Navštíveno 2568x

13.05.2008, 18:01 |
sabik docela jsem si dal záležet a spáchal svojí první muziku.Co vy na to?

13.05.2008, 18:04 |
sabik Na svojí velikost to třese celym autem...nirvána

13.05.2008, 18:05 |
sabik je to 25 cm Kenwood,bedna mi připadá zbytečná,i když zbylo trochu papírový roury...že bych udělal tubu?

13.05.2008, 18:06 |
sabik Kufr jsem nezmenšil ani o píď.

13.05.2008, 18:07 |
J0hny zcela jiste bych dal ozvucnici pro ten reprak pak uslysis zazraky od toho co slysis ted ;)
Také bych udělal bednu, jinak na první instal to jde.

13.05.2008, 19:18 |
Jujk0 Asi nafotím moju prvú instal...
no tak nevím co ohodnotit... ale máš dobře přichycenej zesik :D

13.05.2008, 19:56 |
DaveX Uprav nějak ty kabely a udělej bednu.. mi to příjde spíše jako přišroubování zesilovačů na sedačku než jako instalace :-p

13.05.2008, 20:09 |
Zaky Jako ostatní,bedna je 100pro lepší!A udělej si něco s tím repro kabelem v krytu zesiku,tyhle zesi dokážou dost slušně topit!!

13.05.2008, 20:43 |
Kamil ten sub sice neznám, ale myslím, že nebyl dělaný jako freeair, takže by si určitě zasloužil chvilku brouzdání po netu, abys našel TS parametry a postavil mu bednu na míru. ;-)
na prvni instal....no jde to ale je videt ze o hifi toho vis jeste hodne malo :) poptej se zde na foru co a jak a uvidis ze az ti nekdo poradi co a jak tak pak teprve uslisis zazraky oproti tehle instalaci
Jé, pánové, když já si vzpomenu na moji první install, cca 6 let zpátky:-) sw Vigasound 8 OHm píchnutý na rádio Texaco a koaxi Haitai, a byl to pro mě vrchol kvalitního zvuku:-)
sabik: Jen tak dál novej hifík se zrodil:-)
S tou bednou bych byl opatrnej a napřed si zjistil, zda to dle označení není náhodou free-air. Kenwood je z oblibou dělal a každý druhý basák byl free-air. Instalaci hodnotit nebudu, první jsem měl v podobné "kvalitě".
to asi většina, jen mi připadne jako prdel, napsat tam jak si dal záležet:-) doufám že jsi to aspoň sehnal téměř zadarmo a nikdo tě neodrbal...což v mých začátcích mělo spousta lidí v oblibě...
nic moc teda. docela hodně staré repro a zesiky. řekl bych že asi ten woofer poháníš tim haitai zesikem a na co tam máš ten druhý? a na co je tam ta bílá krabička na kabelu od zesilovače do reproduktoru? (asi nějaké pojistkové pouzdro či co..)
Basstard: To je určitě spojka, aby mohl vyndávat plato.

15.05.2008, 08:32 |
sabik Díky za ohlasy,jsem rád že se to někomu líbí :)
Tohle je detail fofrsvorky,je to na vyndání plata,potrpim si na praktičnost.

15.05.2008, 08:33 |
sabik Dále jsem konečně nacpal pořádný ovály Magnat do původních pochybných míst.Sice jsem trochu řezal,ale dopadlo to skvěle.

15.05.2008, 08:34 |
sabik A bezpečnost nade vše...

Co je to za typ ty ovály? Jak hrajou? taky o nějakých takových přeýšlim. Jsou živený tim zesíkem Kenwood?
A z čeho jsi vyráběl to pojistkové pouzdro??? Nevypadá uplně zle. ;)
to plato je vyklápěcí??? Jak jsi to udělal?

15.05.2008, 16:31 |
DaveX kizdnoH: pouzdro koupíš za 100 ;)
sabik: jak tam máš tu sforku tak ten kábel máš zbytečně dlouhý.. a jde i sehnat úplně malá sforka ne takové prase :) a schovej ty káble :)
PS: jaký to je přesný typ SW??

16.05.2008, 22:07 |
Topča A bezpečnost nade vše...
spíš prasárna.. sory..

16.05.2008, 22:29 |
mishan | Upraveno: 2008-05-16 22:32:20
hehe, jak taková malá mrdka třepe autem, to bych chtěl fakt zažít a se 200W :-)))))))))))))))))) a v platě???
promin, ale musím se zasmát :-)))))))))))))
jinak jako Topča
je to sic první instal, ale pochopil bych to tak před 8-10ti lety, ale dnes?? v době internetu a audia teměř za hubičku bych se se zbožím z nějaké burzy za 5 korun a starým 10 let tady moc jako nechlubil :-/
kizdnoH: klavírový pant....