Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rainbow

o Navštíveno 2464x o
o 30.05.2008, 10:35 | martinpec
zdravim.mam kompa slx 230 deluxe.reknete mi prosim na ne vas nazor.jsou vhodne i jen na radio nebo by meli byt spise na zesiku?nejak se porad nemuzu zbavit pocitu,ze original vychrapteny repraky co mam v lagune hrajou lip nez tyhle.mam je jen radiu alpine 9886-teda nez mi vydech po 14dnech od koupe display :-( dvere jeste tlumeny nemam.je to tim ze nejsou na zesilovaci?popripade jake by ste koupily jine jeste do zadnich dveri.planuju zsilovac.diky za nazor.

o 30.05.2008, 11:11 | cubajs
primo s slx 230 deluxe nemam zkusenosti, nybrz mam csx 265 ty jsou ze stejny modelovy rady (stejna vejska a podle obrazku i vyhybka). pres radio jsem je nezkousel, mel jsem je zapojeny vzdy pres zesik. muzu rict, kdyz jsem je zapojil v pasivu (pres original vyhybku) tak to bylo dost strasny zvukove, ujeceny vejsky, proste neposlouchatelny. zapojil jsem je do aktivu a to uz bylo jiny kafe, naladil jsem to podle ucha a zvukove to bylo dobry. Jo a mel jsem vytlumeny dvere, takze to hralo i basy, nepotreboval jsem SW. Takze urcite doporucuju zapojit na zesik a pokud mozno v aktivu
o 30.05.2008, 12:21 | TomasW
vytlumit!! na zesák! :-)
o 30.05.2008, 13:22 | prohifi.cz
vytlumenim to bude najednou o moc lepsi, i na radiu umi hrat hodne prijemne

rozhodujici tady dle meho nazoru neni zesilovac, ale prave to tlumeni

mrkni sem:
[ Link ]
o 30.05.2008, 13:42 | Frenkie
no hlavne vytlumit a popr lepe umistit rerpo - mdf podlozka (ne do origo plasty apod)
velmi dobre tlumeni je i toto na vnejsi plechy, podlahy apod [ Link ] a na vnitrni plechy, stropy atd (vlastme na vsechno, jew na kazdem co kde pouzije) [ Link ]
o 30.05.2008, 16:43 | martinpec
takze jestli sem to dobre pochopil.tyto repro museji mit vytlumene dvere jinak nehrajou dobre.jak rikam dam tam misto nich stary origo a hrajou lip.na alpinu dam volume 8 a rainbow muzou vyletet z chraptenim ze dveri.proste se mi to zda takovy hodne ukriceny.tlumeni urcite hraje velkou roli,ale ze by az tak velkou?diky
o 30.05.2008, 17:08 | Frenkie
divej kvalitni repro chtej poradnou pevnou ozvucnici a to znamena vytlume dvere. hraje dosti velkou roli i sestava za X desitek tisic muze v nevytlumenym aute byt horsi jak puvodni
o 30.05.2008, 18:02 | Midnite
teď mám rainbow slx 265 deluxe
o 01.06.2008, 14:25 | whiskadelic
mam rainbow sax a i na radido slapaly suprove - jen na vytlumenych dverich. slx deluxe jsem slysel na stejny radio v nevytlumenych dverich octavie a des, bes. kdyz si chtel basy, musel si dat korekce naplno, ale to se dalo poslouchat jen do urcityho zesileni.
o 01.06.2008, 17:36 | Midnite
whiskadelic: rád bych věděl které repro ti v nevytlumených dveřích zahrají suprově... no povídej
o 01.06.2008, 17:54 | whiskadelic
Midnte: ??? Nechapu, nic takovyho sem nepsal...
o 01.06.2008, 18:43 | Mišell
Midnite: On to spíš myslel,jakože je velkej rozdíl,když se ty dveře vytluměj.

Jinak SLX jsem neslyšel,ale mám SLC a to mi přijde slušný.
o 01.06.2008, 21:36 | sikula
martinpec: Vytlum dveře a nech je pár hodin rozehrát pak zahrajou dobře i na rádio.
o 02.06.2008, 10:20 | VlastaCB
Zalezi jak velikou maji ozvucnici ,jsou to meky repraky,jaky dvere ,tlumeni,jaky auto atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3418 sekund.