Navštíveno 2123x

Ahoj, lidi jak hodnotite tohle radio, nebo i vyssi rady techto radii.
[ Link ] Tak nejak premejslim, jestli to je nejaky refolucni reseni, poustet hudbu jen z flesky, nebo to stoji za starou backoru. Jakej tam je prednes a je to kvalitni poslech. vim mel by byt,ale ...

04.06.2008, 18:06 |
mendo mne sa to vobec nepaci to si mozem kupit mp3prehravac natiahnut cez kabel na zosik a mam to iste za zlomkovu cenu. co sa tyka kvality posluchu bude taka ake budes mat nahravky na mediu.
toto je moj nazor na tieto radia
Mam skladem X200 ale mel jsem i X300 .slysel jsem obe a pokud mas kvalitni MP3 tak neni vubec problem, vyhodou je teda iPod kvuli ovladani.je to teda radio hlavne pro majitele iPodu, kteri jej chtel ovladat pres radio na ne primo na nem, jako kdyz pripojis MP3 prehravac. jinak kvalita zvuku bych rekl ze porovnatela (ne-li stejna)s CDE-9880R , X200 jelikoz ma imprit (coz za 5390kč je super) je zvukove stejne na tom jak 9884R ci 9886R, ted beru v potaz poslech stejne MP3 nahravky (ikdyz tyto dva kousky se berou kvuli kvalitnimu zvuku z CD)
No ja sem po ni slintal hodne dlouho...
Vzhledove je nadherna!Tenhle design se mi strasne libi...stejne tak jako Pioneer ktery maji vcelku podobnej design.
Ale nakonec me zlomilo ze ma jen 1 par RCA:(
Takze ted je nejvetsim favoritem nejspis 9880R.
Ale porad jeste nevim...
Frenkie: 9884 je asi muj nynejsi favorit.

05.06.2008, 12:44 |
Shr3k Lidi vy asi nechápete, že na to připojíte přes USB přenosný HDD s malou spotřebou (Maxtor OneTouch třeba) a máte pojízdný jukebox. A kvalita? Pro netopýry to umí přehrávat 640 kbps AAC...
Nevýhodou X300 a X200 je ten displej, takže se ve velkých sbírkách špatně vyhledává.
to C...arlos kdyztak mam skladem 9884R i 9886R , kdyztak pisni :)