Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím o radu s výběrem SW

o Navštíveno 1637x o
o 17.05.2008, 18:03 | ddawe
zdarec potřeboval bych trošku nasměrovat nebo rovnou poradit s výběrem SW. Je to můj první pokus o trošku "SQ" instalaci, nechával sem tenhle dotaz na macochu ale nemohl sem přijet.
Moje sestava vypadá zatím asi takhle:
HU Pio 77MP
kompa Canton QS 2.160
2 zesiky Hifo eagle warrior

Kompa už nejakou chvíly hrajou tom jednom hifu v aktivu, a ted bych potřeboval poradit co k tomu za SW. Nemam jasno jestli chci freeair wofer do plata, nebo nějakou malou uzavřenku, nemám nic z toho naposloucháno. Nejde mi o tlak, ale spiš o dokreslení pásma. Co byste volili vy? nebo nějakej aktiv pod sedadlo?
kdyby to šlo, rád bych nějak využil to druhý hifo,info k němu:

Product MPN
MPN Eagle
Key Features
Amplifier Type Multi Channels
Bridgable Bridgable
RMS Power at 4 Ohms 50 W x 4
RMS Power at 2 Ohms 80 W x 4
Performance
Frequency Response 10 Hz - 20000000 Hz
Signal to Noise Ratio 95 dB
THD at Rated RMS Power 0.03 %
Crossover / Equalizer
Low - Pass Frequency 45 Hz - 5300 Hz
High - Pass Frequency 45 Hz - 5300 Hz

Děkuju za nápady a rady, jinak co se týče ceny SW chci se vejit do 5000+- nemusi to být novej kus

o 18.05.2008, 12:34 | Mááša
no tak vzhledem k tomu, že plánuješ SQ volil bych uzavřenku, dokreslení pásma bude o dost přesnější něž u Free-Air.. jinak SW a 4kanál není moc dobrá volba, zkus to vyměnit za 2kanál nebo nejlíp mono..

co se týče SW, asi bych šel do JL Audio 10W0-4 [ Link ] nebo koukni na DLS, MB Quart atd..
o 19.05.2008, 10:54 | prohifi.cz
hodne dobra volba na SQ je tento subwoofer:
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.