Navštíveno 1841x

a jeshte jednu prozbichku mam 2 voofri ja mislim je davat do jedni bedni.Jeden woofer je precison power a ten ma 1000rms 2x2ohm druhi voofer je alpine 1542d ten ma 750w rms pri 2x4 ohm.bil bi to nejaki problem?

19.05.2008, 14:25 |
J0hny kdyz znas objem do kteryho maji jit a vsechno kolem tak no problem jen mezi ne urcite prepazku aby meli kazdej svuj prostor...
Do jablečnýho džusu nedáš mrkev a naopak.
Každý sw vyžaduje jinou ozvučnici a vykazuje různé parametry, raději bych dal sw zvlášťě a pořádně nakrmil než vymýšlet nějaké jiné věci
no prave to jsem mislel to je jasne je tam bude prepazka ale ten precision power je spish tlakovei a ta alpinka spish na tu kvalitu proto se ptam jestli bi to nebilo blbe slishet jinak zesiki mam presne pro ti voofri sou na nje
nemel by byt problem, kdyz bude mit kazdy basak vlastni ozvucnici a kazdy vlastni zesilovac melo by to fungovat bez problemu, jeden basak bude tlacit a druhy bude hrat

19.05.2008, 23:14 |
Lefi michal_smsmsm : to bude zvuk pěkně na prd,taky jsem měl jednu dobu takovou vizi,ale rychle mě z toho lidi vyvedli...
pitona_bg : jeden prodej a pokus se sehnat druhy stejný..
tak to si musim objednat z ameriki nebo nejak tak
zesik mam pcx150 nebo dcx1500 a reprak 152d
jinak opravdu strashnei tlak to dava
muje mi nekdo dat nejakei link abih si to obednal
Je To Precision power a nechekal jsem takove djelo
no tam je jeden takovei nebo premislim na dva ground zero ti co mai 2500w rms.uvidime dneska pochkam aj mi udelai voower a oridam hostejne je malo na mne
ja hci vic nej 155 db
tak aby si na to mel zesik ..
no to je ten precision power kteri ma hluk 110 decibelu ten je delanei na nei.ale shani se to tezko musi se obednat
no vini se prodavai ten hifonics to snad ma 2500 an 1 ohm