Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ozvuceni Opel Astra Caravan

o Navštíveno 3182x o
o 17.05.2008, 16:14 | Rosie
Hezky den vsem,
rad bych Vas poprosil o radu. Chtel bych nejak vyresit ozvuceni kufru v me Astre. Nikde nemuzuu najit zadnou inspiraci a to prolezam web uz asi mesic. Podle fotky je jasne, ze v kufru nemam zadnou roletku ani nic podobneho, takze se bojim, ze mi ten kufr vykradou pokud tam bude videt.
Proto hledam reseni, ktere bude nenapadne, ale bude hrat dobre. Spousta z Vas uz urcite podobne veci resila nebo jste je alespon nekde videli.
Poradte mi prosim.
Dik Rosie

foto k příspěvku  od Rosie

o 17.05.2008, 16:39 | Midnite
fólie na okna?
o 17.05.2008, 16:56 | koren
zalezi co od toho cekas - co treba malej petikanal pod sedacku/do rezervy sub nenapadna vestavba do boku kufru/rezervy...
a jako Midnite
o 17.05.2008, 18:47 | Nismo.Power
plato se tam dá vpoho dodělat
fólie maj naprosto opačnej účinek takže to je totálně zbytečná věc , když tam budeš mít hudbu tak je fuk jestly máš folii nebo spíš se ti tam čórka podívá když tam folii mít budeš a podívá se klidně i bez toho aby si byl jistej zdali tam něco je .......
o 17.05.2008, 18:51 | Rosie | Upraveno: 2008-05-17 19:01:09
Vsechno se da dodelat, jde o to, co by bylo nejefektivnejsi vzhledem ke kvalite muziky a nejlip skryty pred ocima zlodeju...
A hlavne cim ten kufr osadit... zatim fakt nevim jaky tam dat repro a kam ho usadit.
Jedinej muj pouzitelnej napad je tohle. Osadil bych to asi 3-pasmovejma komponentama. Ty pricny cary jsou ram, pres kterej by se nasledne natahovala napodobenina roletky...
Edit// Penez je dost, jde o efektivni vysledek. Berte v potaz, ze auto neni novy a trochu rezne, tak aby se uplne nerozsypalo. Styl neumim konkretizovat. Tlumit budu podle potreby - zalezi na tom, co se teda vymysli. A naroky na poslech? Hral sem 13 let na kytaru, trochu na klavir a zpivam - musi to hrat ciste:)
Mista je tam hodne - rozmery kufru jsou 130x90 (mezi podbehy 110).

foto k příspěvku  od Rosie

o 17.05.2008, 18:55 | Kicker18
tak hlavne zase ohrana pohadka-kolik chces investovat,styl hudby,tve naroky na poslech,budes tlumit atd???....
o 17.05.2008, 18:56 | Kicker18
ale spis nejlepci by se mi zdala ozvucnice do boku,vypada ze tam mas dost placu.
o 18.05.2008, 01:09 | ebeerman
Co se týče hudby(kytara) jako koníčku mi připomínáš bratra...stejně jako tobě mu jde o čistou reprodukci(a né o to aby na křižovatkách přeřvával rádio a rozlíval kafé ve vedlejším autě) jeho oblíbené hudby(Nightwish,Manowar...)...takže myslím že se pouštět do něják extravagantních zástaveb do kufru nemá cenu a spíš bych investoval do kvalitního vytlumení předních dveří,kvalitního rádia a reproduktorů do předních dvěří + subwoofer do kufr(nejjednodušší tvar atd) a pořešil bych roletku a myslím že budeš spokojenej...
o 18.05.2008, 10:15 | xxfavo
Jako zaklad mi prijde pro kvalitni poslech u tak staryho auta poradne tlumit.Podlaha,podbehy,prepazku,od motoru,strech,dvere.Kdyz rikas,ze penez je dost tak tvoje potreby by mohli uspokojit FOCAL UTOPIA BERYLLIUM.Mel jsem moznost slyset a husi kuzi pri poslechu hudby jsem jeste nemel:)a dozadu bych urcite dal bud jen subwoofer....jinak u takove instalace ti poradi urcite vic a lip lidi.Kdyz do toho chces dat vic takove penize...
o 18.05.2008, 11:11 | Rosie
to ebeerman: Celkem dobre si me odhadl:) Ale asi bych chtel nejakou jednodussi zastavbu - nemusi bejt extravagantni...
o 18.05.2008, 12:28 | Komba
Hele bych to nějak neřešil.Jestli posloucháš rock nebo metal tak ti bohatě stačí dozádu aktivní subwoofer(třeba takovej pěknej jako mam já :D) a jestli ještě nemáš lepší rádio než originál na oplech,tak nějaký lepší.Dopředu nějaký středobasy a dokoupit výšky a nebo rovnou třípásmové reproduktory.
Jenom řikam svůj názor,ale špatně bys neudělal.
o 18.05.2008, 14:53 | TQMAS
Taky mám tohle auto.Jako základ bych tlumil,nebo ti tam nezahraje nic.Bez debat jsou dveře,ale ja byl spokojenej až po vytlumení podlahy,předních podběhů a protože je to kombík tak sřechy,protože to co s tak velkou plochou plechu dělá sub je neuvěřitelný.S HU není problém,vzadu je místa akorát.Do předních dveří dáš i s použitím kruhů sotva SL-F165 a pod.Není tam místo,když dáš nižší kruh a jiné repro tak nestáhneš okno až dolu,a když dáš vyšší abys tam dostal repro,tak nenasadíš tapecír,nebo mřížku.Jedině vyrobit dorboardy. Zesilovač nedáš ani pod přední sedačky,protože tam překáží táhlo pojezdu a předepínačů pásů,ani pod zadní protože tam už není místo vůbec žádný. Buď kufr,nebo se dá (pokud nemáš metrovej zesík) šikovně schovat k nohám spolujezdce,za odkládací skřínkou je docela použitelnej prostor.T
o 20.05.2008, 17:13 | Rosie
Pomohlo by, kdybych rekl, ze hodlam investovat treba 15.000-20.000?
Berme tedy v uvahu, ze to odstrojim, vytlumim a budu pripravenej na nejakou skromnou zatavbu. Napadne nekoho jak tu zastavbu udelat? Jo a kufr v podstate nepouzivam - kompletni zastavba je tedy idealni reseni:).
A co predek? Tam mam trochu obavu z hloubky jak psal TQMAS. Delal uz nekdo doorboardy v Astre?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3112 sekund.