Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Umístění výšek

o Navštíveno 1509x o
o 15.05.2008, 13:28 | Martin21
Chci dát dozadu místo koaxů kompa, aby si i cestující na zadních sedadlech užili trochu prostorového zvuku. Středobasy budou ve dveřích a výšky jsem chtěl dát dozadu na strany za opěrky. Ale pak jsem tu četl něco o roztržení scény, tak by mě zajímalo, jak to je a kam je lepší ty výšky dát. Díky všem za rady

o 15.05.2008, 14:18 | CarMedia.cz
co nejblíže k středobasu a nasměrovat na střed scény.. jednoznačně..
o 15.05.2008, 16:25 | Martin21
Takže když středobasy budou dole ve dvřích, tak výšky mám dát na tapec pod okno vedle B-sloupku?
o 15.05.2008, 19:03 | CarMedia.cz
ano
o 15.05.2008, 21:35 | noclue | Upraveno: 2008-05-15 21:35:41
pls definuj "prostorovy zvuk"

Quadro? 5.1? 7.1?

lebo rovnaky signal iduci z 4 roznych bodov nebude zniet "priestorovo"

za predpokladu ze nemas na to spec. procesor a davas zadne repra, tak scenu roztrhas.... uz je relativne jedno, kam ich umiestnis.....

cize mas dve moznosti
1 nedat zadne repro vobec
2 dat a nerobit si hlavu, nech to krici aj zo zadu
o 16.05.2008, 08:29 | Martin21
2 pasaťák: díky za radu
2 noclue: Nesmíš mě chytat za slovo. Nebude to 5.1 nebo něco takovýho, ale určitě budeš souhlasit, že mezi koaxy a kompy je v prostorovosti určitý rozdíl. Ty bys taky do svého auta určitě nedal na svoje místo koaxy. Já jezdím převážně v obsazení třech až čtyřech lidí. Proto chci, aby to trochu hrálo i vzadu. Doufám, že si rozumíme...
o 16.05.2008, 16:11 | noclue
teraz uz ano :-)
daj ich tam, ale ty ako vodic budes mat zadnu vysku blizsie k uchu ako prednu, co nie je ideal...

koaxy som v aute mal :-)a v tej cene spokojnost

prave v "priestorovosti" moze byt koax lepsi, lebo Ti vychadza komplet cely zvuk z jedneho miesta, ked das pri komponentnych repro menice daleko od seba, tak ti bude napr klavir "behat/skakat" medzi vyskacom a stredobasom...
o 16.05.2008, 19:19 | Martin21
Na tom asi taky něco bude. Já ty zadní kompa chci jen kvůli zvuku pro cestující na zadních sedadlech. Mám rád určitou zvukovou podporu zezadu, ale na to by stačily i koaxy. Zadek pojede jen přes rádio, předek je na zesíku a do kufru se už bude stěhovat MBQuart.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.1402 sekund.