Navštíveno 3195x

Tak, muzika už je skoro hotová, jen přijdou vyměnit zesilovače.. tak se taky pochlubím....
Předek: Morel Hybrid Ovation 6 na aktivu na Pio P88RS a zesíku MB Quart 4100, bude výměna za Genesis...
Zadek Kicker SoloBaric 8" na montálně 2,5kW zesu MNC, taktéž změna za Zenon nebo Genesis....
až budu kompletní, nafotím to pořádným fotákem :-)
Tak se snažím letos zkusit SQ a myslím, že se mi to po zvukové stránce aj povedlo, šak na Macoše mužete zkritizovat :-)

zesíky budou v místě mezi SW a zámkem dveří pod uhlem 45st., ale to dodělám až je budu mít....

06.05.2008, 23:22 |
trlon krása jen dodělat zesy a jeto
na živo to vypadá 100x líp
ale že to krásně hraje
jen at se daří jako dposud
Tak jsi po icq nekecal :-) Moc rád si to na macoše poslechnu. Paráda!

07.05.2008, 00:12 |
Collin | Upraveno: 2008-05-07 00:13:24
Ty přední dveře se mě zdají moc dlouhý a prázdný. Chtělo by to možná přidat repro ;o)

07.05.2008, 00:38 |
Tony (M)
Pekny pekny.
Predpokladam, ze ta modra latka je stejne barvy jak vzadu, tak na dverich a na volantu. Tu "vyblutou" modrou asi dela fotak, ze?
Jinak nechci kritizovat, ale asi by to chtelo vymenit ty folie na zadnich sklech ;-)
ta bedna vzadu vypadá impozantně
Skoro bych se bál sedět v zadu na sedačce s puštěnou hudbou. Jinak zatím nejhečí tvoje instal. i když Hertz a audisoni byly taky luxusní:-)tím sis nasadil laťku vysoko:-))

07.05.2008, 08:43 |
SIS Vypadá to moc pěkně...
Rád bych to viděl naživo a hlavně bych to chtěl slyšet jak hrajou ty tři Kickery na 2,5kW :-)

07.05.2008, 09:02 |
Phase velmi pekne, tesim sa az si to vypocujem, pocuj mam otazku ako si spokojny s tym pio 88????bo ja ho chcem kupit, ale odhovaraju ma, ze vraj aby som kupil Alpine 9887,co ty nato???diky ti.

07.05.2008, 09:44 |
mzc jak vyměňuješ žárovky v zadních svítilnách? :-)

07.05.2008, 10:45 |
Chris pekna pracicka.. este lepsie to musi hrat.. som zvedavy kedy si to konecne vypocujem.. :P
Hmmm... pěkný celkem by mě zajímalo jak to hraje... jo jooo tak tohle bych taky bral ;-)
Toz pekne to maas, ja se snad letos ani nedockam :-(

07.05.2008, 12:56 |
Rali fakt moc pekny! taky budeš dlouho vyndavat rezervu :-)))
Mas to hezky chlape :-) Tesim se na LIVE :-)

07.05.2008, 14:31 |
mzc 2mishan:hele fakt by mě zajímalo jak máš vyřešenou výměnu žárovek v zadních lampách...... dík za info
Kolikrát jste měnili žárovku v zadních světlech? Já jezdím autama 12 let a měnil jsem jen asi 2x přední H4. Pokud bude muset, tak to rozebere a vymění. Já taky kvůli muzice výměnu spojkového válečku což je po odklopení sedaček práce na dvě minuty vidím, tak na hodinu než se k němu dopracuju :o)

07.05.2008, 16:36 |
mishan | Upraveno: 2008-05-07 16:37:15
tak díky za kladné ohlasy a ted vám du odpovídat:
Tony: ano, látka je stejná a dokonce i ta černá je tmavší tež ten lak na bedně, to prostě zkresluje foták, jinak folie sou ok, to co vidíš je zbytek maskovací pásky po stěně z dB dragu, musím to dát dolů, ale nestíhám :-(
Collin: no jo, ale i ty morely dělaj parády hoodně, chtěl sem decent, tak je to tak jak je, bojhužel ;-)
Majk-fox: jjj já vím ,audisony byly hoodně luxusní, ale zvukově uplně jinde...ted je to fakt velice solidní
SIS, Chris, Tesino:
sám sem těm kickerům z počátku vůbec nevěřil a po šíleném a nekonečném počítání bedny ,to předčilo moje očekávání až až, ty kickery tě uplně brutálně tlačí do sedaček při hloubce cca 49Hz, na tolik by měla být bedna naladěna....fakt je to masakr... neuvěříte dokud neuslyšíte, já sem tlakař ale i tohle je na mě moc :-)
Phase: sem velmi spokojený, slyšel sem imprit u Pallka a na moji sestavu se to nechytá ani omylem...
alpinu ti doporučujou, protože je to značka.. nic víc podlě mě Pio je lepší.. ;-)
Rali: rezervu tam nemám, když někam jedu dál , je na zadních sedačkách :))))
mzc: přesně jako Tuner#2 a když prdne, odčalouním ten trojuhelník odšroubuju desku a vyměním, pak to našroubuju zpátky, začalouním a je to..a nic nepujde poznat, no problema
Tož to jsem zvědavej na Live na Macoše :o))) !!!
hranatý auto - hranatý woofery, to je správnej přístup:-D
Ne, dělám si legraci, líbí, moc

07.05.2008, 21:45 |
mishan | Upraveno: 2008-05-07 21:45:45
ruffrider...souhlas, auto hranatý je, tak aj woofry :-D
paráda :) kickery sou parádně skladný repráky :)

08.05.2008, 16:35 |
Lefi hmm,jsem zvědavej jaký to je naživo :)
Lefi: na živo je to mnohem lepší, ten foták vzal jako by ta látka černá byla světlější, přitom v realu je to naopak, bedna je nalakovaná do barvy auta, a je to skoro stejné jako ta látka....

