Navštíveno 1975x

Nazdarek potreboval bych poradit jakej woofer je lepsi co se tyce samotne kvality wooferu tak kvality zvuku a dostatecnych tlaku pohaneny bude monoblokem od Spectronu SP-A1500D zapojeny na 2ohmy a 400W RMS.

25.05.2008, 07:44 |
Kamil Alpine, ale ten zesík je na něj slabej
Ja se taky priklanim k Alpinu a myslel sem ze Spectron by mohl na nej byt dobrej, jsem se ptal i v shopech na nej a rikali ze staci na Alpina tak nevim :( a co misto toho MAGNAT PHANTOM MONOBLOk ten ma 1400w max na 2 ohmy a 675w RMS ale neni stalej na 1 ohm a nema dalkovy ovladani basu.
tak já bych to řešil jinou značkou monobloku.. myslím že tam Kája má nějaké použité... www.ahifi.cz >> zlevněné zboží
No z toho ahifi bych mel vybranej ten Magnat a je ve stejny cene jako Spectron ale jediny co mi vadi ze nema dalkovy ovladani na regulaci zesilovace ale to se da vyresit prikoupenim (Basový ovladač s regulací kmitočtu a úrovně) ne? a taky ze ma vic RMS nez ten woofer abych ho nespalil, protoze nevum na kolik ho nastavit abych nepretizil woofer.

25.05.2008, 19:48 |
Kamil když nebudeš vocas a nebudeš ho přebuzovat, tak SWRko snese ten výkon úplně v pohodě. BTW na co dálkový ovládání basů? Si nastavíš jednou a pak už na to nesaháš, případně to umí většina lepších autorádií (nevím, co máš za rádio).
většina woofrů snese větší výkon jak udává výrobce ale nesmíš být blb co jede a skáče...
:)))) zase takovej bvlb nejsem abych jezdil na muziku a diky za info dalkovy ovladani basu sem chtel jen kvuli tomu ze obcas si i auto puci tata tak aby sio to pak nastavil a nebe kdysz nekoho povedu ale do ted sem to nepotreboval tak se bez toho obejdu i ted.
Nzadaek tak mi dneska prisel zen monoblok Magnat phantom mono a ted resim jak ho zapojit aby mi daval 2 ohmy v manualu jsou dva obrazky jeden se zapojenim jednoho cinch vstupu a druhej zapojenj na oba cinch vstupy a v manuale po prelozeni to nemuzu nikde najit co je co jestli jeden vstup zapojenj je 2 ohmy a dva vstupy 4ohmy nebo jinak...