Navštíveno 1985x

Kamoš zháňa, ja tie značky nepoznám z praxe, nikdy som to nepočul, ale situácia:
Kamarát má Audi A4 model 2007, repráky Canton DLS, chce ich vymeniť za niečo silnejšieho a hlavne zvukovo veľmi kvalitného... Viete poradiť niečo? Na cene teoreticky nezáleží, zas aby to neboli kompá za 20k/kus :o) že skúšal nejaké GZ, MacAudiá a nič ho nezaujalo zvukovo...
Vďaka za každú radu...
Přesuň to do sekce autohifi ;o)

28.05.2008, 14:37 |
Smrada (M)
Presunuto do Autohifi
at mrkne na tohle:
[ Link ] to by ho urcite uspokojilo, je to jenom otazka penez
nejvyssi modely Elate 6 2w, Elate 6 3w a Supremo 6 jeste nejsou na webu - kdyztak at cvakne na mail, kdyz bude mit zajem
Slim: chtělo by to vědět co poslouchá, protože něco zahraje to, něco to :o)
pokud hledá něco vysloveně už zajímavého, chtělo by to možná si tu kombinaci poskládat a hlavně jít do aktivního zapojení.. Potom si může vybírat.. Středobasy můžu vřele doporučit DLS MS6A (pokud by sehnal staší MS6, udělal by jen lépe), U-Dimension JR6 mid, případně jsem teď zkoušel Hifonics BX 6,2Ci, výška u mě vede U-Dimension ProX T2.. Nejdůležitější je instalační práce, pokud nebude mít toto provedeno tak, jak má být, tak může mít repra jakákoliv.... Kdyby jsi chtěl o tom více pokecat, tak se mě ozvi na ICQ 306011919, můžeme případně i něco vybrat..
Hodně zajímavá jsou třeba Radical Audio 16.2, cena je necelých 10000,- Kč a hrajou velmi pěkně. Může je slyšet třeba u mě v autě.
www.corner.cz

28.05.2008, 21:00 |
Cenda spis bych se nejdriv pidil po soucasnym stavu, komponent i - nebo hlavne - instalace. Original to asi nebude.
Vybíral bych u ETON, nebo Peerless. Neco od techto vyrobcu urcite pouziju pri upgrade.

30.05.2008, 22:55 |
noclue | Upraveno: 2008-05-30 20:57:26
hmmm.... "a hlavne zvukovo veľmi kvalitného" to je projekt na 3mesiace 200litrov.....
nejde o repraky, tie su len malou castou nakladov....
zalezi aky je zvysok retazca (to Ti pisal Cenda)
INSTAL-RADIO-CINCH-ZOSIK-REPROKABLE-REPRO
aby sa nestalo, ze kupi sebelepsie kompa a tie mu nezahraju, lebo ma napr slabo vytlmene dvere alebo reprokabel za 29SK/meter
niekedy treba takpovediac vsetko prekopat, aby sa dostavil vysladny efekt...