08.05.2008, 18:59 |
TROY :-DDDDDDDD opět ukázka jednoho dementního usera
Troy: kliiid, nevzrušuj se ;-)
líbí..zda budeš ochotný,docela rád bych si to na Macoše s kolegou poslechl..mohu se přihlásit?:-)
Takový pindíci malinký a dokážou takový divy jo? :)
Taky se hlásim do poslechový fronty ..
Wattman, Rocco: fakt se budete moooc divit :-) spadne vám brada tak jako mě :-)
poslechový test .. no problemo =o)
a vsichni se z toho poserte... to je ala mishan nejaka modla?
a nej je ten AL koberecek... trcici kabely... proste tuzing jak ma byt.
Chtelo by to nove auto a ne nove veci do kufru...
a hele chytrolín z Brouzdova.
chytrolina ani ne, ale mam jiny nazor na to, jak ma vypadat aparatura v aute....
Lubosek: A nenapadlo Tě, že kabely zakreje a ještě připevní pod tapec, že to byla fotka hotových dveří a ne celýho interiéru? A AL koberec jde snad snadno vyměnit za nějaký pěkný od Newmana, já už to tak udělal loni :o) Docela rád bych viděl Tvojí instalaci, pokud teda vůbec máš nějaké auto.
moje auto se tu nehodnoti... takze pase.. a pochybuji ze to nejak dodela... porad na vsech fotkach vidim ze to ma rozebrane
hhhranaty basssy ;) to muzu, skoda ze misto flakani se s vama na macose, lezim v posteli a potim se :-((

10.05.2008, 15:38 |
TROY lubosek
nj každej nemá dexon sestavu a zvonkový dráty v autě jako ty :oDD
Hold sou lidi co tu závist neunesou no:-)... já si představuju aparaturu přesně takhle..... já bych měnil okamžitě;-) a dost rád bych si to taky poslech ale na macose nebudu :'(

10.05.2008, 23:59 |
tazman | Upraveno: 2008-05-11 00:00:32
na živo lepči ja fotky..mnamkaaa...j a p.s. hned zitra se pustim do transplantace organu od aliho:-)) --mišan bude vědět ;-)

11.05.2008, 12:25 |
Supafly666 | Upraveno: 2008-05-11 12:25:44
Na vlastne usi to bol masaker, musel som sa drzat pekne v sedacke, aby ma to nevykoplo:)Clovek by neveril ako dokazu potlacit tri osmicky...nice:P

11.05.2008, 20:55 |
Midi34 | Upraveno: 2008-05-11 20:56:45
2 mishan -díky za poslech 20 min mě bolela hlava :-)
při normální hlasitosti fakt pěkný
mishan:taky děkuji za poslech a konzultaci a pokec
jinak ty woe,taky jsem myslel,že vyletím ze sedačky,po mě tam šel do tvého auta kamoš a ten z toho brečel:)
moooc pěkně to tlačí
Tož dost slušně to tlačí ;o)))) !!!

12.05.2008, 19:25 |
JiM Hmm vypada to hezky, taky bych rad někdy poslechl, ale neni čas :( a na Vsetin je to mooc daleko :D

12.05.2008, 20:02 |
mishan | Upraveno: 2008-05-12 20:02:58
díky kluci za uznání, rád sem pokecal a poradil, zesík nakonec zůstává :-)))
Lubosek: vyndej si cumel z pusy a pak tu něco kvákej.....
2 Lubosek tak nám předved jak má aparatura v autě vypadat
vypadá to náramně.. kicker is the top podle mě , ikdyž orion by stal taky za zvážení.. Líbí a vím že kicker je na tom zvukově hodně dobře.. a netušil jsem že to jsou jen 8čky.. kde si je sehnal ty kickery? v čr? dovoz? kolik t asi vyšly.. cca nemusí být přesná cena :).. díky
MÁ JE OD WWW.PROHIFI.CZ
Milan Rychtr
JouiCZ: cena do 3500 a mám je od Milana...
kua hosi a jak hrajou taky mali smejdy zakrsli ale vlasi me to trhalo statecne jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mega mazec za ty penize neni snad lepsi vec nez miminka od kickeru
miminka od kickeru:-))))) hehe fajná hláška :-)

16.05.2008, 22:38 |
mendo tie miminka celkom slusne rozvlnili plechy,myslel som ze zacne opadavat farba:DDD
mendo: :-)))))))))))))) aj ja som mal ten pocit :-))))
hezký.. díky :) kouknu na to :)