Navštíveno 5603x

prosím pozor, hledá se člověk co rozumí zapojení.
Kapacitor, 2x zesilovač, 1SW, 4xstředobasy, 2 výšky....
Ahoj lidi,
takže situace je taková, že si chci poladit trochu muziku v autě, přečetl jsem už pár článků z problematikou zapojení a rad a triků. Vše je ovšem speciální proto se chci zeptat. Co s tím a hlavě na umístění repra...i při dnešní situaci se zloději..
Mám : Jensen XA 2250 (300RMS,2canel)
Magnat Phantom 4500 (4x95RMS)
Repro 2x Magnat 200W
Repro 2x Pionner 250W
Rádio Sony + 4x repro
SW Toxic 15" efekt. 300RMS možná víc
Kapacitor Toxic 1F
Kabely 8m 20mm
- máte někdo návrh jak to sladit ?
díky čekám diskuzi plnou nápadů
Ještě pro upřesnění, mám Nisan almera 2.0GTI (1997)
malinko upravené, nicméně zatím bez muziky a co když mi nikdo neporadí a nestihnu Panský týnec?

Nějak přesně nechápu co je na tom specialního :)
Při velikosti Almery to asi dáš kam se to vejde ne? Nebo co chceš vymejšlet?
No a stihnout to do Týnce....nevim nevim,jen tlumení dveří mě zabralo celej den...jedněch...
Myslím, že tomas14 nepřemýšlí o nějakém tlumení. Nevím co tady řešíš, normálně to zapoj a když si něco už pročetl, tak by to neměl být problém.
no vyfotil ses nám hezky se scoutem. to je fajn. ve tvém případě bude zapojení jednoduché. navíc SW toxic je tak spíš proto aby tam něco bylo y vypadalo to jako sw. hlavně moc nechápu co je na tom speciální? máš "auto" a "muziku" teď to jen potřebuješ dát dohromady. navíc máš středu, týnec je v sobotu což je teď 72 hodin do 8:15 tak začni rychle montovat :-)

11.06.2008, 08:39 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-06-11 06:41:00
zapojení tu asi až na tebe rozumí každej bych tak řek. .. . . . . základ je zvládnout plus a mínus pak to jde snadno.....
2channel zesík : možná nechat
4channel : neni nejhorší
2x magnat .... . .typ ? ale vyhodit
2 x pio . . . . .. . typ ? ale vyhodit
místo 2x vyhodit koupit dopředu jedny komponentní
rádio sony a 4x repro. . . . .?? zaprvý sony nebrat a zadruhý si asi myslel RCA výstupy místo repro ne ? typ ?
SW : okamžitě do koše nebo na aukro to do auta nepatří
kap : funkci splní ale pro tvojí sestavu je naprosto k ničemu . . .. .
1.vec : vytlumit
2.věc : natáhnout kabely
3.věc : přečíst si znova to co sem psal :)
4.věc : hezká Almera Scout :)
jo a ještě nám vysvětli jak si dospěl k hodnotě 1000rms :)
20slabej kabel pokud budes chtit nekdy menit budes tahat znova
Nismo : že se ti to chtělo psát, přesně jsi vystihnul moje slova, ale nechtělo se mi to sepisovat ;-)
1000 RMS??? :-)Hlavně SW pryč...
Podobně jako kluci...:o)
Jinak do Týnce budeš mít tedy opravdu asi co dělat:-)
Poslal jsem mailík,tak mrkni.
Zdravím chlapy,
díky za odkazy vypadá to trochu, že jsem uplnej neználek, ale nemyslí.
1.Zapojit + a- na baterce a zesíky + kap. není problém
2.Dobře vytlumit auto to je problém :-) spíš práce :-)
3. Jak jsem vzal 1000RMS (Jensen 300+Mangnát 420 + rádio, tak to jsem na 800RMS) - už lepší ? :-)
4.ty magnaty clasic celkem hrajou a pionnery jsou starší
5. rádio chci koupit nové ...asi pionner
6. poradtě jak toto vše nacpat do 3dvéřáku almery aby to nebylo na první pohled vidět pro zloděje ?
7. Zajímalo by mě nejlépe to zapojit...ten magnát phantom 4500 má 3,4 kanál na SW(subsonic), ale nevím zda na SW připojit jen Jensena ...a na 4 kanál dát to repro...(jinak mi kámoš tvrdil, že mi to repro magnát upeče)
8. zda je možné udělat do kufru sw a dát k tomu i repro ? netluče se to ?
9. vím že sw Toxic není uplně ok ale proč ho všichni tak zatracují to taky moc nechápu
10. aby to nebylo tak drahé ...zkuste navrhnout nějakou alternativu

11.06.2008, 14:58 |
party_boy | Upraveno: 2008-06-11 12:59:02
Proč všichni zatracujou toxica? Slyšels ho někdy hrát? To je dostatečnej důvod.

