Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > blaupunkt problem

o Navštíveno 2710x o
o 08.06.2008, 21:27 | xcarv
zdarec
Dneska jsem vytlumil dveře, dal repro na mdf kroužky a pak to poslouchal na radiu blaupunkt san diego mp35 metallica hrála moc pěkně a docela nahlas . pak jsem to vypnul a když jsem jel pak do města hrál jen lavý kanál. zastavil jsem sundal panel nasadil zpět a už nehraje ani vpravo. Na origo opel radio to hraje. Rádio se tváří jako by nic přepíná ladí všechno jak má být jen z repra nejde zvuk. co to je ?

o 08.06.2008, 23:46 | Pavel 528
asi odesel koncak v radiu...¨
umim bych opravit
o 10.06.2008, 07:30 | xcarv
včera ráno zapojeno hrálo v pohodě po odstavení auta a opětovné jízdě opět přestal hrát pravý a pak levý kanál. Origo opel hraje. Večer koupeno nové jvc zapojeno a taky nejde. Nemůže to být slabou baterkou.
o 10.06.2008, 07:45 | tappaja
Nemas tam nejaky zverstvo, jakoze dalsi repraky paralelne k tem stavajicim? (dvere+plato)

Zmeril bych impedanci na tech dvou dratech, ktery lezou do radia. Ono origo radio s chabym vykonem a blbuvzdornejma koncakama to utahnout muzou, ale ne uz treba ten blautas, kde jsou koncaky nasponovany na max vykon, kterej lze z 12V dostat, ty jsou pak haklivy na pretezovani.

o 10.06.2008, 07:53 | xcarv
hrálo to v pohodě jsou to jenom origo repra vyměněný za jiný předtím to hrálo asi půl roku jediný co jsem udělal tak jsem dal mdf kroužky pod repro a vytlumil dveře jinak nic. Ale otevřel jsem baterii a v nej kondici asi nebude . Vypadá docela suchá
o 10.06.2008, 08:02 | tappaja
Tak kazdopadne zmer tu impedanci, me se stalo neco podobnyho, ze jsem udelal dvere a kdyz jsem montoval posledni tapecak, sroubkem jsem projel kabel k vejskam, tim sel na kostru, hralo mi to asi tejden v pohode a pak mi to zacalo vypinat, z niceho nic. Nastesti ochrany zesiku fungovaly dobre.

No a dolej baterku destilkou (pred jizdou) zmer i ji. Nevim, jestli by to tim mohlo byt, snad by se nezaplo radio vubec, popripade bys ani nenastartoval.
o 10.06.2008, 09:36 | xcarv
vyřešeno zkrat na repru pravé přední dveře odpor asi 60 ohm dík dík
o 10.06.2008, 09:42 | Pavel 528
tak pokud by tam byl zkrat,tak to nemuze mit vetsi impedanci nez ma repro,kdyz je OK...o))))
takze pokud tam byl zkrat,tak by impedance(odpor)byl 0ohm,nebo zkrat na zem....
o 10.06.2008, 09:48 | Zdenek (A)
Pavel: Pokud meril jen kabelaz s odpojenym repro, tak 60 Ohm tam, kdy melo byt nekonecno, je temer zkrat ;-)
o 10.06.2008, 09:50 | Pavel 528
tak to pak jo,pokud mel repro odpojene,ale ta hodnota je stejne divna....bud zkrat na zem ci mezi sebou draty...
o 10.06.2008, 11:33 | xcarv
zkrat mezi sebou a na kostru
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3009 sekund.