Navštíveno 2024x

Mam voofer 38sm precision power a je tam problem.Na njekteri pisnichki je slishet njeco jako praskani jinka normalne na bass testi vshe ok ale kdij ten bass je ostrejshi to nejak puka co bi to mnelo bejt?diufam je to neni nic vajniho
nauč se psát, třeba ti pak bude někdo rozumět.
Crashpc >> Myslim ze tohle neni nutny...uz se tu nekolikrat resilo ze pitona neni z čech.
Takze za sebe si myslim ze trocha ohleduplnosti neuskodi.Navic je tu na AHC mnoho cechu kteri jsou na tom s pravopisem dost podobne.
pitona_bg >> mas ty SW poradne utesneny?Resili jsem nedavno podobny problem,a nakonec se zjistilo ze to dela vzduch ktery unikal malym kouskem pod jednim SW.
no ted jsem to sundal a kdij sem to pustil steini zvuk a topje jenom pri teh kick basu
nevim jak to visvetlit jinak to hraje normalne jenom je mi to tam njeci shkurta nebo nevim neco podobniho.
Vim co mas asi na mysli...kamosovi to delalo neco podobnyho...jen pri urcite frekvenci a hlasitosti jeden SW delal rachot jakoby membrana vevnitr o neco narazela...a pritom bylo vsechno OK!Tak jsem si to vysvetlovali jako "uvolnenej former",na kterym je navinuta ta civka...
Ale nastesti slo o levnejsi SW a i s touhle chybkou se nasel kupujici...takze repro slo pryc.
Bohzel nvm co s tim...snad se tu najde nekdo kdo se s timhle problemem setkal lip nez ja...
ja to stejne budu prodavat komplet dneska jsem to dal upravit zitra to bude hotovi.tak bedna s zasilovachem wooferem.gdi bi bil zajem tlachi to 146 db
Divally: jj přesně tak eště že to byl levnej sub a šel pryč :-D
pitona_bg: hele já sme mimo jiný ten co mu to dělalo taky.. a sám vim jak je to nepříjemný, každopádně basák chodí tak bejt tebou určo s nim pryč. Ja ho prodal s tim že je prostě funkční jen právě při některejch basách to dělalo to co to dělalo a prodal sem to... ale jemu zatim furt choděj takže oboustraná spokojenost... skus udělat to samí ;-)
no takhle lhat lidem.jinak mne rikali je se to da upravit.uvidime treba premotatat na vjetshi wati
Nn to si to asi spatne pochopil...Tesyno ten SW prodal s tim ze nekdy dela ty zvuky a prodal ho tim padem levneji...a kupujici to vedel!
Jinak myslel sem ze ty jedes spis v SQ...tak na co vic wattu?Myslim ze ta alpinka jich ma celkem dost;)
Kecam alpina...trochu sem to zamotal :D
pitona_bg: jj jak rika divalli samo sem ho prodal s tim ze obcas vydava tyhle zvuky a o to levněji!! nejsem svi*ě abych to prodaval s tim ze je to ok...
no ja jedu spish na ti tlaki.Jinak Voofer Upravenei 500 kč mi to stalo.ted mislim kupovat bud jeshte jeden stejnei nebo prodat a koupit 2x us Blaster lowrider kterei ma 1500rms a udelat bednu na tlaki tak to bih tlachil prez 150db na 100 procent