Navštíveno 1991x

V autě mám momentálně tyhle repro
[ Link ] , jenže díky akce u Milana na Prohifi přemýšlím o těch velmi chválených Powerbassech (zřejmě S-6C). takže otázka zní jasně, co je lepší? Hraje to jen na rádio (a hrát bude), poslouchám dance, trance, rock, techno, pop, hip-hop :-))
Díky
Já bych dal PB. Zesík by na ně nebyl taky špatný.
já bych v tomto případě neměnil. pokud chceš změnu, tak kup zesilovač..
pasaťák: A jakej zesík by jsi volil? vzadu mám
[ Link ] Chci nějakej zesík adekvátní přímo k těm reprům...

10.05.2008, 22:03 |
cinto vpredu máš repráky na zosilnovač a vzadu máš zas repro na radio...sú dve varianty dať zadné repro preč kupiť 4kanál napr.
[ Link ] zaleží na financiach, alebo vymeníš predné repro za neičo inšie ale podla toho čo počú vaš by som išiel do Ground Zero
[ Link ] aj bez zosilnovača pekne zahrajú
ale ja by som sa priklonil k tej 1.variante...

10.05.2008, 22:25 |
cinto sorry som zabudol zdvôvodniť prečo 4kanál premostit ho na 3kanál a pripojiť naň subwoofer
[ Link ]

10.05.2008, 23:25 |
cinto skus sem hodiť celu tvoju zostavu bude to jednoduchšie a bude sa ti dať lepšie pomôcť...
dle mého názoru dost nevyrovnaná sestava, repra se sobě parametry nepodobají.. rozdílné příkony, rozdílné citlivosti.. Vzhledem k okolnostem bych asi šáhnul po Crunch PZi 100.4
[ Link ]
pasaťák: A doporučil by jsi mi aji nějaké repro místo těch oválů? Přemýšlel jsem že bych je zrušil (jen nevím jak se budou lišit zvukově ovály který jsou třípásma od 16,5cm repro dvoupásmových), protože je mám v zadním platu (kde mi nevyhovují, navíc se zvuk odráží od zadního skla) tak že bych něco šoupl do origo míst. Musej to být 16,5 koaxy nebo 5x7 ovály. Díky
Nebo jinak, sestava je:
Předek: HERTZ ESK 165
[ Link ] Zadek: Helix HXS 169
[ Link ] Sub: Hertz ES 250
[ Link ] na CARPOWER HPB-1502
Rádio Pioneer mp-30
Co změnit, aby to bylo k lepšímu? V ceně dejmetomu do +- 5000kč (klidně i víc)
tak změnil bych určite předek: ESK 165... a možná i zesilovač. jinak jestli chceš.. mám powerbass ovály na prodej... a PB s-6c bych asi nebral...
Midnite:Proč by jsi PB nebral?Mám je a v rámci možností spokojenost.....
Midnite: A co by jsi do toho předku dal??

11.05.2008, 15:09 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2008-05-11 15:13:35
Tak pokud chceš i jiné ovály, tak bych šel do Hertz HCX 570
[ Link ] a zesilovač Carpower Power 4/400
[ Link ] . Je to tedy více, jak 5t, kdyby jsi měl zájem, tak se mě ozvi na ICQ a dohodnem se..
kdybys chtěl tak ty PB s-6c ti muzu prodat za slušny peniz..jsou jak nove,kupovane tu na AHC,ale bez zaruky..mam je v zadu v platu..zaruku ti na ne dam ja osobne..duvod je že jdu z5 do ovalu na zadek.když tak icq
piskoteek: Jaká by byla cena?
somtom: měl sem možnost je slyšet a za ty prachy bych tam dal něco jiného :), ale však to je na každém co si koupí
nejradši bych je vymenil za nejaky ovaly..vic icq
prodej predni i zadni repra a kup jedny poradny predni repraky a zesik pro ne
Jaký přední kompa do cca 4tis??? S tím že budou na zesík kterej se vybere podle nich...