Navštíveno 1605x

Viete mi niekto poradit ako zapojit zosilovac a SW na original autoradio ktore nema RCA vystupy?

21.05.2008, 22:06 |
trlon přesně jako-party_boy nový rádio a hlavně kvalitní kabely...

21.05.2008, 22:18 |
cinto no nemusiš hned nemiť radio stači ak použiješ zosilnovaš z High vstupmi alebo prevodnik
[ Link ]
jj, bud HI-LOW adapter s tim že to zobneš z nějakejch repro ten signál nebo klasika zesík z HI inputem ty jsou určený právě k tomu . .. . . nedávno sem to řešil a dal sem HI-LOW a pohoda
Dakujem za reakcie ale kedze radio menit nechcem tak potom je jedina volba ten adapter....:)
Ale potom este ostava otazka ako ho napojit k zvysku repro?? Radio ma 4 vystupy a mam zapojene 4 repro...

21.05.2008, 23:40 |
Jujk0 Zapojíš to na hociktoré repro... Paralelne. Ja som to tak mal... Ale aj tak som vymenil potom radio... Ak to chces na SW, nezapajaj to na pravy a lavy repro lebo ti to bude hrat na prd... (vlastna skusenost) zapoj to na predny pravy a zadny pravy (abo PL, ZL) NIE PP PL ani ZP ZL... Chapes? Lebo L a P repro hraju vzdy trochu rozdielne signaly...

22.05.2008, 14:19 |
Susi Dají se i vyvést RCA přímo z rádia z předzesilovače. Je to "čistší" řešení a signál není zesílen, aby byl následně zeslaben a znovu zesílen. Tohle má vliv na kvalitu zvuku...
Jujku, proč takhle zapojit? Vždyť pokud vedeš RCA z rádia k zesilovači, tak taky přivádíš L+R. ??

22.05.2008, 14:33 |
Jujk0 Jo... Ale to bola moja skusenost... Mozno to je tak naprd aj pri RCA vystupe, neviem, ja pouzivam SW vystup z radia, ktory netrpi spominanym problemom...
Jasne, no porozmyslam a potom uvidime. Diky za rady