Navštíveno 1495x

Mate u AVX2 dobry prijem tuneru? Ja teda moc ne, temer vsechno radia hrajou na ko*ot, kdyz nejsem pobliz mesta. S minulou Alpinou se to neda srovnat. Tak nevim jestli to ma tak slaby prijem a nebo je nekde neco spatne.
u mě bezvadnej , primera P10 anténa klasika na střeše . . . . cestou praha kladno sem chytal 97,2 vpohodě až na ulici mezi vrakáčema ale tam neni žádnej signál :) s jinejma rádiama sem se nechytal takhle už .. . .
kuwa tak chyba bude jinde, se starou alpinou jsem chytal Radio 1 skoro az do Loun, s AVX2 to zdechne za dalnici do Slanyho
Radio 1 sem neposlouchal v tom ti nepomůžu :)

13.05.2008, 17:07 |
cira Mám ůplně stejnej problém s tim AVXkem od tebe :-(, takže to bude asi tou mašinkou.
cira: kuwa, porad jsem doufal, ze to bude treba jen spatne dopojenej konektor :o( stara Alpina mela asi 10x lepsi prijem nez tohle AVX :-/
ma nekdo nejakej napad? co antenni zesilovac?
hoši já fakt problém neměl...... naopak měl sem i hodně starou alpinu a ta měla stoprocentně mnohem horší ve stejnym autě :)

14.05.2008, 13:26 |
cira Rajdlos: Bavil jsem se s Pavlem a ten mi řekl, že za anténní zesilovač jsou zbytečně vyhozený peníze, že to skoro nic neudělá, tak taky už nevim co.