Navštíveno 1477x

Zdravím zkušené autohifiky :-)
Uvažuji o tomto Naka. Láká mě samozřejmě více CD700II, která se již dá sehnat také za zajímavé peníze, ale vzhledem k tomu, že nemám garáž a CD700II nemá stejně jako HX-D2ka odnímatelný čelní panel, tak nechci někomu udělat radost. Proto bych se musel spokojit s CD500. Rádio bych bral z HongKongu, prodávající mi psal, že rádio umí evropské frekvence. Vyjde na cca. 10t.Kč. Samo + clo a dph. Jak se to dělá aby to poslali jako dárek a nemuselo se to platit? :-) Jinak je to zajímavá alternativa např. k Cla 958, A9887r, atd. Každopádně bude mít radost Escudo, že bude mít dalšího kandidáta do testu proti jeho opěvované 958 :-) Naka je vyhlášeno 2 věcma - 1) prý fantastický zvuk na který jsem zvědavý a 2) že nic neumí :-) Nemá s tímto kouskem někdo zkušenost, nebo alespoň neslyšel ho někdo? Bylo by v řetězci Sinfoni + Audio Development MM6 + MM1. Díky všem za názory na toto rádio!
záleží na tobě, zdali chceš dobrej zvuk,ale haldu práce s instalací na naka bez ničeho (pitomé rádio) nebo třeba 958osmu s korekcema atd. chce to pořádně promyslet.
Jinka jsem měl osobně Naka CD400 na akt. 3p akt. vyhybce a super , pak hned potom jsem měl 958 na 3way akt.
Oboje super rádia
radost by jsi udělal :o) dokonce jsem přemejšlel že bych si CD 400 koupil do poličky jen tak pro radost na občasný puštění, ale zatim mě to přešlo
Ja mam CD-400 a nemenil by som to ani za 958, sme to otestovali priamo v afte. Naka ma ovela otvorenejsi prejav v celom pasme. A je muzikalnejsi ako cla podla mna. Asi tiez pojdem do akt vyhybky Naka plus Dynaudia uvydime ako to dopadne...

05.05.2008, 16:58 |
Escudo | Upraveno: 2008-05-05 17:00:31
franto: můžeš upřesnit model aktivní výhybky? Vcelku by mě zajímala, já vim že sem zvědavej :o)
slušná :o) no já jediný co sem teď kloudnýho našel je aktivní BOSS třípásmová s plynulym nastavenim za podobný peníze jako jsi prdával, ale zatim mě to nezmáhá :o)

05.05.2008, 21:16 |
IvanP franto MIchalM teraz jednu predáva. Nie je 18dB/okt na DY zbytočne výsoká strmosť ???
Ivan hej mam to už zarezervované... co sa týka Strmosti to neviem trebalo by to vyskusať....
já jsem dnes koukal na aktivní 3p. výhybku od Sinfoni. Říkal jsem si že by to byl pěkný kus k zesilovačům - teda než jsem zjistil, že stojí přes 800e :-))