Navštíveno 2830x

komu se nechce nevratně poškodit trojúhelník u zrcátka (tak jako mě u nového BMW) mám zde pár fotek jak jsem to dělal já otiskem trojúhelníku a následnou výrobou adaptéru na výšky

nejprve jsem si udělal kovové kroužky a přizpůspbil jejich tvar aby dosedly na ten trojúhelník a směřovaly nad řadící páku

pak se připravilo auto a dělal otisk

vytvrdlý otisk z laminovacího rouna jsem vyztužil tmelem se skelným vláknem a následně napnul tkaninu

když se pečlivě předem zabrousí okraj nebude potřeba pracně tmelit :-)

ještě jednou přelaminovat a pak už jen přebrousit, plnič a matný lak

a zde výsledek bez použití tmelu - jen vubroušeno a nalakováno

15.05.2008, 21:52 |
ivls a jak si to připevnil k těm stávajícím origo trojuhelníkům?
kvalitní oboustranná lepenka po okraji a jeden šroub uprostřed pod výškáčem. tato díra se vždy dá zamaskovat malinkou černou záslepkou
finální domek je fakt krásnej :o)

15.05.2008, 22:32 |
J0hny moc krasna prace, taky se ted do toho chci pustit, s tim ze se to budu ucit poprve tak doufam ze to vyjde

15.05.2008, 23:14 |
kucik Tak přesně takhle to má vypadat.
co to je ta zelená hmota?

15.05.2008, 23:47 |
kucik to allfa1: kit se skelným vláknem
paráda, přidat do učebnice autohifi:-)
Paráda! Kudy povede kabel? :)
Krásná práce, sakra to je hezký

16.05.2008, 10:09 |
Susi 1!!!!
to Milhauzz :kabel povede dírou :-)
Tak či onak do origo plastu bude díra, tak že bych to už tak neřešil a udělal to normálně z origo plastu.
Nevim jak u BMW, ale třeba u mne ty plasty zase nejsou tak drahé, abych vymejšlel něco takového.
Píšeš: "kvalitní oboustranná lepenka po okraji a jeden šroub uprostřed pod výškáčem"
Tak že tam budou díry dvě, na kabel a na šroub, bo co ?
Pekny postup i konecna uprava... Mas foto na aute jak to pasuje?
nafotím až to dodělám.
To fridom: u BMW je ten plast kolem celého okna-není tam zvlášť trojúhalník, takže bys se to dost blbě dělalo. Hlavně bych ho pak musel celý lakovat a vzhledem k tomu že je na něm nalepená taková ta těsnící semiš tak by to byl dost problém. To víš to není koktávka, tady je vše zbytečně složitě :-)
texmur0: Tak to potom jo :o)
tak a je to v autě :-)

co byl ten separator pro delani otisku? vypada to jako obyc papirova paska, ono to pak de snadno sloupnout bez poskozeni otisku?
obyč papírová lepenka + natřeno separátorem na izolaci formy a laminátu. Koupeno v Barvy Laky za pár kč.
dik. zapomel jsem napsat, ze to vypada fakt pekne...