Navštíveno 2462x

moje první instalace,
HU - JVC KD-G632
SW - 2x PIONEER TSC-306W (400W RMS - 2X = 800W RMS)
PŘEDKY - POWERBASS PB-S6C (75W RMS)
ZADEK - CARPOWER NEOVOX 165 (s výhybkama, 80W RMS)
zesík na SW - CARPOWER 1/800 WANTED
ZES NA REPRO - MAGNAT CLASSIC 360 RAPBULL (ten vyměním jak budou koruny)
krmí to bat. 175Ah z kamionu :)
jde o moje první výtvory z lamina:)
ještě je tu hodně práce (zes. carpower pujde nad baterku až splaším další tkaninu na lamino) ještě musím protáhnout napájecí kabel od magnatu (ten se vymění za něco lepší jak budou koruny) až na připravené jištění.
jinak budu vděčný za každou užitečnou připomínku ;)
VELKÉ DÍK PATŘÍ EL-DIABLOvi !

jiný pohled na kufr...

umístění koaxu

dveře u řidiče, v pozadí dálka na sw :)

dveře u spolujezdce...

rozvodovna :)

je to hodně divoký ale na první dobrý .. . . .
ty zadní repra stejně vypadaj ze tam sou položený a je to přelepený samolepicim kobercem :)
jeste jednou dvere u spolujezdce

dveře u řidiče
sakra, nějak jsem se s foto rozjel... O:-)

15.05.2008, 12:23 |
NiMMiC | Upraveno: 2008-05-15 12:24:53
je na tom ještě moc práce-musím pořešit kabely (poschovávat a hodit zes nad bat,ať ji to taky zakryje :) )
Ještě nějaké pěkné mřížky na koaxi
Na první instal docela dobrý, docela se mi líbí ty přední dveře, jak to máš natočený nahoru, jen bych schoval ty šrouby všude, ale to jsi psal že musíš dodělat
kdyz tohle vidim, tak jen doufam, ze to mas hodne dobre pridelany, pac kdybys dal ranu, tak si myslim ze tu baterku jen tak neco na miste neudrzi, stejne jako ze to je dost nebezpecny, mit klasickou kyselinovku takhle v interieru :O//
Navic na to malo co tam mas si myslim zes misto baterky mohl investovat do kapacitoru, stejne jako mas celkem slusny komponenty, to uz fakt nezbylo par drobnych na slusny rozvodny bloky?

15.05.2008, 13:20 |
mamut zajimave.stiha se to dobijet tak velka baterka teda jestli nemas i altik z kamionu :o)
ta baterka může vklidu bejt pro celý auto.......
nicméně volil bych autohifi baterku která udělá víc než tahle ač tak nevypadá :) tohle je jen zbytečně velký a těžký :)
jako H-Honza, jestli není ta baterka nějak zázračně přidělaná tak by z ní při autonehodě mohl být príma vražedný nástroj způsobující zranění neslučitelná se životem :-)
zatím je to jen poskládané,musí se to pořádně připevnit, s autem se ještě nejezdí :)
já jako 19letý student moc peněz nemám, ale bloky,kabely určitě s penězy vyměním. Baterku mám taky jen protože jsem ji měl za levno,a chci aby auti vydrželo pár hod hrát
Dveře slušný ale jinak děs ;o))) !!!

15.05.2008, 15:32 |
treid A co ty vejsky ?
hehe ja věděl že to sem dát radši až to bude komplet :)
Tenhle monoblok taky mám a vzhledem k tomu, že je to digitál, tak spotřeba je nulová a tahle baterka je zbytečná a nebezpečná pro posádku a to samé platí o případném CAPu, není dle mě třeba. Jinak to celkem jde, dveře pěkný, jen nechápu ty zadní repra proč hrajou do 5. dveří. Nedával bych je tam vůbec.

15.05.2008, 15:48 |
Kesam Hele jak hrajou ty PB predky ja je mam take ale jete jsem je neslysel hrat ?

15.05.2008, 16:15 |
Prady Mno tak ta baterka je monstr, ale asi zbytečná, spíš kup nějakou baterku od Exide, třeba Maxximu 900. Jinak si myslim, že vozit takovouhle baterku v kabině je trošku hazard, pokud ji tam chceš mermomocí mít, tak ji aspon zakryj nějakým krytem a pořádně zajisti proti pohybu!
No misto ty baterky dat dostatecne silny kabely a kdyz ma trosku slusnejsi baterku tak by to utahla v pohode.Ani kapik by nebyl asi potreba takze ja bych dal spis poradny kabely!!!Jinak celkova instal neni spatna ale neni to muj vkus.:o)
mě se moc líbí ty dveře a chválím repra mám stejnej basák ,sice jen jeden ale i tak něco dokáže tohle nemusí hrát vůbec špatně:-)
Jsem taky napůl student takže chápu jak pomalu postupuješ a jen tak dál:-)

15.05.2008, 20:41 |
Zaky Tak na poprve rozhodně v poho instal,určitě tam je co dodělávat,jak píšeš:kabeli,trochu to posrovnat,baterka,atd..ale všechno není hned a předělávát je pořad co :-))
to Prady: muzes mi prosim te vysvetlit v cem je lepsi exide maxima 900 nez tato baterka z nakladaku??? samozrejme krome velikosti a tech nedostatku v upevneni,co psali uz kluci...

16.05.2008, 11:15 |
mzc temelín v kufru :)
To vubec není zlí.. to moje první instal je teda horsi no :-( .... ale je fakt že kabely by chtěli schovat, baterku pryc a ty repra vzadu podle me nemuzes poradne slyšet, já teda mam rád vzadu repro to určitě, hodně lidí tu píše "pryč s ovalama" ale já je tam chci ale ted to predelávám s tím že je chci mít nahnutý na sebe... jinak to tam zaniká... ale jinak fakt dobrý na první instal ;-)
dvere fajn, zbytek me tolik neoslovil
spise me vzdy prekvapuje kdyz se kazdy vymlouva na to, ze je student - jako kdyby student bylo synonymum pro to nemit penize... tak to prece neni, staci chtit...

17.05.2008, 17:16 |
Topča ten kumulátor je mazec...
ale fakt pjekný na první instal.
no já už psal že baterka je tam kvuli tomu aby to vydrželo hrát delší dobu-mám to i jako hudebni kulisu k taboraku nebo kdyz jezdim na kole (dirt) proto i ty koaxy-kdyz otevru kufr,at jde slyšet i něco jiného než bas. Jinak koaxi docela slušne dokreslují prostorový dojem,museli by jste to slyšet :)
milan: ja se na studenta nevymlouvám, chodím brigádně do 4prací, jen z toho táhnu víc věcí a jsem rád že mi občas vyjde něco na autohifi :)

18.05.2008, 00:00 |
Sodom já jsem řešil výšky do Mondea takhle:

18.05.2008, 12:55 |
Kesam NiMMiC: hele jak hrajou ty Powerxy v predu ty kompa??????????????????