Navštíveno 2271x

Potřebuju poradit, chtěl bych dát do teto bedny 2 kusy SW o pruměru 25 cm 1300 Watt(jenom pro obraz, ty imitace repra jsou o pruměru 20 cm)ale nevim na jakou pozici je mám dát poradíte mi kam by to bylo idealní jestli na pozici 1, 2 nebo 3???? Marwe

Rozměry bedny jsou 60x30x50 cm
To jsi si jako udělal bednu a teď tam chceš dát jakékoliv sw? Takhle to ale nefunguje, dělá se to přesně obráceně, podle sw udělat bednu.
Takže tady ti moc lidí neporadí
bednu jsem neudělal jen sem myslel že bych jí mohl použít
bože mě asi jebne...... nejsou tohle náhodou vykuchyný a spojený dvě "bedýnky" od 3pásmovejch starejch repro ne ????? :D
vyser se na dávání čehosi do týhle jak řikáš "bedny" a kup si jeden kvalitnější SW a k němu udělej bednu dle doporučení výrobce .. . . tohle máš je fakt tragický . . .
Nismo.Power - Máš recht je to tak, no to asi bude nejlepší udělat bednu přímo na míru než tohle.

26.05.2008, 11:11 |
Jujk0 Si tam mohol nechať pôvodné osadenie, ak to bola Tesla a ak bolo funkčné, možno by si bol spokojnejší ako s nejakým lacným SW... :)
Jujk0 - právě že puvodní repro mi v tom odešlo, ty už spíš rachtaly než hrály.

26.05.2008, 12:10 |
Prady Ty woe, nebo se na to vyser uplně a kup si nějakou už hotovou bednu s dvěma subáčema!!!
[ Link ] Tady těch dvojboxů maj jak nasráno, takže výběr je už jenom na tobě, hlavně je to !!!kvalitně!!! udělaný.

26.05.2008, 12:28 |
Frenkie | Upraveno: 2008-05-26 12:28:49
jako Prady , kup hotovy osazeny subbox
[ Link ] kdyztak pisni na mejl a neco vybereme vcetne zesiku pokud nemas
-nejlepší řešení - rozšlapat a vyhodit:-)
ten SW v týhle "bedně" taky nebude hrát ale rachtat....jak nademnou nejspíš osazený box

28.05.2008, 11:10 |
hoff ajajajj :o) nech bedny bednama a pokud máš chut něco dělat, postav OZVUČNICI a to až podle toho jaký reproduktor koupíš.
A nebo kup už hotový subbox . . .
Taky koukám žě jsi tu chvilku, proto použij vyhledávač, rozkoukej se a po pravé straně je spoustu odkazů na prodejce - urcitě tam najdeš co ti bude vyhovovat a nebo jen inspiraci