Navštíveno 2105x

Jak na tom je? Cenově i vzhledově je docela zajímavá, tak bych chtěl vyzkoušet ten vychvalovanej imprint..jinak mám 2din šachtu, má někdo nápad co hodit pod alpinu?
dala by se i 9887 kdyby někdo měl, ale tu už bych nekupoval u nás...nechápu proč je tolik s cenou jinde.
slysel jsem a hral jsem si s ni, ale bez PXA-H100 (takze bez prociku zatim) ..... jinac 9887R tu nekdo nedavno prodaval tak koukni do hystorie jestli uz je nebo neni prodana a pisni majiteli, urcite ti o ni rekne vic
no on za ní chce nějakých 11tis...ale rád bych se zeptal někoho, kdo ji neprodává..chápeš
a jak hrála? Procák stejně budu řešit až po koupi - jestli budu spokojenej, nechám to bez něj..
už se to tu probíralo, zatim jí hodně chválili prodejci, asi na ní je dobrej rabat :o)) 9887 měl třeba buddha, ale nějak odvařenej z ní nebyl
ale ne, třeba tomu jen křivdim :o) prostě se jen hodí na jinou muziku než poslouchám

01.06.2008, 15:56 |
kamil306 | Upraveno: 2008-06-01 13:57:57
tu první větu jsi myslel taky na 9887? No jako nedivil bych se, stojí 12, 86ka 7,5 a přitom na ebay atd jdou ty ceny rovnoměrněji
myslel jsem vůbec tuhle řadu Alpin,
když trochu zafilozofuju, imprint je podle mě výbornej nápad, ale nikdo by z toho neměl dělat to co to neni, je to v podstatě jen zdokonalený nastavování prostoru a křivky, který se používá delší dobu v jinejch odvětvích a na výsledek se mnohem víc podepíše instalace. Nemluvě o tom, že je to jeden skin ideálního nastavení, který ne každýmu vyhovuje, takže si to pak stejně koriguješ podle sebe. Rozhodně bych rádia neomezoval na ty s imprintem a na ty bez něj
To Escudo ja chvalim i 9884R, ktera je temer stejna a levnejsi, hlavni rozdil je BioLite display(hlavni a jedinny duvod vyssi ceny) na 9886R,ktery me vyhovuje lepe (dalku resit nebudu). jinac me se zvukove libila, kdyby jsi byl kamil306 bliz, tak ti reknu stav se a muzes si ji poslechnout,ale klidne doraz i tak :) lezi mi tu skladem. a potom viz foto barva panelu+ramecku

řekl jsem to malinko ironicky, protože mi trošičku přijde, že všichni (P) co sem píšou, doporučujou jen ///A, jako by nic jinýho neznali, nebo by byla na hony vzdálená konkurenci, tak to ale samozřejmě neni :o)
samozřejmě uznávám, že maji relativně vyrovnanou řadu, ve který se nedá moc šáhnout vedle, ale jejich zvuk nemusí každýmu vyhovovat
jinak pardon za OT
Neříkám že je imprint nějaká převratná novinka, ladili nám tak i domácí kino doma a stejně se to pak doladilo ručně, ale spíš to chci zkusit:-)
na 9884 jsem se taky díval, ale vypadá moc "levně" i když levnější je:-) pletu se? naživo jsem je neviděl...ten rozdíl v ceně je na druhou stranu docela příjemnej. Jezdím občas do Zábřehu, je to daleko od tebe?
mam tu 9884, predtim jsem mel Pio 2800mpb (takova zakladni rada) a zatim supr radio za ty penize :) USB funguje perfektne, ovladani je prijemny... Imprint to nema, jen pres procesor a ten zatim neplanuju :)
kamil306 cele 4km :) odbocuje se na te velke krizovatce pokud jedes od Shellky vpravo (okolo Skodovky)
Tak to už vím kde to je. Pokud mi neklapne 7998, stavím se, mrknu a poslechnu;-)
Já jí mám i s procesorem a rádio je to opravdu dost dobré. Co se týče srovnání s 9887, tak četl jsi tohle?
[ Link ] Jen bych dodal, že výhoda 9887 je ta, že má všechny funkce včetně korekcí a Impritu v sobě v "digitální formě" kdežto 9886tka je s procesorem spojena anlogově přes AI net kabel (používá se i na CD měnič a další komponenty ze stáje Alpine).
kde je ten příspěvek co sem posílal ráno?:-)
Mám ještě takovej blbej dotaz - 9886 s procákem X 7998 vychází cenově stejně, bude to velkej rozdíl ve zvuku? Ono přece jen to není zrovna nový rádio a hlavně nebude v záruce oproti 9886ce...
kde je ten příspěvek co sem posílal ráno?:-)
Mám ještě takovej dost blbej dotaz - 9886 s procákem X 7998 vychází cenově stejně, bude to hodně velkej rozdíl ve zvuku? Ono přece jen to není zrovna nový rádio a samozřejmě nebude v záruce oproti 9886ce...což u rádií nemám moc rád.