Navštíveno 1932x

09.05.2008, 21:17 |
hanzi mam dotázek, kolik asi tak může být max. proud od kabliku radia co spina zesilovač? Já jsem dal multimetr na právě tenhle kablik a ten kontakt co spíná zesilovač a naměřil jsem 15mA, je to moc? nevim jaký tady maj bejt proudy a ten kablik co mam u signalovejch kabelů kterej to spíná je někde přerušenej a já nevim jestli to neni velkej proud že by ho přetavil a něco je špatně nebo je ten kablik "jenom" někde přetrhlej nebo zlomenej... i když nevim jak by se to povedlo když vede v těch signalovejch kabelech

09.05.2008, 21:25 |
Mááša spíš bude přetrhlej nebo tak něco.. přetavenej asi těžko, 15mA je dost slabej proud :o)

09.05.2008, 21:25 |
clown spis ho mas jen zlomenej, tusim, ze alpina davala 150mA

09.05.2008, 21:35 |
hanzi OK, ja nevim jestli jsem to mel zaply po tom co jsem poskladat vsechno v aute, jestli jsem nekde nezatah... tak budu tahat druhej... zas vsechno ven :-(

09.05.2008, 21:45 |
clown proto tam mam CAT5 :o))) vice paru, vice moznosti :o))

09.05.2008, 22:34 |
hanzi uvidime zejtra, jestli to nemuze bejt hned u radia.
co presne si meral?
ak si prerusil remote, dal tam do serie ampermeter a nahodil aparaturu, tak je 15mA ok, zmeral si aktualny odber zosilovaca na remote vstupe
urcite by som nedoporucal skusat kolko najviac da radio na remote-vystupe
na tych radovo niekolko 100mA, ktore dava vacsina radii uplne staci standardny 0,75mm2 kablik...

10.05.2008, 12:40 |
hanzi noclue: presne jak pises, misto kabliku co je v signalovejch kabelech jsem mezi zesik a radio dal Ampermetr (digitalni multimetr preplej na mA) a nameril tohle.
jinak dnes z svetla jsem koukal na ten kablik jak vychazi na strane radia od signalovejch kabelu az na konec k radiu a nic divnyho jsem nevidel(ma pruhledou izolaci), tak jsem spendlikem napich tek kablik kde to slo a zmeril tech cca 8cm k radiu a bylo to tam nebde preruseny, tak jsem ko ucvak a nastavil a zatim vse hraje. tak je mozny ze jsem to tam skripnul kdyz jsem zasouva radio do ramecku i kdyz jsem se snazil davat pozor.
Ja jsem se tenkrat nekde docetl, ze do 300 mA, ale jak to maj jednotliva HU nevim....