Navštíveno 3183x

17.05.2008, 16:14 |
Rosie Hezky den vsem,
rad bych Vas poprosil o radu. Chtel bych nejak vyresit ozvuceni kufru v me Astre. Nikde nemuzuu najit zadnou inspiraci a to prolezam web uz asi mesic. Podle fotky je jasne, ze v kufru nemam zadnou roletku ani nic podobneho, takze se bojim, ze mi ten kufr vykradou pokud tam bude videt.
Proto hledam reseni, ktere bude nenapadne, ale bude hrat dobre. Spousta z Vas uz urcite podobne veci resila nebo jste je alespon nekde videli.
Poradte mi prosim.
Dik Rosie

17.05.2008, 16:56 |
koren zalezi co od toho cekas - co treba malej petikanal pod sedacku/do rezervy sub nenapadna vestavba do boku kufru/rezervy...
a jako Midnite
plato se tam dá vpoho dodělat
fólie maj naprosto opačnej účinek takže to je totálně zbytečná věc , když tam budeš mít hudbu tak je fuk jestly máš folii nebo spíš se ti tam čórka podívá když tam folii mít budeš a podívá se klidně i bez toho aby si byl jistej zdali tam něco je .......

17.05.2008, 18:51 |
Rosie | Upraveno: 2008-05-17 19:01:09
Vsechno se da dodelat, jde o to, co by bylo nejefektivnejsi vzhledem ke kvalite muziky a nejlip skryty pred ocima zlodeju...
A hlavne cim ten kufr osadit... zatim fakt nevim jaky tam dat repro a kam ho usadit.
Jedinej muj pouzitelnej napad je tohle. Osadil bych to asi 3-pasmovejma komponentama. Ty pricny cary jsou ram, pres kterej by se nasledne natahovala napodobenina roletky...
Edit// Penez je dost, jde o efektivni vysledek. Berte v potaz, ze auto neni novy a trochu rezne, tak aby se uplne nerozsypalo. Styl neumim konkretizovat. Tlumit budu podle potreby - zalezi na tom, co se teda vymysli. A naroky na poslech? Hral sem 13 let na kytaru, trochu na klavir a zpivam - musi to hrat ciste:)
Mista je tam hodne - rozmery kufru jsou 130x90 (mezi podbehy 110).

tak hlavne zase ohrana pohadka-kolik chces investovat,styl hudby,tve naroky na poslech,budes tlumit atd???....
ale spis nejlepci by se mi zdala ozvucnice do boku,vypada ze tam mas dost placu.
Co se týče hudby(kytara) jako koníčku mi připomínáš bratra...stejně jako tobě mu jde o čistou reprodukci(a né o to aby na křižovatkách přeřvával rádio a rozlíval kafé ve vedlejším autě) jeho oblíbené hudby(Nightwish,Manowar...)...takže myslím že se pouštět do něják extravagantních zástaveb do kufru nemá cenu a spíš bych investoval do kvalitního vytlumení předních dveří,kvalitního rádia a reproduktorů do předních dvěří + subwoofer do kufr(nejjednodušší tvar atd) a pořešil bych roletku a myslím že budeš spokojenej...
Jako zaklad mi prijde pro kvalitni poslech u tak staryho auta poradne tlumit.Podlaha,podbehy,prepazku,od motoru,strech,dvere.Kdyz rikas,ze penez je dost tak tvoje potreby by mohli uspokojit FOCAL UTOPIA BERYLLIUM.Mel jsem moznost slyset a husi kuzi pri poslechu hudby jsem jeste nemel:)a dozadu bych urcite dal bud jen subwoofer....jinak u takove instalace ti poradi urcite vic a lip lidi.Kdyz do toho chces dat vic takove penize...

18.05.2008, 11:11 |
Rosie to ebeerman: Celkem dobre si me odhadl:) Ale asi bych chtel nejakou jednodussi zastavbu - nemusi bejt extravagantni...

18.05.2008, 12:28 |
Komba Hele bych to nějak neřešil.Jestli posloucháš rock nebo metal tak ti bohatě stačí dozádu aktivní subwoofer(třeba takovej pěknej jako mam já :D) a jestli ještě nemáš lepší rádio než originál na oplech,tak nějaký lepší.Dopředu nějaký středobasy a dokoupit výšky a nebo rovnou třípásmové reproduktory.
Jenom řikam svůj názor,ale špatně bys neudělal.

18.05.2008, 14:53 |
TQMAS Taky mám tohle auto.Jako základ bych tlumil,nebo ti tam nezahraje nic.Bez debat jsou dveře,ale ja byl spokojenej až po vytlumení podlahy,předních podběhů a protože je to kombík tak sřechy,protože to co s tak velkou plochou plechu dělá sub je neuvěřitelný.S HU není problém,vzadu je místa akorát.Do předních dveří dáš i s použitím kruhů sotva SL-F165 a pod.Není tam místo,když dáš nižší kruh a jiné repro tak nestáhneš okno až dolu,a když dáš vyšší abys tam dostal repro,tak nenasadíš tapecír,nebo mřížku.Jedině vyrobit dorboardy. Zesilovač nedáš ani pod přední sedačky,protože tam překáží táhlo pojezdu a předepínačů pásů,ani pod zadní protože tam už není místo vůbec žádný. Buď kufr,nebo se dá (pokud nemáš metrovej zesík) šikovně schovat k nohám spolujezdce,za odkládací skřínkou je docela použitelnej prostor.T

20.05.2008, 17:13 |
Rosie Pomohlo by, kdybych rekl, ze hodlam investovat treba 15.000-20.000?
Berme tedy v uvahu, ze to odstrojim, vytlumim a budu pripravenej na nejakou skromnou zatavbu. Napadne nekoho jak tu zastavbu udelat? Jo a kufr v podstate nepouzivam - kompletni zastavba je tedy idealni reseni:).
A co predek? Tam mam trochu obavu z hloubky jak psal TQMAS. Delal uz nekdo doorboardy v Astre?