Navštíveno 2684x

17.05.2008, 15:04 |
Roman889 | Upraveno: 2008-05-17 15:06:21
jinak tohle je moje auto

Ještě tam pujde basový set hifonics od Frenkieho a bude to vše co se týče muziky.Dávám to sem,protože chci zná váš nazor na komponenty které sem vybral díky.:)
napada me jen: Kazda krava jina vesnice...
Vím že to není nic moc ale chci znát váž nazor.Beru i špatné názory.Klidně poradte co mám změnit díky
trochu pozde se ptat na nazor na komponenty, kdyz uz je mas koupeny...
muj nazor: prodej predni i zadni repra a kup misto nich jedny lepsi vzhledem k tomu, ze chces davat i basak
kdybys chtel, tak cvakni, da se najit neco zajimaveho za lepsi cenu - treba basak + novy repra ;-)

17.05.2008, 16:22 |
JiM presne prodej co mas a kup neco zajimavejsiho :) a milan stopro vybere :) ja taky vybiral a max spokojenost i kdyz jeste na finalni komletaci se porad nemuzu dokopat :( nejni vubec cas, kazdopadne vymenit a nasadit poradne komponenty urcite pak budes spokojenejsi
Tohle chtěl určitě slyšet:-) No příště opravdu sem hoď co máš v plánu a může se to doladit, než takhle...pokud nejsi náročnej, bude to v klidu, ale zrovna ty alpiny nejsou extra, LA jsem neslyšel.
Jinak jak ti nademnou, měl jsi koupit jedny kompa dopředu, ideál píchnout to na zes společně s basákem a byl bys spokojenější
Sorry za OT , ale ty kola se me libej...moc ji slusej;)
No ovaly chvalim taky je mam a na zesiku hrajou moc dobre!Jinak zbytek neznam tak nemuzu soudit,ale rek bych ze to neni vubec nejhorsi!!!!kolik davas tem ovalum?
Kicker 18 krmým je pouze z rádia ale nehrají špatně.Díky :)
tak je nakrm zesikem a uvidis co dokazou!:o)))
Díky za názory ale silně mě omezují finance vzadu chci aby lidi s toho měly požitek taky.Jinak máte pravdu dají se koupit lepší přední repra.
neboj astra není natolik velká aby vzadu nebylo slyšet
takže klasika lepší rapro do předu + woofer ,nejlíp to celé přes zes. a dá se i za rozumný peníze když správně vybereš
Taky musim souhlasit s klukama.Mam to uz dvakrat ve svych autech odzkouseny a myslim,ze predni repro+woofer+ 4-kanalovy zesilovac staci pro normalniho uzivatele na klasicky poslech!A kdyz budes trepelivy tak se tu obcas objevi jety repro z vyssi cenove kategorie a muzou byt klidne v super stavu,stejne tak zesak a basak...
Jinak vzdy mi prijde,ze kdyz vzadu pribidou jeste repra tak aparatura ,,ztrati,, stereo efekt....

18.05.2008, 12:51 |
Kesam Pekny astra pekna vonavka
dobrá rada - všechno prodej a kup si něco jinýho odemě :oD
jako kdyby tu padlo něco, co mohl zhruba za ty peníze mít ať nad tim může přemejšlet nejen on, ale i ten kdo třeba vybírá v podobný relaci, tak to má nějakou hodnotu, ale tohle je hustý, pak se za to postaví 5 lidí a chudák kluk co vypláznul před chvílí peníze za nový věci. Jo, měl se poradit, ale tohle si prošel každej, pokud to dá časem na zes, může bejt chvíli spokojenej a pak už neni takovej problém vyměnit kompa za kompa atd. Já v tom životní chybu nevidim
Asi jako Escudo... na zacatek si myslim ze dobry...
Goldies: moc sem to s tema kravama a vesnicou nepochopil...
No nevím nic lepšího asi za ty peníze není,protože přední repro stálo 1700kč a zadní 1100kč.To rádio už nevím ale tuším tak 2800kč.
no stim zadnim reprem bych souhlasil ale za 1700 sezenez lepsi kompa!
Luke: to se tak rika, kdyz je treba z 5 veci kazda jina :-D
Zlatnik: to sem pochopil ale co je za problem? Zvlast u autohifi?
ze ma moc komponentu, ktery se k sobe kvalitativne nehodi... nebo aspon je to muj dojem...
3 druhy komponentů a podle me stejna kvalitativni hladina... nevidim v tom problem... na zacatek dobry. Stejne bude upgradovat ;-)
ja mam dve auta obe maji/nachyystany ozvuceni a skoro kazdi dil sestavy ma jinou znacku... a problem v tom opet nevidim spis naopak...

18.05.2008, 20:33 |
Lefi Luke-Jeep : njn,někteří lidi jsou zaslepení jen jednou značkou a potom vznikají takové názory...
tak pozor, ja mam taky kazdou vec jinou (Alpine, Audison, U-dimension, Helix) Jen mi to tady proste prislo nevyvazeny...
Luke: Jenze u tebe je to tim, ze se snazis mit od kazdy znacky to nejlepsi, tady to tim nebude...
Goldies to bude možná tím že nemám miliony na konťe takže si nemůžu dovolit top třidu :)
Kicker 18 řekni mi za 1700 jsou která lepší kompa?
Když si nebudem hrát na stovky tak Helix dark blue a ještě třeba od Hertze řada DSK...je to taky + - 2litry...
A u GZ taky určitě něco slušnýho mít budou za tyhle peníze...možností je spousta.

19.05.2008, 16:35 |
Rosie No a co hloubka tech komp co ste vybrali panove? V ty Astre neni zrovna moc mista a nejsem si jistej jestli se tam vejdou 60mm hluboky repro, i kdyz se daj a krouzek...
sezenes toho hoodne!napriklad ty GTR spickovy kompa za 1800 nema xchybu!!!!nebo helixe,hertz,nebo at uz neco pouzityho co drive treba stalo 4000kc tady muzes sehnat v hodne dobrym stavu dejme tomu + - za 2000 i min.
klid klucí, problém je v tom že on si nevybírá, on už to koupil a pokud mu to nebude stačit, tak si třeba přišetří, ne?
Jo šak já nevybírám já sem chtěl slyšet váš názor.Já sem spokojenej.A až budu chtít něco koupit řeknu Frenkimu :)
tak hlavně nechoď poslouchat do jinýho auta...jinak budeš frankimu volat hodně brzo:-))
Proč ty jsi slyšel ty alpiny a LA?
no tak nebo tak bez zesiku je to predvidatelny jak zahrajou.
Kamil 306 když mě zasponzoruješ pujdu klidně do něčeho lepšího :)
Ty alpiny jsem měl...žádný extra středy a moc kovový výšky...na předku bys neměl tolik šetřit, ale stejně budeš jako většina za chvíli měnit;-) Jen šetři, to bys měl moc jednoduchý:-D
... koukám na ty ovály... co takhle ten pravý otočit o 180°?