Navštíveno 7087x

Doufám, že sem to měl pro H-Honzu zase hodit přes kopírák...?
Začíná mě to fakt bavit :o)
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_13_09_31_587220.jpg)
Po zakytování a druhé vrstvě tkaniny...
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_13_09_33_487220.jpg)
Musel sem...zítra jedu pryč, tak aby se to poslouchalo...
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_13_09_34_517220.jpg)
jéé, Doblóó khár... :-) já přemýšlel, proč kopírák pro Honzu :o)
tak a teď na tu výšku domešek :)
hezká práce, rychlá a dobrá
Nebudeš si do něj kopat kolenem?
No rychlá...včera sem u toho vymrzl až hrůza cca 14st. Pryskyřice nechtěla tvrdnout, tak sem jí pomáhal horkovzduškou. Kolenem do toho kopat nebudu ani při vystupování a to mám 180cm. V Doblu je místa až až...

14.06.2008, 20:11 |
Kesam Pekna prace ja to delam stejnym stylem pena silonky a tak bavi me to take :-)
jasny, vsechno dvakrat :O)))
tohle by asi neuspelo, Doblo ma moje zena.
Ale ten SW se Ti fakt povedl. moc se mi libi.
Mam 1,2 60 koni, nemuzu do toho delat zadny divoky zastavby, pac uz ted je to neskutecne lina jebka.
Klidne sem nahod cos tam vsechno kutil. pac bych ji tam rad dal nejaky radio, a nejaky slusny kompa, ale ne do toho origo mista v palubce, jenze to druhy umisteni ve dverich kde jsou ty kompa smerovany do sedacky taky stoji za hov*o, tak nevim...
Ahoj, já mám 1,9 JTD 100koní a jede to docela dobře...S těma kompama máš recht, jsou na pěkně blbým místě. Nicméně sem tam dal SinusLive už nevím to označení myslím SL165F jsou to ty slimy i s výškou(kapsa vytlumena rounem). Ale časem sem zjistil že tudy cesta nevede, tak šly nahoru ještě 13cm Hifo, kousek je jich vidět na příspěvku z 13.06.2008, 21:35.
Musel se řezat plech...hnus ale vyplatilo se. Výška na SL odpojena a oba středobasy žene vždy 1 kanál na 2 Ohm ořezáno na 50Hz. V palubce 10cm SinusLive a Výška Lanzar Opti drive(mimochodem na chlup totožný s výškou ze sady Hifonics Zeus)ořezáno na cca 100Hz. vzadu 10" hnán monobl. 240W naměřených Pavlem a ovaly SL poháněné rádiem ale používané jen když někdo jede v zadu. Jinak vytlumená střecha pěnou SinusLive (už kvuli stěží v zimě vytopitelnému interiéru) a samo. plechoefektu.vJo a ze zbytku vytlumeny i zadní dveře. Stropní panely potažené látkou, která pohlcuje zvuk(myslím). Antiaudiofilské HU sony s USB. hraje to slušně :o)
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_16_06_37_567220.JPG)
super. diky. ja premyslim jen o slusnych kompech na radio, a nejaky hrombedynce, proti ktery je ta Tvoje zastavba ale super vec..
Tak je skoro hotovo...jen vymyslet jak tam ty repra chytit:((
![foto k příspěvku od radar[CZ]](forumimages/2008_06_17_08_29_467220.JPG)
Chlapy pomožte. Potřeboval bych od někoho vyrobit ty dřevěný obruče. Nemám možnost si to nikde nechat udělat. Byl by někdo tak ochotnej a vyrobil. pokud možno praha. Icq:297-061-235, e-mail:jakub.karas@seznam.cz předem dík moc
Ahoj...bohužel teď nemám čas. Odjíždím na montáž cca na tejden. Pokud spěcháš, tak se tě tady určitě někdo ujme. Pokud to nekvaltuje, tak pošli na mail nákres a z čeho by to mělo být(už kvůli pozdějším dohadům)...
2 radar[CZ] - píšeš že zadní ovály používáš jen když někdo sedí vzadu - jak je vypínáš ? něco podobnýho sám řeším díky
midi34 co tak skusit FADER na radiu? :-)
stewe21 - to jsem zkošel není to ono - sháním 4 polový vypínač