak zdemontovat tenhle subwoofer, nemate nekdo zkusenost?
Potrebujeme se dostat na tu vodici trubku, ktera praskla.
Vodící trubka prej:-)))) dej to prosimtě opravit profesionálně, ale nevyplatí se ti to vzhledem k pořizovací ceně.
jo diky za hodnotnej prispevek... to mi moc pomohlo, nasel jsem v nem odpoved na vsechno. :O//
Proste praskla kostra civky, cimz myslim tu trubku na ktery je vinutej drat civky,
ještě řekni že tam chceš dát ruličku od hajzláku a celý to pak perfektně vycentrovaný slepit sám dohromady........ nezbejvá než s majklem souhlasit ....... :)
Tu kostřičku doma stejně z ničeho nevyrobíš, takže jako ti přede mnou, plus bonus odkaz na opraváře:-)
[ Link ]

30.04.2008, 09:10 |
petis Zkusit horkovzduškou rozlepit komplet membránu od koše pak od cívky pak zkusit odlepit vlnovec od koše. a vyndat. Ale myslím že cívka nebude nijak atipická aby se nedalo vyměnit s vlnovcem to bude to samý. Takže bych spíš šel opatrně na membránu. Cívku ti namotá Caraudio a vlnovec bude mít taky. Když mu dáš rozměry teda:-)

30.04.2008, 11:36 |
clown a Caraudio to uz zase dela ? Ja jen, ze me posledni basaky delal jeho kamos a bohuzel se nepovedla ani jedna civka dobre ulozit, chodila mimo a drhla. Musel jsem to nechat tady jednoho dedu preledelat za cca 400Kc.
H-H pokud na to nepospichate a jezdi nekdo do praglu, je tu jeden deda co se tim zivi pomerne dost let (cca 50) a dela to za smesny penize .. (lidi mu vozej i McFuny a spol., furt se to vyplaci)

30.04.2008, 12:09 |
petis clown: já nevím. ale mě kdysi dávno Holywoody dělal. Aspon teda doufám.

30.04.2008, 12:25 |
clown kdysi dávno, bohuzel .. :o(
ja mel jeden set co delal on 100% a super v pohode, a druhej byl double pruser, ale pry to nedelal on. samozrejme, ze se to muze stat o tom zadna
konecne rozumny komentare.
Diky za pomoc.
Opravare mam sveho, vozi k nemu repra na opravu z pulky republiky.
Bohuzel tohle je pro nej orisek, protoze nevi jak se do nej nabourat, tu variantu s rozlepenim membrany chtel nechat jako posledni moznost.
Takze uvidime, reknu mu at to rozpitva a pokud by si s tim neporadil tak zkusim ty vase kontakty.
Diky.