Navštíveno 2702x

co mislite sou dobry zesilivache mutant?
zesilivache? neznam asi nejaka mutace :c)))
sem musel
tazzz: Bulhar...
jinak sem o tomto neslyšel

08.06.2008, 10:08 |
J0hny hmm tusim ze nakou takovou znacku maji tady u nas v elektru, kde mimo jine prodavaj i starbass takze asi bych to nebral ale jinak to neznam
Slyším poprvé tuto značku.
no kdyz se kouknu kdo to prodava tak bych to nebral :)
pitona: nebrat... imitace z tržnice ;-)

08.06.2008, 11:34 |
trlon já osobně bych to nechtěl:-)))
název mluví zavše:-))))))
kdyt je plno dobrých,lepších a kvalitních značek
nebrat, jako mishan, trznicovy shitky s hezkym designem ale tim klady koncej...
ja vim je to nejaka rumunska znachka nebo co ptam se proto je to mam doma sem ho nashel kdij sme kupovali barak je to 4 kanal ma to 4x80 rms a je to stabilni do 2ohm ale nevim kolik to da na teh 2 ohm.
[ Link ] toto je link zajimalo bi mne kolik bi ten zesik mnel ve 2 ohm muje to nekdo zjistit??
tak proč to jouzo nenapíšeš zrovna??? na 2 ohmy to máš teoreticky 2x více jak na 4 ohmy....
je to stejnej shit jako SAL audio(jeden výrobek, odlišná loga)

09.06.2008, 10:16 |
MiBa Mutant není značka z tržnice. Je to anglická značka a v roce 2004 v časáku carhifi byla s ovály nw69spx(snad to píšu dobře) výherce testu proti Hertz DCX690, nějakej Alpinám a myslím JVC a panasonic.
Měl jsem je, mají 130W rms a hooodně pěkně basovali ale vejšky byli slabší to psali i v testu. Za cca 1400Kč supr muzika. Měl jsem i přední kompa 16cm - 75W rms a hrálo moc hezky čistě. Prodal jsem to kuli přechodu na emphaser.
Zesíky neznám ale rojka v jihlavě je prodával a prý nejsou špatné.
Ofic stránky:
[ Link ]
MiBa: Před dvěma tejdny mě je jeden přivez na instalaci, bylo to hnusný, zelený, hrozný zpracování. Po zapnutí se měto potvrdilo vodiče u oválů naráželi o membránu, něco v nich rezonovalo,ale spálený nebyly a zvukově, když pominu toto, tak průser.

10.06.2008, 10:13 |
MiBa Čoveče já jsem zelený neviděl, měli docela hezkou (nevim jak tu barvu nazvat hoodně tmavě fialová) membránu a pěknej závěs. A komponenty byli bílý a na vrchlíku M.
Tady foto oválů a koaxů(pro rejpali tohle se psal rok 2004. Neonky letěli :) ):
[ Link ] Tady už v lepšim
[ Link ] Tady s hertzema dcx690 - mutanti u mě vyhrávali basově
[ Link ] A tady přední kompa 16cm
[ Link ]