Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > U-dimension EL6comp na aktiv??

o Navštíveno 2292x o
o 08.06.2008, 17:17 | TomasW
Ahoj, mám tyhle kompa a hlodá mě aktivní zapojení :-) Zesilvač je Gelhard GXV369 4x65RMS a radio Pio DEX-P99R (umí aktiv) A jde mi o to, jestli takovéhle kompa má vůbec smysl zkoušet zapojit na aktiv?? Půjde poznat nějaký rozdíl?? Zahrajou lépe??

o 08.06.2008, 17:53 | Midnite
je velký rozdíl aktiv/pasiv
o 08.06.2008, 19:02 | mishan
Tome, proč mi nepisneš, já aktiv zapojený mám sice na o dost solidních kompech ale i tak. Je to nesrovnatelný rozdíl pasiv VS aktiv... klidně prijed, pustím ti obojí ;-)
srovnal bych to jak kdybys ze svojí oktávky přesedl min. do maserrati quatroporte ;-)
o 08.06.2008, 19:23 | TomasW
:-) Asi zkusím... spíš mi šlo o to jestli rozdíl poznám právě na takových kompech co mám, protože je to spíš základ :-) No a hlavně jestli to ty repra vydrží...
o 08.06.2008, 20:19 | kelso3611
Ja som presiel na aktiv na ESK hertzoch a parada...Je to zaklad ale hra to omoc lepsie...pasiv uz nikdy:))
o 08.06.2008, 21:52 | Ricci
Aktiv hra v principe vzdy lespie, ale podmienkou je dobre naladenie, kto to nezvlada, tak mu pasiv bude hrat lepsie :-)
o 08.06.2008, 22:56 | prohifi.cz
ja myslim, ze i na techto reproduktorech ten rozdil bude znat a budes se divit...
o 09.06.2008, 21:52 | noclue
urcite to treba skusit.... dobre naladeny pasiv (nie origo ale custom vyhybky su neporazitelne) kto vsak nema potrebne zazemie, urcite radsej aktiv, ta sa to tocenim cudlika da behom par minut aspon priblizne nastavit...
orginal vyhybky zaostavaju vo vacsine pripadov za tym daleko ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3054 sekund.