Navštíveno 1607x

vybíram obyč koma dopředu jaký sou lepší? hertz dsk 165, a nebo magnat ultras 216? docela mě i zajímá jakto že sou ty magnaty kompa bez výhybek???
mám teď za opravdu výbornou cenu Crunch GTR 6.5Ci.. Zvukově předčí jak Hertz DSK, tak tyto Magnaty.. Zkus mrknout..
[ Link ]
chci repro za 1500stovek, což ty co sem psal mít můžu
jasně, to netvrdím, že Crunch je do 1500,-Kč.. Ale osobně si myslím, že těch 400,-Kč je směšný rozdíl na to, co to je za repra.. To je ale samozřejmě na tobě, jestli jsi nebo nejsi ochotný zainvestovat trochu více..
jako pasatak . .. . . připlatil bych 400 za 2x lepší zvuk .. . ..
z těch tvejch tak obojí sou v podstatě bez výhybek. . . .. pokud na rádio tak doporučuju hertz
Jednoznačně připlatit.. ty GTR hraju úžasně a hlavně normální cena je okolo 2300,-kč a v akci na WWW.revilohifi.cz
za 1915,-kč to je luxus:-)
mrkni:
[ Link ]

15.05.2008, 08:57 |
yethy Trochu se sem vkradu;-) Taky premyslim nad tim jake kompa a cenovy by ty GTR vyhovovaly. Nevadi kdyz je budu hnat jen na radio? Umi podat i spodek? Zatim totiz se SW nepocitam... Diky
poptej passataka, ten ti řekne víc co se týče zapojení na radio.. ale muj osobní názor, že zahrajou fajnově i na rádio,ale přez ten zesik dokazujou parádní věci!
jo a co máš za rádio?

15.05.2008, 09:10 |
yethy Zatim origo ford,ale chtel bych sehnat nejakou jetou Alpinku kolem 3000.

15.05.2008, 09:13 |
RudyV Ty Crunch můžu jen doporučit. Honím je zatím jen přes rádio a super. Co mně se týká,jsem maximálně spokojenej.Ale je na každým co si tam dá,ale jak říká pasaťák,400 stováky nejsou žádná díra do šrajtofle a ten příplatek se rozhodně vyplatí. Jen můj názor.
A proč jetou? a proč né novou? :-)
[ Link ]

15.05.2008, 09:14 |
trlon já sem mněl ty hertze dsk165- a za zty prachy dobrý pohraní určo lepší než nějaké blbý magnaty
nebo jeste GTS , sice GTR jsou lepsi :) , ale oproti Hertz jsou take lepši
[ Link ] a samozřejmě pošta zdarma

15.05.2008, 09:33 |
yethy Zralok:Ja se v tech Alpinkach celkem ztracim,nemam prehled ktery typ co umi,ale cekal bych ze kdyz koupim jetou za 3,tak by to mohl byt vyssi model nez nova za stejne penize,ale mozna ze poridim neco jako jsi dal do odkazu...
Taky se sem malinko přifařim...
Myslite ze sou lepsi ty GTRka nebo Hifa ZXi6.5C popř. Atlas ?
Divally:
lepší než co? :-) jak Crunch,tak hifa jsou super:-) !!
ZXi jsou lepsi jak GTR ..... vysky i stredy
jenže jsou lepší jen o trochu a když vemu poměr cena vs kvalita, tak ty GTR jsou daleko lepší...
přeci jen 1920,-kč za Crunch GTR je zajímavější a dostupnější kvalita než Hifa Zxi za 3320,-kč
lepší.. relativní poměr.. o středu bych mohl polemizovat.. Hifonics ZXi má prakticky dvě lepší vlastnosti, jsou na tom lépe výkonostně a co je velice dobrá vlastnost, mají možnost útlumu výškového reproduktoru. Co se týká ale projevu, tak pokud nejsi vysloveně náročný, a nebudeš si pohrávat s vyhybkou a necháš výšky na 0, tak bych šel do Crunch GTR a za ušetřené peníze raději vytlumil dveře..
Samozřejmostí dobrého zvukového projevu je samotná instalace, to platí ať si koupíš repro za 2t stejně tak, jako za 20t.
GTRka zahrají velice dobře i na rádiu, nicméně co ve skutečnosti umí, ukáží až na zesilovači.. Takže pokud někdo uvažuje nad zapojením prozatím na rádio a až později na zesilovač, tak je to velice dobrá volba!!

15.05.2008, 14:39 |
MaxxT GTR jsme nekolikrat davali jak na zesik, tak na radio a vzdy byla naprosta spokojenost.. pomer cena/vykon .. parada... ;-)

15.05.2008, 19:47 |
yethy Sice to neni muj topic, ale za sebe diky za rady!Pujdu do tech GTR,jen nevim jestli stihnu tu akci na revilohifi kvuli financim...
skladem je 25 párů GTR 6,5Ci, tak to snad chvilku vydrží..
za kolik je máš s poštou sice sem chtěl repro za 15stovek ale co se dá dělat
no ty woe :-)
já potřebuju taky jedny! :-)
cena je konečná, 1912,-Kč včetně poštovného.. Stačí objednat a už půjdou k tobě..