Navštíveno 3003x

zdravim.prosim o radu.mam problem s alpinou 9886.zapnu,tlacitka sviti vse funguje,ale display nenabehne.mam ji 14 dni.neni tam nejake tlacitko na vypnuti displaye nebo neco.nechce se mi verit ze by vydechla tak brzo.diky
a nevypl sis podsviceni? je tam nastaveni DIMMER a jestli jsi ho nahodou nadal na maximalni zhasnutipopripade , zkus odpojit oranzovy kabel na ISU
Když zmáčkneš tlačítko Imprint na úpravu zvuku, tak poslední řádek je Black out a tím se dá displej vypnout, každopádně se ale vypíná po 5 sekundách bez obsluhy a když rádio zapneš, tak je tam uvítací Alpine a pak to zas jede cca. těch 5 sekund. Dimmer jen jas ztlumí, ale nevypne ho úplně.
Doufám, že to nebude stejná závada jako u 9855 a nebude tam lehat displej tak často :-/ zrovna se tu jeden řeší a cena není zrovna přívětivá.
Máš k tomu i procesor PXA-H 100? Mám s ním trable.
asi po 5 min.se display rozvitil.prisel jsem ted do auta a uz je zase zhaslej.kdybych treba nahodou podsviceni vypnul-nejsem si teda toho vedom,neni tam nejake tlacitko nebo neco cim ho probudit zpet?prece bych poslepu podsviceni zase nezapinal.jeste to odpojit a zapojit.
tak nevim.zkousel jsem to odpojit uplne i ten oranzovej kabel.a nic.
podle me,kdyz ho vypojim od baterky,tak by se nastaveni zresetovalo.ne?fakt nevim co stim.diky za rady
Jasně mělo by se to vyresetovat. Máš ho bez toho procesoru?
Každopádně dimmer displej úplně nevypne a ten black out vypne displej až po 5 sekundách, takže uvítací Alpine tam musí být v každém případě a hneš třeba s volume a displej normálně naběhne. Připrav se na nejhorší.

28.05.2008, 19:01 |
LadaN Měl by svítit, přivést na servis.
Tuner co máš za problém s PXA-H100, tam může být problém se stálým napájením, po spínaném plusu to pak nedělá.
hmm diky.priste pujdu do radia za 2jku a bude.procesor nemam.cekam,kdy klekne jeste neco.jinak radio je v zaruce.akorat ty starosti a cas bez radia.

29.05.2008, 06:31 |
LadaN už jsem ti k tomu napsal své u nás na webu.
LadaN: Díky už jsem koukal
martinpec: Tak co, nic nepomohlo? Pak dej vědět jak to dopadlo.