11.06.2008, 15:16 |
Mááša jako party_boy .. :o))))))
Já myslim že nejsi neználek....fakt :)
muhehehehehe sem se dlouho tak nezasmál....ne tobě,to je normální fáze každýho hifíka,taky jsem to řešil kdysi takhle,možná i hůř.Ale komenty kluků,to je bomba.
A před zlodějema bych to schoval do sklepa :)
Jo a Toxic nepomlouvám,Ten se asi pomlouvá sám když to tak čtu
právě že jsem ho toxíka slyšel :-)... jednu 12ku a kámoš teď vozí v autě 15ku... a je to hrůza... asi jako Aiwa v home hifi

11.06.2008, 15:43 |
jdoizo | Upraveno: 2008-06-11 13:43:17
jsem často v kadani, ale jsem ze žatce :) montáž lze udělat :)
v hifi jedu pár let, za týden otvírám krám v žatci :-)
Ozvi se
723 989 585 - Pavel
P.S. Něco s tím vymyslíme
TO TOMASW: mu kdyžtak zapujčím např. Bull audio nebo DLS W312D atd, ať si to porovná
Mám možnost tam dát destruktora 10" myslíte, že to bude o nečem jiném než Toxic ?
když se stavíš, můžeme vše probrat :-)
to s tím destruktorem to je jasné ale je to 10" a Toxic 15" ...

11.06.2008, 15:54 |
Fipo tomas14: jdoizo ti může poradit skoro jako nikdo, skvělej člověk, super přístup
to jdoizo jsem se v Kadani narodil, ted jsem kousek od CV, takže by nemusel být probém se potkat
oizo bude mít krám.....to není uplně špatná zpráva :))
Jo jinak co navrhujete jak udělat + ...musím udělat rozdvojku na dva zesíky ...

11.06.2008, 16:36 |
Ricci Party_boy, pocul som hrat Toxica a doteraz na to nemozem zabudnut :-)))
tomas14: mam vše potřebné :) stačí zavolat, domluvit schuzku a probrat to
tomas14: Pavla (jdoiza) mohu jen doporučit, určitě je to člověk který se v autohifi vyzná.. jestli chceš supr montáž tak určitě za ním...
tech 10 veci co jsi nakoupil na aukru prodej a kup 3 pořádné - zesik, woofer, kompa pak budes prekvapenej jak ti to bude hrát pokud nezvolis znacku podobnou toxicu...
tomas14 : hele jde vidět, že tomu vůbec nerozumíš, napiš jdoizivy nebo mě, nebo komukoliv na icq, většinou je máme pod nickama uvedený a určitě ti dobře poradíme se zapojením, buď pokud chceš tuhle sestavu, nebo s jinou to už je jedno, ale zase když začínáš, nejvíc se naučíš s takovouhle sestavou, všichni jednou začínaly ani nás to neminulo to nám věř

11.06.2008, 18:59 |
Daryl (A)
cendler : na icq mu poradis lepe nez tady ? Nebo jiny duvod, proc to nesmi cist ostatni ? :)
jdoizo : nezapomen ze uz ti zase neco chybi tak se krot (ostatni bez komentare).
daryl: po ICQ se to řeší rychleji nez tady neni to o tom ze by to nesmeli cist ostatni
2) nechapu co se ti na jdoizovi nelibi...nabidil mu tu docela dobrou pomoc
Daryl : jako P3RF3KT jde o to, že na icq se dá ihned reagovat na otázky, než tady
P3RF3KT : Daryl to určitě myslel tak, že jdoizovy něco chybí za nickem že!!! Tak že se nesmí takhle vyskakovat, když to nemá
jo tááák uz neni (P) :))) tak to pak jo
Chlapy icq je jistě více interaktivnější, ale nejlepší je osobní setkání. ono spíš mi šlo o to kam to všechno profi zabudovat, kámoš ten to dával vždy na zadek zadních sedaček, nevím jestli je to nejlepší chtěl bych opravdu precizní instalaci...2x zesík a kapacitor,
no a potom bedna na sw. Přidávám své icq 300-814 -096
tak mě tam přidejte kdo chcete mi helfnout.:-)
tomas14: koukám že je v kadani o jednoho hifíka víc, to je dobře. Jinak jako kluci, do Panenčáku to nemůžeš stihnout, pokud to tam vysloveně nechceš naházet. Což určo nechceš jak jsem četl.