Navštíveno 1775x

Máte někdo skušenosti s nějakýma kompama od Ground Zero? Nějaké z té levnější cenové kategorie (cca kolem 3k) mě osobně se teda líbí Hifonics ZXi 6.5C ale ještě nejsem pevně rozhodnutej a zajímaly by mě názory právě na GZ už z toho hlediska že mám od GZ zesík (GZTA4000TX) a s tím jsem spokojen a právě tento zesilovač je bude pohánět + by měl ještě pohánět zadní ovály.

10.05.2008, 23:38 |
cinto GZ čo k ním povedať sú to nemecké reproduktory a podla toho aj hrajú čisto s dostatočnou razanciou na basoch a podla tvojích podmienok pripadajú do úvahy dva typy
[ Link ] a
[ Link ] ja by som ti odporučil tie Radioactivy...
Presne tak,dobra znacka,kompa super.Ty na prvni na ktere daval odkaz cinto tu mam na prodej za super penizky.
nevím, osobně bych šel do těch Hifonics.. narozdíl od těchto GZ mají možnost útlumu výškových reproduktorů, což je vlastnost, kterou hodně lidí ocení,
[ Link ] mají lepší fr. rozsah. Po zvukové stránce se mě Hifa libí víc, jak tyto nižší řady GZ.. Kdyžtak Hifonics mám mimo jiné i jedny na regále, které bych nechal o něco levněji.. Kdyby jsi měl zájem, tak se mě ozvi na mail jkarlovsky@revilohifi.cz a domluvíme se..

11.05.2008, 10:35 |
MaxxT kdyz se podivas co ti napsal tady pasatak, tak ma v dost vecech pravdu.. za stejny penize dostanes vic muziky.. :-) sel bych do Hifonics.
jako ti nademnou. ZXi-čka jsou zvukově výborný
Nevim,ale dle poslechu na normalnim zesilovaci nevidim velky rozdil mezi Hifo a GZ. Osobne bych volil GZ uz jen kvuli spolehlivosti,super vyskam..a nebo pak Neco od Rockfordu nebo Lighting Audia...

12.05.2008, 08:31 |
MaxxT nemyslim si, ze by Hifonics byl zrovna nespolehlivy.. :-)
Já jsem jednoznačně pro ZXi . . . . slyšel sem už ve dvou autech a super.....
nechápu co je za argument ta "spolehlivost" ???
a zrovna ty vejšky u hifa sou mnohem příjemnější než ty řezavý u GZ
sem nerekl,ale osobne mam proste GZ osvedceny,mam je 2 roky ve 3 autech a bez jedineho zavahani, ale samozrejme nerikam ze Hifo jsou spatne,to vubec ne.A rezavy vysky?ehm...no u Titanii a Radioaktivu snad ne?to ses trochu mimo.

12.05.2008, 11:15 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-05-12 11:16:13
neřek ale napsal :)
ano řikám řezavý vejšky :) když to tak řikám tak to tak myslim........ blbě nehrajou ale příjdou mi trochu jak vejšky u hertze DSK :)))
Doporucuju taky ZXi , dle me sou prijemny na poslech a zvladnou zahrat vsechno a cena vic nez dobra
Paráda, díky moc;-) mě se teda ty hifa líbili ale než něco koupim tak chci vědět jestli to za to stojí, takže teď už jen sehnat prachy ;-)..