Ahoj, pořídil jsem do svého vozu (SEAT Ibiza 2003 5.dv) následující komponenty a chtěl bych Vás poprosit o radu při výběru kabeláže a zapojení...
autorádio Kenwood DDX7029
[ Link ] zesilovač JBL: GTO-755.6 - 6 channel amp
[ Link ] 2x subwoofer JBL: GTO1202D - 12"
[ Link ] (ve dveřích prozatím standartní repro od SEATu)
plánuji nahradit za 2x VIBE BlackAir5 a 2x VIBE BlackAir6
[ Link ] ...zesilovač plánuji umístit napevno v kufru ve "zdvojené podlaze", subwoofery již mám osazeny do zesíleného zadního plata v kufru a budu je potřebovat zapojit, tak aby v případě potřeby šly jednoduše odpojit v případě vyjmutí zadního plata.
A zde se na Vás profíky obracím s prosbou:
1, jakou kabeláž zakoupit? (určitě existují nějaké min dimenze prům. kabelů, stínění apod, příp. jakou sadu doporučíte)?
2, přívod k zesilovači mám vzít přímo z baterie? (příp. doporučte jiný vhodný bod napojení, pojistky (jak silné apod))?
3, pro vedení od rádia do zesilovače mám použít kabely s cinch koncovkami nebo čtyřhranný konektor pro HI LEVEL INPUT? (zesilovač má oboje)?
4, bude nutné vyměnit původní kabeláž od rádia k repro ve dveřích? (musím táhnout kabely v kuse přímo od zesilovače až k repro nebo lze vedení od zesilovače napojit na orig. koncovku za rádiem)?
5, bude pro tuto sestavu potřeba silnější zdroj? (baterie, kapacitor) nebo bude dostačovat stávající?
...Díky za každou radu nebo odkaz 8)