Navštíveno 2710x

08.06.2008, 21:27 |
xcarv zdarec
Dneska jsem vytlumil dveře, dal repro na mdf kroužky a pak to poslouchal na radiu blaupunkt san diego mp35 metallica hrála moc pěkně a docela nahlas . pak jsem to vypnul a když jsem jel pak do města hrál jen lavý kanál. zastavil jsem sundal panel nasadil zpět a už nehraje ani vpravo. Na origo opel radio to hraje. Rádio se tváří jako by nic přepíná ladí všechno jak má být jen z repra nejde zvuk. co to je ?
asi odesel koncak v radiu...¨
umim bych opravit

10.06.2008, 07:30 |
xcarv včera ráno zapojeno hrálo v pohodě po odstavení auta a opětovné jízdě opět přestal hrát pravý a pak levý kanál. Origo opel hraje. Večer koupeno nové jvc zapojeno a taky nejde. Nemůže to být slabou baterkou.
Nemas tam nejaky zverstvo, jakoze dalsi repraky paralelne k tem stavajicim? (dvere+plato)
Zmeril bych impedanci na tech dvou dratech, ktery lezou do radia. Ono origo radio s chabym vykonem a blbuvzdornejma koncakama to utahnout muzou, ale ne uz treba ten blautas, kde jsou koncaky nasponovany na max vykon, kterej lze z 12V dostat, ty jsou pak haklivy na pretezovani.

10.06.2008, 07:53 |
xcarv hrálo to v pohodě jsou to jenom origo repra vyměněný za jiný předtím to hrálo asi půl roku jediný co jsem udělal tak jsem dal mdf kroužky pod repro a vytlumil dveře jinak nic. Ale otevřel jsem baterii a v nej kondici asi nebude . Vypadá docela suchá
Tak kazdopadne zmer tu impedanci, me se stalo neco podobnyho, ze jsem udelal dvere a kdyz jsem montoval posledni tapecak, sroubkem jsem projel kabel k vejskam, tim sel na kostru, hralo mi to asi tejden v pohode a pak mi to zacalo vypinat, z niceho nic. Nastesti ochrany zesiku fungovaly dobre.
No a dolej baterku destilkou (pred jizdou) zmer i ji. Nevim, jestli by to tim mohlo byt, snad by se nezaplo radio vubec, popripade bys ani nenastartoval.

10.06.2008, 09:36 |
xcarv vyřešeno zkrat na repru pravé přední dveře odpor asi 60 ohm dík dík
tak pokud by tam byl zkrat,tak to nemuze mit vetsi impedanci nez ma repro,kdyz je OK...o))))
takze pokud tam byl zkrat,tak by impedance(odpor)byl 0ohm,nebo zkrat na zem....

10.06.2008, 09:48 |
Zdenek (A)
Pavel: Pokud meril jen kabelaz s odpojenym repro, tak 60 Ohm tam, kdy melo byt nekonecno, je temer zkrat ;-)
tak to pak jo,pokud mel repro odpojene,ale ta hodnota je stejne divna....bud zkrat na zem ci mezi sebou draty...

10.06.2008, 11:33 |
xcarv zkrat mezi sebou a na kostru