Navštíveno 2160x

Zdravíčko pánové,
Měl bych tu jednu žádost o pomoc, než se rozhodnu něco koupit. Pořídil jsem si Optimu Yellow top, ovšem nevím jak funguje ten boční terminál, resp. co se do toho šroubuje..
Je to myšleno např. na něco takového jako vyrábí Stinger? viz.
[ Link ] Předem děkuji za Vaše postřehy s bočním pólem.

Fotka je smaozřejmě jen ilustrační foto když jsem zkoušel rozměrově jestli se tam vejde :D
do toho se šroubujou americký auta :)
Dík za odpověď, ale bohužel to mě osobně teda nic neříká :D Myslíš že ten závit má to stoupání co maj amreický kraksny? Jako je to u Exide Maxima?

15.05.2008, 23:13 |
bandita | Upraveno: 2008-05-15 23:15:51
jj je to US rozmer, s udajmi z manualu o zavite "3/8” – 16 UNC – 2B" prides do vacsieho zeleziarstva a normalne kupis srobov kolko chces. U nas stal jeden cca 5 Sk.

16.05.2008, 05:03 |
Ricci Speed300, u Exide Maxxima ziaden bocny port nie je...
Díky Bandita, já jsem manuál asi nedostal.. Takže tedy cizokrajný závit hmmm
Ricci - Maxxima sice nemá boční, zato má horní a ten ten "americkej" závit má, alespoň já ho tam měl...
proč sem tam wole napsal dvakrát ten ten?
závit má standard stoupání a v americe nejsou kraksny :))
mám doma origo US baterku , optimu red top , kinetik power a u všech je shodnej závit :)

16.05.2008, 14:08 |
clown heh, tak to zkusim :o)) taky mam jednu yellow top :o)
Aha tak že by existovaly dvě verze? Tak samozřejmě finančně nebude problém koupit oba šrouby, spíš že ten cizokrajnej budou mít někde ve spaciálce a to už je kurnik trochu časově náročný...
Nismo.power - ale co to je teda za bordel na tomhle světě, když máš originál baterku z USA a jsou na ní "naše" závity? A pak si koupíš u nás maximu a sháníš na to matičky po všech čertech. (naštěstí ty novější modely už byly vybaveny matkou kupodivu, pravda.
ty bocni zavity ma Exide Maxxima 800 a maxxima 900
ale u maxxima 900dc uz neni
Tak našroubováno a abych to uvedl na pravou míru, tak závit v bočním terminálu je ten "americký" se strmějším stoupáním zřejmě 3/8 jak píše bandita. Tak čau a dík