Navštíveno 3352x

16.05.2008, 18:48 |
petrb tak uz mam doma vse veci a zacal sem na tom pracovat, zde je par fotecek postupne budu pridavat dalsi v prubehu stavby.

16.05.2008, 18:48 |
petrb

16.05.2008, 18:49 |
petrb
mno zatim to vypada na dobre ceste tak at se podari!a co tam vsechno bude za komponenty?

16.05.2008, 19:29 |
petrb

16.05.2008, 19:30 |
petrb
Uz mas koupeny i repro? ja jestli by nebyl olepsi misto GTS za skoro stejnou cenu GTR
[ Link ] ;)
Přidám taky pozitivní komentář, jen bych připomněl rezervu ;-) . Dle obrázku co jsi sem dal jsem si dělal zástavbu podobně a k rezervě se nedalo dostat jinak než po úplným odpojení všeho. Docela chuťovka, naštěstí jsem během toho co jsem to měl takhle, píchl jen jednou a měl dost času a místa to zase v klidu rozebrat. Rozhodně to neber jako rýpání jen bych si být tebou pořídil sadu na lepení pneu :-) . Jen pro jistotu, náhoda je blbec. Ušetříš nervy! Hodně zdaru při další montáži
tak při výběru komponentů bych se více rozmyslel.. a pak Jelikož má ten sw výkon nějakých 500wrms a ten monoblok 265wrms tak to bude asi málo... určo by si zasloužil 650wrms možná i víc. Ale je to na tobě..

16.05.2008, 22:30 |
petrb midnite. ja to budu mit zapojene na 2 ohm. takze si myslim ze to bude dupat kvalitne, nemam to na zadne souteze, ale jen se mi to liby a chci si stim vyhrat takze si myslim ze to bude vsechno vpoho:-)

16.05.2008, 22:34 |
mishan | Upraveno: 2008-05-16 22:37:56
petrb: no čeká tě ještě vela, vela práce :-))))
a nějak nechápu jak basák co má 2x2 nebo 1x4 ohm chceš na zesíku napojit na 2 ohm?????? nehoupej nás tu , jo??? :-)))))

16.05.2008, 22:39 |
petrb tam je zapojeni 2x2 ohm, nebo 1x4 ohmy.

16.05.2008, 22:40 |
petrb nejsem v tom teda zadnej zkusenej ale ten monoblok me doporuil k tomu subacu.

16.05.2008, 22:43 |
mishan | Upraveno: 2008-05-16 22:45:34
já bych řek, že sou bud 2 druhy těch SW, jeden s impedancí 2x2 a jeden s 1x4 a ikdyby obojí tak ten, co ti radil,tak je asi trochu mimoŇ :-)))
protože ten zesík je slabý a zrovna na něj zapoměn.....

16.05.2008, 22:45 |
petrb Příklad: 2 Ohmový reproduktor nelze připojit na zesilovač, který je stabilní pouze do 4 ohmů!4 Ohmový reproduktor lze bez problémů použít na zesilovač, který je stabilní do 2 Ohmů.

16.05.2008, 22:49 |
mishan | Upraveno: 2008-05-16 22:59:30
petrb: nepiš mi tu rozumy, nejsem žádný začátečník...
píšu ti jak to bude zapojené a 4 ohmy asi nezapojíš na 2 ohmy!!!! ty to budeš mít na 260W což je na basák celkem hodně málo a nebude to dobrá volba!
a když tu není shreck tak napíšu já že zbytečně moc dřeva = mnoho zbytečný váhy ,co s sebou vláčíš

16.05.2008, 22:59 |
petrb no ja se nechci hadat a ani nebudu a ani pokud vim sem se neptal nikoho na nazor na vec, takze asi tak.
a ja nepisi rozumy to je komentar co je napsany u toho repra,...

16.05.2008, 23:01 |
petrb to je TDI tam me nakejch 50 kilo navic nerozhazi :-))) to taha porad.
to tady zas máme dalšího chytrolína? Nějak moc jich tu je v poslední době...a nepochopím, proč když někdo uřeže kus dřevotřísky, to hned cpe do diskuze..to sem nahaž až bude něco vidět;-)
petrb : jak cheš zapojit woofer 2x2ohmy na 2ohmy?
Musíš ho zapojit na 1ohm, ten zesilovač co ti doporučily by měl ten 1ohm taky zvládat a měl by jsi zněj dostat nějakých 750rms co jsem se dočetl, takže si myslím, že jsi zase tak špatně nekoupil.
Jinak koukám co ti tady každý radí za bláboly.
Dále jak píše kamil306, hoď jsem foto celé instalace a čekej co ti lidí napíšou, tohle téma je opravdu o ničem, a nebo bych ho pojmenoval jinak ;-)
Mishan >> ja mam pocit podle obrazku ze ten SW ma dva terminaly na zapojeni 2x2 ohmy a pak jeste jeden terminal navic pro zapojeni 1x4 ohmy
[ Link ] (teda pokud ten terminal neni na osviceni membrany ci tak neco).
petrb >> hele nic ve zlym,ale to co pise mishan a vsichni ostatni je pravda...dvoucivkovej SW kterej ma 2x2 ohmy muzes na monoblok zapojit JEN dvema zpusobama...bud seriove a ziskas impedanci 1x4 ohmy... nebo paralelne a impedance bude 1x1 ohm !!
Ale na 1x2 ohmy tenhle SW nikdy zapojit nemuzes...!!
A ten komentar k vyrobku co si tu zminoval je jen obecny pravidlo pro pripojovani reproduktoru k zesilovaci..nic vic!
A navic takovyhle veci uz tu ma 90% uzivatelu v maliku.
A ohledne toho monoblocku...taky si NEmyslim ze to bude OK...ptz pri seriovym zapojeni do 4 ohm ti da jen 260RMS a tvuj SW ma 500RMS takze abys ho poradne vybudil tak zesik pojede na max na pokraji moznosti...
Jinak jak sem psal vys...nebyly by misto GTS lepsi o 200,- drazsi GTR ??
jj jak jsem psal že to bude dost slabý, jak psal Divally tak ti zes pojede na fest a bude se ti hodně přehřívat.. raděj si připlať za nějaký 750wrms monoblok a budeš to mít v klidu.. a tvé hádky s mishanem myslím nemaj význam, asi tomu rozumí víc než ty ;)

