Navštíveno 4385x

Ahoj, mam radio Sony CDX-S2250 a zesilovac Magnat Xcite561. Ted jsem auto vyzvedaval z opravy a po zapnuti radia se na zesilovaci rozsviti cervena dioda protect a reproduktory nereagujou. Zjistil sem, ze zhasne po odpojeni signalovych kabelu. Radio se tvari, jakoze funguje. Napada nekoho, co se tomu nelibi? Diky za odpoved.

03.06.2008, 18:32 |
DaveX Projdi všechny kabely (RCA,REM,GND,+12V) zkontroluj všehny pojistky..zkus použít vyhledavač jen já jsem to tu řešil už asi 3x :)
mohl si mu poradit teda když si to řešil tolikrát.. jak psal: zkontroluj kabeláž a jestli bude vše jak má tak nejspíš bude něco v zesiku. kdyžtak až budeš potřebovat opravit tak kontaktuj Pavla_528..
Diky panove. Kdyz sem kontroloval kabelaz tak jsem mel malo casu a vypadalo to v cajku. Ted jsem se na to podival kloudne a kostru na kastli pridelali jen na oko. Problem vyresen.
*hledam stydici se emotikonu.

03.06.2008, 21:41 |
DaveX myslím, že jsem mu poradil dost.. já měl totiž trochu jiný problém. mám slabou baterku a když sem přidal moc gainu tak mi to šouplo protect.. dobil jsem baterku a bylo to v pohodě. zase to pak chvíli hrálo a zase protect.. tak jsem koupil nový 4k a ten 2x mi krmí kompa.. a je to v klidu..

19.06.2008, 11:00 |
PemaR Caute, mam podobny problem se zesilovacem Magnat Classic 360. Hraje normalne ale staci abych najel na nejaky hrbol, nebo staci jen do nej klepnout rukou tak se okamzite prepne do Protecu. Zkousel sem ho odsroubovat od sedacek a mit zapnuty tak aby se ani nehnul (drzel sem ho v ruce) tak hralo vsechno normalne ale staci ho polozit do kufru aby s nim zatrepal SW a uz se zase prepnul do Protecu. Nekdy se zase sam zapne a nekdy se do nej musi zase bouchnout rukou aby se rozjel. Nemate nekdo s timhle problemem nejakou zkusenost? Dostal sem tip ze by se tady mel nachazet nejaky Pavel co se zivi opravou zesilovacu tak to mam zkusit tady. Za kazdou radu diky :)
PemaR: Já měl tenhle problém taky. Ale mě to hrálo jen vzhuru nohama. Když sem to dal normal, tak to šlo taky do protecu. vyměnily mi to na záruku a prej se tam prostě něco uklepalo... nj.... Blaupunkt :)
pemaR> resil jsem dost podobny problem na carpoweru asi pred mesicem, ale ja to mel nove takze reklamace, vmena a uz to snad zase hraje, taky se neco uklepalo a namontovany byl v protectu a nenamontovany jen tak na sedacce jak kdy, chvilku hral , chvilku nehral..

19.06.2008, 12:18 |
PemaR | Upraveno: 2008-06-19 12:26:23
Sem ho kupoval pred rokem a pul na ahifi.cz ale byla na nej zaruka jen 12 mesicu takze ted uz zaruka asi tezko :(
Tyjo tak ted sem se dival a kupoval sem ho 29.5.2007 takze kdyby odesel pred 3 tydny tak by byl jeste v zaruce... Mazec jako kdyby to bylo naplanovane :D

20.06.2008, 21:25 |
PemaR Pls jestli nekdo vite kde alespon hledat tu zavadu poradte :( Celou zimu se tesim ze pres leto konecne vytahnu auto a vychutnam si hudbu a on odejde zesilovac, takze uz mam v aute jen ovaly v plate :(
S tim nic nevymyslíš, musí to do servisu.