Navštíveno 2408x

02.06.2008, 21:10 |
Rali Ahoj,určo se najdou lidi, kteří už do tohoto auta dávali nějaký ten reprák. Vím, že Emma s tímto autem reprezentovala, jen nějak nemůžu dohledat fotky...:-( Tak poprosím o nějaké fota předních dveří,popřípadě i zadních, případné rady...Díkes

02.06.2008, 21:21 |
Rali rok je to 97
Auto nereprezentovala EMMA ale SLP&SQ Team Chomutov
fotky jsou v historii EMMA sekce na zdejsim foru

04.06.2008, 18:46 |
Rali dikes ;-)

04.06.2008, 22:54 |
clown mam 99 :o)
kompa mam v original dverich, hlubsi kompa s 18mm litinovou podlozkou, dvere chteji slusne vytlumit :o)
tapecak ma jen dva srouby a pak zluty / sedy bajonetky po 10kc / kus, ktery jdou okamzite do prdele (praskaj), kup si je predem, nez sahnes na dvere.
na zadku je to horsim tam je to jen na cca 12mm podlozku :o)
komplet kabelaz pod prahy, vejde se tam 3x 2x2.5mm a 1x50 1x25 tka kabel, na druhou stranu to samy :o)
tlumit podlahu neni treba, ten 2cm koberec dela sve :o)
kdyby neco napis, co te zajima :o)

05.06.2008, 18:59 |
Rali dikes...nejvic se obávam problému s mojema komponentama.Mam o carpoweru sadu preset 1 a měl sem se zabudováním do Golfa3 trochu problém s velikostí,tak sem zvědavej jak dopadnu u galaxye.Jak si prosim tě vyřešil uchycení zesilovačů a popřípadě sub.Já mám v úmyslu úložnou plochu využívat...
2 clown - hod sem někdy fotky jak to máš provedený - hodně o tom čtu a ještě jsem to neviděl ,dík
jjj a jen dodam ze posledni foto je jeste polotovar

06.06.2008, 20:45 |
Rali parada!!!sem rád že aspoň vím co měčeká pod tapecem;-)fakt super prace!!! já ale chci to auto využívat včetně úložného prostoru,pokud se najde někdo kdo to má v téhle kombinaci prosím o foto...

07.06.2008, 00:19 |
clown | Upraveno: 2008-06-06 22:19:33
do kufru normalni box, vytahnout ty plasty okolo der na treti radu sedacek a mas klid :o) nebude se pak soupat
auto dobry na tlumeni, kabelaz .. umisteni zesiku je na <I> .. , mam to narvany na MDF plato do levy bocnice, takze signaly maj pres 7m :o( a vedeo i pod nakladovou hranou, pac jsem to nechtel rvat do stropu, jako to mel Pluto.. pripadne jsem premyslel o malych zesicich a udelat jim "suplik" za zadnima sedackama .. , ale ja jsem proste jinej :o)
Kubi mel v Galaxy nad vydechem topeni mezi sedackama predni a druhe rady nejakyho Focala basak, ale nevim co na to spolujezdci .. :o)