Navštíveno 1554x

15.05.2008, 23:06 |
MiBa Při volume 25 z 35 na Alpine CDA-9857 mi blikalo podsvícení rádia fest a někdy i vyplo a znova zaplo.
Teď jsem měl delší dobu odpojenou baterku a znovu jsem nastavoval rádio a všiml jsem si PowerIC je na ON, tedy vnitřní zesilovač, který nevyužívám. Tak jsem ho vypnul a hle poblikávání nikde. Bo čim by to blikání mohlo být.
K rádiu mi vedou dost silný napájecí kabely přímo od baterky + i -.
Baterka je jen Perion 71Ah 680A. Uvažuji o jiné ale něco tak kolem 3-4tis. Co by jste doporučili.
Sestava: Mac Audio Fearless 4000, Mac Audio Fearless 1000, Kompa 16 emphaser x3, woofer emphaser e12spl x3.
No nevim ale tohle má všechny symptomy slabý baterky ne? Jinak Alpine se mě taky restartoval když docházela baterka řekněme někde kolem 10,30 - 11 Volt.
baterku mám tuhle a dobrý ( teda ted už mám dvě ) exide-x-treme-xc07
[ Link ]
Je docela zajímavý že původně to psal nějakej jinej člověk, ale to je asi fuk :D Hele tak to ti nevím člověče, když myslíš že je baterka v pohodě, v tomto případě jestli to je normální nebo ne ti bohužel neporadím, já osobně nic podobného nepozoroval...
já reagoval jen na to jak se MiBa ptal na konci na doporučení baterky do 3-4 tis.
alpinismus nepěstuju
a podobnost NICKů čistě náhodná
Exide extreme a nic nikdy neblika.....lo:-D

16.05.2008, 20:57 |
Loli Spis to vypada na blbej kontkat na baterce, ne? Me to delal LOLsencorLOL kdyz sem mel na baterce trosicku uvolnenou svorku.

17.05.2008, 21:59 |
MiBa Bateriový svorky mám tyhle:
[ Link ] A uvolněný fakt nejsou :)
Midi34: díky moc, tahle exidka vypadá solidně. Sice na Perionu je vyšší zktaťák, ale je mi jasný, že exide je baterka na jiný využití než jen na start.