Navštíveno 1649x

29.05.2008, 09:34 |
Loli Ahoj, hledam levny (jety) zes k mim repro - budou to 90w rms 135w max.
tak nak nevim jestli vzit
[ Link ] nebo
[ Link ] . Urcite bych se chtel vejit do 2000 a staci mi dva kanaly. Predpokladam, ze neco jako FIRSaustira, raveland apod. budou opravdu shity jak vypadaj na pohled. Predpokladam, ze nej by byl
[ Link ] , ale otazka jestli to ma cenu ze :)
Hoj, myslim, že by bylo vhodný napsat konkrétní typ komp. Jinak já bych osobně šel asi radši do toho crunche. Ale zase je to jen dvoukanál. Takže byses měl rozhodnout, jestli dvou nebo čtyřkanál. Kdybys měl zájem, možná bych pustil toto
[ Link ] (kdyžtak napiš mail).
pokud staci 2k urcite Crunch .... jinac Mac i Magnat vyjdou nastejnou, ale Mac je novejsi(ja bych mu dal prednost)
kdyby ti opravdu stačily 2ch, tak bych ti mohl nabídnout Crunch GTR 250.2
[ Link ] , a vzhledem k tomu, že splníš podmínku, tak můžeš využít možnosti a za 1,-Kč dostaneš 6 plátů AIV tlumení v ceně 1494,-Kč
[ Link ] a navíc 30 měsíců záruku!! A to je podle mě lepší varianta, jak jetý zesík za 1500, mít krátkou záruku a nic k tomu..

29.05.2008, 15:14 |
Loli | Upraveno: 2008-05-29 13:16:38
Takze ten crunch teda bude mit lepsi zvuk? Jinak 2 kanaly stacit budou. Repraky ocekavam phase (linear/evolution), takze vpodstate macaudio, ne?
BTW to tlumeni je protihlukovy? Ze bych ho mohl dat do komplu no :)
to tlumení si můžeš použít prakticky na cokoliv, je odolné vůči vlhkosti, teplotě.. nejlépe se sním pracuje když si ho trošku nahřeješ. Každopádně je určené na tlumení do automobilů.. :-)

29.05.2008, 15:29 |
Loli | Upraveno: 2008-05-29 13:34:51
No na obrazku totiz vubec nevypada, ze by tlumilo hluk - nema ty spicky :) Jinak me teda prijde lepsi 1500 nez 2500, navic zes co nabizis ma RMS 75 a ty repraky 90, takze ani neni vykonny jak by mohl :) - nicmene proste jety me vyjde lip.
záleží na tom, jak to bereš.. tlumení do aut je hlavně proti zamezení vybracím a proti vnějšímu hluku.. Uvidíš, že až dáš do dveří kompa a na zes, tak budeš tlumit jak o život, navíc kvalitní komponenty a dobrý zesilovač není zárukou kvalitního zvuku, nejdůležitější je instalační práce.. Ale to je samozřejmě na každém, jestli této příležitosti využije, či ne..