Navštíveno 2474x

Zdravím všechny....Mám takový problém....Kámošovi jsem dneska dával radio do favorita,přímo napojené na baterku.Chvíli to hrálo a pak náhle vyplo:-(.Pak už radio nešlo zapnout a nejde doteď.Problém je v tom,že to radio mi v mojem autě hraje a ve favoritu ne.Zkoušel jsem i vyměnit kabely a nic:-(Baterku má sice slabší,ale nešlo ani když jsem napojil radio na mou baterku.Máte někdo radu?

09.06.2008, 21:27 |
Komba Tak tohle se mi taky stalo na mém autě.Chvíli jsem se hrabal v rádiu(v kabelech) pak pustil a hrálo tak minutu a náhle prd.Nic se prostě nedělo ani když jsem to odpojil a zas připojil.Tak jse mzkusil přehodit žlutej s červeným a běhalo to dál.Pak jsem to zas zase vrátil.Nevim sice jaký kabely si měnil ty..........na pojistky si určitě koukal co?
Pojistku mam zvlášť.Jsou v pořádku obě,jak na radiu tak na drátě.Piny jsem měnit nemusel,sedí to.Napájecí dráty jsem zkusil vést i mimo a nic....

09.06.2008, 21:53 |
Komba No mě taky seděly drátky,a bylo mi divný že to nehraje.Pak jsem ty dva prohodil a fungovalo to.........

09.06.2008, 22:02 |
somtom | Upraveno: 2008-06-09 20:06:12
Sedí mi i popisky podle planku na radiu a popisky na konektoru...Jsou tam jen 4...baterka,kostra,paměť a antena

09.06.2008, 22:09 |
Komba J oto je něco staršího?to ještě nemá izo?
Je nové.Je to sice Sencor,ale v mém autě hraje,nehraje jen když ho napojim přímo na mou baterku...Tak nevim...

09.06.2008, 22:29 |
Komba teď si vzpomínam že jsem to dával taky do jinýho auta a myslim že šlo.Pak zase zpátky a nic.Pak jsem zkusil přehodit ty kabely na izokonektoru(paměť a stálej) jak už jsem sakra stokrát řikal:D a hrálo to
žlutý a červený můžeš klidně spojit a oba dát na stálé +.
Rádio ti pak bude hrát i bez klíčku ....

10.06.2008, 08:10 |
Smrada (M)
U Facka neni ACC, takze zlutej a cervenej musis mit spojeny
2 Smrada:Mám to tak napojené už od začátku.Hrálo to jen chvíli a pak nic,už to ani neškytne:-(

10.06.2008, 17:52 |
Komba Hele,když si kupoval Sencor sráče tak jsi k tomu měl přidanej v bedně mezikus nebo ty izo z auta jdou rovnou do rádia?
Když mi kámoš ukázal,jaké radio tam chce dát,tak jsem suše polknul....Iso jde primo do radia

10.06.2008, 18:43 |
Komba Tak v tom případě moje diagnoza není správná:D.A když teda máš napojenej stálej a pamě´t na plus v autě tak zkus do svýho auta dát jiný rádio.......to jediný mě teď v rychlosti napadá
Taky mě napadlo,ale teď fáčko k dispozici nemám.Zkoušel jsem i to napojit v mém autě přímo na baterku a nic a přitom přes spínačku to hraje...Nevím,jestli se dá ve F
fáčku napojit radio na spínačku...

10.06.2008, 19:28 |
Komba Všechno jde když se chce a jsou šikovný ruce.A u fáčka to musíš zvládnout se svázanýma rukama:D....tam foukneš a plasty jsou dole hehe

10.06.2008, 23:11 |
pajp no a co kostra - ,ta je v pořádku.