Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kompa od Ground Zero?

o Navštíveno 1775x o
o 10.05.2008, 19:16 | tesyno
Máte někdo skušenosti s nějakýma kompama od Ground Zero? Nějaké z té levnější cenové kategorie (cca kolem 3k) mě osobně se teda líbí Hifonics ZXi 6.5C ale ještě nejsem pevně rozhodnutej a zajímaly by mě názory právě na GZ už z toho hlediska že mám od GZ zesík (GZTA4000TX) a s tím jsem spokojen a právě tento zesilovač je bude pohánět + by měl ještě pohánět zadní ovály.

o 10.05.2008, 23:38 | cinto
GZ čo k ním povedať sú to nemecké reproduktory a podla toho aj hrajú čisto s dostatočnou razanciou na basoch a podla tvojích podmienok pripadajú do úvahy dva typy [ Link ] a [ Link ] ja by som ti odporučil tie Radioactivy...
o 10.05.2008, 23:56 | Briann
Presne tak,dobra znacka,kompa super.Ty na prvni na ktere daval odkaz cinto tu mam na prodej za super penizky.
o 11.05.2008, 01:51 | CarMedia.cz
nevím, osobně bych šel do těch Hifonics.. narozdíl od těchto GZ mají možnost útlumu výškových reproduktorů, což je vlastnost, kterou hodně lidí ocení, [ Link ] mají lepší fr. rozsah. Po zvukové stránce se mě Hifa libí víc, jak tyto nižší řady GZ.. Kdyžtak Hifonics mám mimo jiné i jedny na regále, které bych nechal o něco levněji.. Kdyby jsi měl zájem, tak se mě ozvi na mail jkarlovsky@revilohifi.cz a domluvíme se..
o 11.05.2008, 10:35 | MaxxT
kdyz se podivas co ti napsal tady pasatak, tak ma v dost vecech pravdu.. za stejny penize dostanes vic muziky.. :-) sel bych do Hifonics.
o 11.05.2008, 18:02 | Peta_R19
jako ti nademnou. ZXi-čka jsou zvukově výborný
o 12.05.2008, 08:26 | Briann
Nevim,ale dle poslechu na normalnim zesilovaci nevidim velky rozdil mezi Hifo a GZ. Osobne bych volil GZ uz jen kvuli spolehlivosti,super vyskam..a nebo pak Neco od Rockfordu nebo Lighting Audia...
o 12.05.2008, 08:31 | MaxxT
nemyslim si, ze by Hifonics byl zrovna nespolehlivy.. :-)
o 12.05.2008, 09:04 | Nismo.Power
Já jsem jednoznačně pro ZXi . . . . slyšel sem už ve dvou autech a super.....
nechápu co je za argument ta "spolehlivost" ???
a zrovna ty vejšky u hifa sou mnohem příjemnější než ty řezavý u GZ
o 12.05.2008, 09:56 | Briann
sem nerekl,ale osobne mam proste GZ osvedceny,mam je 2 roky ve 3 autech a bez jedineho zavahani, ale samozrejme nerikam ze Hifo jsou spatne,to vubec ne.A rezavy vysky?ehm...no u Titanii a Radioaktivu snad ne?to ses trochu mimo.
o 12.05.2008, 11:15 | Nismo.Power | Upraveno: 2008-05-12 11:16:13
neřek ale napsal :)
ano řikám řezavý vejšky :) když to tak řikám tak to tak myslim........ blbě nehrajou ale příjdou mi trochu jak vejšky u hertze DSK :)))
o 12.05.2008, 12:49 | Frenkie
Doporucuju taky ZXi , dle me sou prijemny na poslech a zvladnou zahrat vsechno a cena vic nez dobra
o 13.05.2008, 09:55 | tesyno
Paráda, díky moc;-) mě se teda ty hifa líbili ale než něco koupim tak chci vědět jestli to za to stojí, takže teď už jen sehnat prachy ;-)..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3337 sekund.