Navštíveno 1509x

Chci dát dozadu místo koaxů kompa, aby si i cestující na zadních sedadlech užili trochu prostorového zvuku. Středobasy budou ve dveřích a výšky jsem chtěl dát dozadu na strany za opěrky. Ale pak jsem tu četl něco o roztržení scény, tak by mě zajímalo, jak to je a kam je lepší ty výšky dát. Díky všem za rady
co nejblíže k středobasu a nasměrovat na střed scény.. jednoznačně..
Takže když středobasy budou dole ve dvřích, tak výšky mám dát na tapec pod okno vedle B-sloupku?

15.05.2008, 21:35 |
noclue | Upraveno: 2008-05-15 21:35:41
pls definuj "prostorovy zvuk"
Quadro? 5.1? 7.1?
lebo rovnaky signal iduci z 4 roznych bodov nebude zniet "priestorovo"
za predpokladu ze nemas na to spec. procesor a davas zadne repra, tak scenu roztrhas.... uz je relativne jedno, kam ich umiestnis.....
cize mas dve moznosti
1 nedat zadne repro vobec
2 dat a nerobit si hlavu, nech to krici aj zo zadu
2 pasaťák: díky za radu
2 noclue: Nesmíš mě chytat za slovo. Nebude to 5.1 nebo něco takovýho, ale určitě budeš souhlasit, že mezi koaxy a kompy je v prostorovosti určitý rozdíl. Ty bys taky do svého auta určitě nedal na svoje místo koaxy. Já jezdím převážně v obsazení třech až čtyřech lidí. Proto chci, aby to trochu hrálo i vzadu. Doufám, že si rozumíme...
teraz uz ano :-)
daj ich tam, ale ty ako vodic budes mat zadnu vysku blizsie k uchu ako prednu, co nie je ideal...
koaxy som v aute mal :-)a v tej cene spokojnost
prave v "priestorovosti" moze byt koax lepsi, lebo Ti vychadza komplet cely zvuk z jedneho miesta, ked das pri komponentnych repro menice daleko od seba, tak ti bude napr klavir "behat/skakat" medzi vyskacom a stredobasom...
Na tom asi taky něco bude. Já ty zadní kompa chci jen kvůli zvuku pro cestující na zadních sedadlech. Mám rád určitou zvukovou podporu zezadu, ale na to by stačily i koaxy. Zadek pojede jen přes rádio, předek je na zesíku a do kufru se už bude stěhovat MBQuart.