17.05.2008, 11:36 |
petrb tak v tom mate pravdu, ale ted uz 100% vim a mam to potvrzene prodejcem a vydel sem orygo dokumenty k tomu, tak zesik je STABYLNI v 1omu na 1500 watu, a subac JDE ZAPOJIT DO 1 OHMU takze no problem, jen pro ty stourary teda! jinak sem se vas jak uz sem jednou psal NIKOHO SEM SE NEPTAL NA NAZOR MEHO AUDIA, ALE POUZTE SEM ZDE UKAZOVAL MOU PODLAHU. a chtel sem videt co na nu rikate rozumite!
divally " jo to mas pravdu ze ty gtr jsou lepsi, ale rozhodl jsem se pro gts.

17.05.2008, 11:53 |
petrb takze krmte nekoho jineho bude to nstalo zapojene na 1x1 ohm bez problemu a se 100% vykonem.
lol že krmte :D... nevím kdo tady říkal nesmysly... jj za stejnouc enu si vybral horší. Další člověk co se tu zaregistroval nedávno a už háže rozumama...
No myslím že ani zde není potřeba dalšího komentáře...s češtinou by jsi se měl vrátit tak na první stupeň a ano, tvoje podlaha je naprosto úchvatná...taková podlaha se zde na fóru jen tak nevidí, klobouk dolů chlape! Místo mletí kravin sem pošli potom hotovou zástavbu...

17.05.2008, 13:50 |
petrb :-) dobra uvidime kdo bude mit nakonec pravdu ohledne zapojeni.
Zapoj to do toho 1ohmu jak jsem ti psal výše
Potom prosím neohrazuj se tu na ostatní, když sám nevíš co umí a co ne, většinou radí lidé, co tomu opravdu rozumí a takový ty rádoby hifiky(bez urážky - teď bych tam bral i tebe podle vyjadřování) melou jen kraviny

17.05.2008, 14:13 |
Robo Máš v manuálu pro zesík uvedený DF pro 4,2 a 1 ohmovou zátěž?Docela by mě ty hodnoty zajímaly.
O zapojeni sme se tu zminovali vsichni stejne...a to tak ze sme ti vyvraceli ze to na 1x2 ohm nezapojis tak jak si "neomylne" tvrdil !
Takze ohledne zapojeni sme se vsichni sesli na tom spravnym a jen ty si tvrdil opak a pak jsi pristoupil na to co jsme psali,kdyz si se zeptal dodavatele...takze ty sam si tezko mel s necim pravdu!
A kdyz te nezajima nas nazor tak sem nic takovyho vubec nedavej!!
Co sis myslel??? Ze ti nekdo pochvali DTD desku vyrizlou podle kufru?!
Tezko...na to sou mozna nejaky truhlarsky fora...
(Omluva vsem truhlarum-to nemela byt zadna narazka)
Ses divnej, nejdriv kecas jedno...
16.05.2008, 22:30 | petrb
midnite. ja to budu mit zapojene na 2 ohm. takze si myslim ze to bude dupat kvalitne, nemam to na zadne souteze, ale jen se mi to liby a chci si stim vyhrat takze si myslim ze to bude vsechno vpoho
...a kdyz ti lidi ukazou ze je to nesmysl, tak to ani nepriznas a jeste se naseres, nechapu...
17.05.2008, 11:53 | petrb
takze krmte nekoho jineho bude to nstalo zapojene na 1x1 ohm bez problemu a se 100% vykonem.
...a jeste si myslis jaky si hrdina.
17.05.2008, 13:50 | petrb
:-) dobra uvidime kdo bude mit nakonec pravdu ohledne zapojeni.
petrb:nauč se psát česky!!!
vydel sem orygo dokumenty
STABYLNI v 1omu
ALE POUZTE SEM ZDE UKAZOVAL MOU PODLAHU. a chtel sem videt co na nu rikate rozumite!
Co na to říkáme??Co bysme jako měli říkat,hodnej a šikovnej chlapeček?To chceš?Tak to ani náhodou,nic si nedokázal...... kolikrát sem asi budeš cpát foto když si do auta dal ted jenom podlahu?Zapřemýšlej chlapečku....
Si vedle a prosímtě kolik ti je,že neumíš psát česky?
osobně bych dal na předek Crunch GTR 6,5Ci a na zadek Crunch GTR693i.. cenově je to teď bomba..
[ Link ] Obzvláště, když se podívám na příkon 4ch zesilovače, tak ty ovály Axton jsou trochu zbytečné..
vapadá to zatím jako že celkem dobře,ale taky ti nezávidím pokud si nechal rezervu na místě kde obvykle bývá. Při nedejbože píchnutí budeš poměrně hodně nadávat :-/.. ale držím palce ať se něco nasesmolí. Doufám že to tu nebude zase jen 3 fotky počátků a tot vse jak ve vetsine prispevku jak jsem si vsiml,ale ze tu příjde více fotek jak se to rodí :) (omlouvám se za češtinu,ale někdy se mě ty háčky pod palce prostě nedostanou a taky nikdo neni neomylný :) )