Navštíveno 3117x

zdravym :) no takže audio mam hotove už nejaky ten tyžden tak tu hodim par foto :))))
zostava:
HU: ///ALPINE 9812RB
Compa: 2 x Autoek MM 6,5Ci
Woofer: 2 x Autotek MM 12D4
Mono: Hifonics bx2005d
4kanal: Mac audio Z 4200
kabelaž: 50mm
distribučný blok: Audisson s pojistkama (mato aj plus aj minus)
auti je komplet vytlmene Sikadampom + tappaja :)

a tady je finito kufor:)

10.06.2008, 08:41 |
MaxxT moc pekny.. ;-)
krásná práce .....
ale nějak mi to tam nesedí.Snad to naživo vypadá líp.
taky mi to tam nesedí ale práce dobrá :)
tak tady mate dalšie foto :)

moooc pekny :) jakpak to hraje?
woofre hraju pekneee, vedia aj pekne zatlačiť :)
pěkná práce, ale ten design komponentů to nějak zhazuje...nemyslím to zle, ale pokud ty nápisy a chrom mřížky jdou sundat, myslím že to pak bude mnohem lepší...
mě spíš nesedí luxusní provedení bedny v kůži zasazené mezi levné plasty.Chtělo by to s tím něco udělat-nějak to sladit dohromady......
jen můj názor.
práce pěkná o tom žádná, ale
přijde mi tam ta bedna, taká nějaká divná, asi tím že je bílá nevím, ale hlavně že se líbí tobě ;-)
Je fakt ze by to mozna chtelo trosku sladit akespon ty plasty v kufru s tou bednou do barvy...ale jinak fakt krasa!Moc se mi libi ta cistota zpracovani.Zadny spary a podobny drobnosti.
Jen se zeptam..mozna blbe...ty MDF krouzky na dvere a ty frezovany pro SW se daji oboje koupit?A nebo jsou vlastni vyroby?

10.06.2008, 11:22 |
Smrada (M)
Me se nelibi ty mrizky a pak ty repraky ve stredu. Delas ze sterea mono :o)
gratuluju vypada to pekne!
Divally: všetky tie kružka som frezoval sam :)
tie mriežky woofrov sa dať dole nedaju, a tie compa hore nad bednou sutam jenom na zrazy aby to bilo aj vonku trošku slišet...
do plastov som moc nexel zasahovať lebo je dost možne že budem predavať auto :( takže som nexel zničiť plasty
jinak je to dost mazet natrepať tohle vše do takeho maleho kufru :) xixixi skusil to už niekto ?:D

10.06.2008, 12:53 |
Jujk0 | Upraveno: 2008-06-10 10:54:47
Dúfam, že sa MAC ku mne dostane ;)
Inak máš to fajn...
a ty krouzky do dveri se sehnat nedaj?
uff neviem všetkosom si sam delal :) aj čalunenie :)
pekna pracicka mne se to moc libi a aj nazivo je to pekne ;)
ale ta alfa na obrazku poslednom sa mi tiez libi ;)
no to aj mne sa pači ta alfa aj to čo je vnej :D xixixi
redbullboy jestli to neni tajny, jakej objem ozvucnice?
Co člověk, to názor, mě se zrovna celé provedení líbí, chrom a bílá kůže mi k sobě pasují, snad až jeden detail mi vadí a to ty výškáče nad sebou mezi střeďákama. Ale účel to určitě plní, diskoška za autem musí být solidní :-)
tak pánové, ptal iste se jak to hraje, jedině já mužu kritizovat zvuk SW ... co se týče kvality tak nic moc, sám redbull to ví moc dobře, bude dělat větší bednu.. basáky spíš chrčí a huhlají, než krásně a přesně basujou... např s těma kickerama co mám se to nedá absolutně srovnat, ty sou prostě luxusní....
sám sem čekal víc, ale co se týče kvalitního přednesu tak sem velice zklamaný....
mishan: ale proč chrči a huhlaji?:D lebo je mala ozvučnica :( v uzavretej bedni čo mam doma origo na ten woofer tak to hra pekne :) ale tato bedna bila robena ako uzavreta a pak som ju predelal na br :D hold aspon viac tlači :D ale asik ju zas zmenim na uzavretu a budu delat novu br bednu :) a pak uvidim čo a ako a aky rozdiel je :)
mishane: a sam viš že ješte som to ani nenastavoval :D jedine volume :D

10.06.2008, 20:22 |
mishan | Upraveno: 2008-06-10 18:23:43
tak určo bych napřed nastavil na zesíku hodnoty LPF, tam bude asi chyba a možná větší bednu ;-)
jinak samo jako designově se mi to líbí, je to moc hezké
a jestli si neumíš nastavit zesík, tak co děláš tady na AHC, housko?? :-)))) ;-)
čekam dokym mi ho prijedeš nastavit :D
jo jasan 450km už fičíííííííííííííííím
no napokom sme našli xybu :D low pass som mal na full proto se to mishanovi nelibilo :D

10.06.2008, 21:10 |
mendo bielu kozenku v montazach mozem ale tie repro mi vobec dizajnovo nesedia,posobia strasne lacno a tuzersky. Ale robota gud
mendo: no jo neni to DLS:) ale je to odroda od Hifonicsu :) autotek vyraba bombove zesik ako napr mm 4000,1 kto pozna zna že to je good :)

11.06.2008, 10:30 |
Fridom | Upraveno: 2008-06-11 08:31:16
redbullboy: Máš to pěkné, ta barva bedny tam sice moc nesedí co jsem ti už psal dříve, ale jinak good.
mishan: Co se týče těch Kickerů co máš, tak mi taky přišlo že ti to jen hučí, to já jen tak naokraj :o DD

11.06.2008, 11:05 |
mendo redbul: ja uz peknu dobu nemam DLS:)o znacku nejde
a tie DLS-ka kričia :D
ale nee mishane:) to je take sql co maš ty :) stale si SPL POZITIV :D
Mě tam nesedí jen ty repra na boxu.
Redbullboy: jeee, u Presova mam babicku a obcas tam jezdim na navstevu:-)))
tommas: hej? no toto aky je svet mali :D kdy sa tu chystaš ?:)) xixixix
neviem, niekedy v lete, ozvem sa nez pojdem. Vetsinou sa tie dva dni nudim, tak by som uvital zpestrenie...
Ty si priamo z Presova?
jo jo byydlim v centre :D takže mam všude blizko :)
no ja to mam do Presova asi 20km
urcite sa ozvem s predstihom nez pojdem do SK
som cakal nejake pekne zosiky... ked mean machine tak