Navštíveno 12119x

Uff...už je to za mnou. Ještě jednou díky wattmanovi za sponzorský dar...díky panééé
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_08_11_14_107220.jpg)

08.06.2008, 23:14 |
radar[CZ] | Upraveno: 2008-06-08 21:15:40
Jeden desetipaleček, až ho rozehraju, tak začnu tlumit...nezněl špatně než sem poslal monoblok do kytek... to je tak, když jsou ruce rychlejší než hlava...každému vašemu projektu zdar ...přeje radar!
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_08_11_24_407220.jpg)

08.06.2008, 23:25 |
Libor no pěkný, můžu se zeptat na ten začátek? Normálně polepíš blatník papírovou pásnou a na ni laminuješ? Neprosakuje to?
Ne... dáš min. 2 vrstvy. Já dal papírovku takovou tu mírně povoskovanou...měl sem 2 různé, ale ta jedna nedržela...
Pěkný:)Mě by zajímalo jak je to uchycený ten box?!
No to je kapitola ...ehm..no ..suchej zip, silikon, dva vruty(do puvodních děr plastu pod boxem) spousta pěnové oboustranky...to je vše, drží dobře!
Pěkný, ale co tam dělá ta pomlázka?
nazdar Hanzi...to je superextraspecialní tobogán pro silovej signál. Než se dostane k wooferu, tak se 3x pozvrací!..heh
pěkný, mě se to líbí, super prácička

09.06.2008, 08:24 |
Fipo jako pokud je tohl tvoje první práce s laminem,tak teda víc než dobrý
heeej proc jsi nenapsal driv, mohl bys to za uplatu udelat rovnou 2x, docela by se mi to libilo do naseho diabla.
šikovnej kluk :) gratulace
pěkná práce,povedlo se:-)
..rádo se stalo..:-)
Kluk šikovná,ale ještě je třeba tě asi zasponzorovat izolačkou na volné vodiče..:-))
pěkná práce, jen by mě zajímalo jak si spočítal ten objem ozvučnice u takto složitého tvaru ?? :-)
To wattaman: ta fotka vitřku s vodičem je ještě před tím než sem kabel chytil stahovačkou k výstuze...si myslíš, že sem jantárek a nechám to tam volně? heh to by nebylo myslivecký přece... jo a myslel si ten monoblok zabalit jako balík? nebo jen vyšprajcovat v krabici?
To bastard: teď mě tady všichni ukamenujou, ale nic sem nepočítal. Je fakt, že sem chtěl vyzkoušet bassreflex,ale co není může být...mělo by tam být dle doporučení na clossed cca 20L a dle mého odhadu to má tak 25..no uvidíme

09.06.2008, 11:53 |
kiamato | Upraveno: 2008-06-09 09:54:26
RadarCZ
toto prave som chcel riesit na svojom aute ty si ma akurat zbavil nocnej mory ktore som mal s postupu ako na to.
Dalo by sa pokecat na ICQ o postupnejsiom navode na konštrukciu?
ne-ja vubec nemyslel kabely v bedně,ale ty volné z monobloku,které Ti to odvařily..:-)
Zabal do do orig.krabice a mej to pripravene..:-)
watt: oh..chyba..ok no jo no...bav se z blbcem bez klacku...
Originál krabici mám u rodičů, dal sem to do jiné a řádně vyšprajcoval, snad to bude ok...mám pro tebe taky něco jako bonus.. :)
radarCZ
ake vsetky materiali si na to pouzil?
aky tmel,aky laminát atd...
To kiamato: kontaktuj mě po ICQ...ok?

09.06.2008, 15:07 |
Kesam Pekna prace.
to je jen jedna vrstva lamina?
Escudovi: Lamino tam není žádné, pouze pryskyřice, skelná tkanina a textilie...dohromady "laminát". Přijde mi dost nudné dávat sem šest fotek, jak pokládám další a další a další a další a další a další vrstvy tkaniny...
jinak děkuji za kladné hodnocení, potěší to...

09.06.2008, 20:10 |
mendo vysledok moze byt! aku hrubku si dal ,cca?
Libi se mi to tvarove,jak je to smerovany a porad tak pekne kompaktni;)
BTW co je to za repro? :-)))
Sorry musel sem si rejpnout kdyz sem videl tu kamuflaz :-)))))

09.06.2008, 20:18 |
Escudo | Upraveno: 2008-06-09 18:29:26
radar: ještě víc debilně si odpovědět nemohl? Co třeba - ne, je to cca 12mm vrstva?
takový arogantní keci si nech pro sebe, jestli tě urazilo moje pojmenování, tak se hluboce omlouvám, je mi to fakt líto
Escudo: sorry ale sem truhlář a co je lamino (Lamino deska) opravdu vím...tak možná přehnaná reakce, připsal bych to profesionální deformaci. těch vrstev je asi tak 5 na spodní skořepinu (do blatníku) a 5+tkanina (cca v polovině ještě dán tmel se skelnými vlákny) uvnitř 3 výztuhy + dřevěná kostra... na poklep jako šutr
taky sem upravil, protože ta reakce byla neadekvátní, taky to nevidim poprvý

11.06.2008, 10:42 |
radar[CZ] | Upraveno: 2008-06-11 08:43:35
to Mendo: hrubka je cca 6 až 7mm v nejtenším místě zadní strana a cca 10mm v nejtenším místě přední strana.
Jinak je to opravdu moje první setkání s laminátem a laminováním vůbec. Jen samo za sebe mluví to, že když sem byl poprvé pro materiál, tak sem koupil litr pryskyřice a 2m tkaniny...Myslel sem, že s tím udělám tak 1/3 boxu... no a po hodině práce byl litr v čudu :o) pak sem byl pro další 3 a pak pro další 4... a ještě 6m2 tkaniny...
Ahoj můžu dotaz? jak je to s pokladaním dalších vrstev skelne rohože? musím počkat až první vrsva uschne a až pak na ní dávat další vrstvu? nebo mohu udělat jednu vrstvu a na ní hned druhou? Děkuji..
akorat jestli je to pracant auto asi by bylo rozumnejsi pres sub mrizku ale to je jen skrz ochranu subu jinak pekna prace