Navštíveno 3352x

někteří z vás ví jak sem si na tenhle kousek uz asi rok z5 dělal zálusk a sněl o nem :-D dnes se konecne umistil v mem kufru :)))

prozatím je živen Feearlesem 1000 a musim rict ze se sonickem nema zadnej problem :) časem dostane určitě víc

To je uzavřenka? Basák bude takhle nahoru? vím že jsi ho slyšel takže zklamat tě nemuže...
jj tohle jeprovizorni benda a skusili sme uzavřenku taky sem si myslel ze to bude hrat hov.o ale kdo neslysel tenhle sw v uzavřence neuveří pak mozna naladime BR se štěrbinou jj bude hrat takhle nahoru
gratulujem, inac aj ja som si teraz zaobstaral sonic ale 12ku, som velmy zvedali co to bude ked to zapojim a poskladam debnu:)

13.06.2008, 22:42 |
Tichy tak ta bedna je teda silena prasecina (ikdyz provizorni)

14.06.2008, 02:19 |
J0hny ahojda, to je 12" ze ? a mas ho zapojenej na 4 ohmy ? docela mam sen mit dva a taky prozatim na fearlessu 1000 tak premyslim jesi bude aspon prozatimne stacit

14.06.2008, 04:34 |
Mááša P3RF3KT: tak gratulace! konečně ses dočkal ;-)
J0hny: je to 15"
Budes to mit na souteze nebo na normal poslech?

14.06.2008, 09:41 |
SALL taky gratulace,
takže Kryptona neceš? ti jako trohu schovávám ;-)
dekuji za chvaly :)) ted zodpovím tech pár dotazů
tichy: bedna byla puvodne jednou tak vetsi a udelana na dva sonicky byla jako BR a vincek s ni tlacil 148db ted se provizorne zkratila na jednoho sonicka a udelala se jako uzavřenka je to z 25mm MDF zaoblený vnitřní hrany vylitá laminatem takze to opravdu zas takovej des neni mozna tak na pohled
JOhny: jak mise mááša je to 15ka a na feearlese je to zapojeny do 1ohm věř nevěř dostava neco kolem 900rms a zatim to staci naprosto v pohode
kicker: ted uz to na normal poslech opravdu neni :)
sall: dekuji ale ted trošku nevim o jakyho kryptona jde nesplet sis me s nekym jinym? :-D
sall: jooo uz vim Audio System :) vec se ma tak ze muj Audio System sem nakonec prodal za 4tis. a tohohle sonicka za 3tis. koupil cemuž se nedalo odolat tak sorry :)

14.06.2008, 11:37 |
J0hny kurnik ja myslel ze fearless 1000 je stabil jen do dvou ohmu to se mu nic nestane ?

14.06.2008, 11:39 |
SALL P3RF3KT: v pohodě nic se neděje... tak at to pěkně hraje...
a kdybys měl zájem tak se ozvy....nevypadá že by se mu chtělo do světa zatím ;-)
sonica ted urcite nakou dobu menit nebudu ale zeptam se ti na nej :)
JOhny: nestane se mu nic :) jen ho zezacatku musis nechat trošku zahřát než hlasitost otocis poradne doprava jinak se moc zahřeje a vypne
Tak gratulace, Chci se jen zeptat, jak to tlačí? je to dobrý? Já na něho mam taky tak trochu zálusk ale nadruhou stranu uvažuju o Kicker CVX 12 a že časem třeba ještě jeden no... ale tak nevim furt váhám, hlavně teď nejsou až tolik finance a ten sonic je za hubicku oproti 2 kickerum, ale zase chci kvalitní poslech no.... ( a mám rád tlak ale ne na uplnej ukor kvality )

14.06.2008, 20:09 |
Kesam Tedka na nem take premejšlim.
tesyno: si z decina tak si prijed poslechnout do usti to mas kousek :) tlaci to prez 145db kdyz chces :)
kesam: neopič se :DD
Přes 145dB? A to máš zapojené jak? A čím je to potřeba krmit?
Hele a to neni zlej napad... urco bych se stavil... mam utery a stredu volno nasel by sis nejak cas?

14.06.2008, 22:48 |
Tichy P3RF3KT: ok, ale ta horni deska ze dvou kusu no nevim...
Jinak mi prijde, ze by si chtel mit v aute a na aute vsechno co jde, ale nic nemas poradne dodelany..jako ty lemy atd..Kdyby si radsi kazdou vec, co delas udelal do detailu, tak bys udelal lip...
tichy: lemy a zadni spoiler se dodela behem pristiho mesice az budou penize tohle bylo pouze vymena kus za kus prodal sem muj SW a za stejny penize koupil tenhle
tesyno: se ozvi na icq (pod nickem) a domluvime se
collin: zapojene do 1ohm a pouštet do toho třeba 2kw pak uz jen zalezi jak mas naladenou bednu

15.06.2008, 11:07 |
Collin | Upraveno: 2008-06-15 09:08:24
Ty to máš asi vyzkoušené že? Ale jak dlouho snese 2kw!? A jakej plánuješ novej zesík at hraje tak jak dokáže!?
mluvim ze skusenosti co sem sam poznal a videl u vincka a viti_meganeho oba do nich na stalo pousteli 2kw vita mel dve 12ky a vincek dve 15ky vita poustel do kazdy 12ky 2kw do 1ohm a to 12ka ma jen 2x300rms z toho zesiku co je na fotce mel sem ho tenkrat pucenej mel dva na kazdyho sonika jeden 2kw to snese na stálo a vydrzi i 4kw na kratkodobý hraní jinak zesik?mozna pak jestli je jeste vincek bude mit bych vzal ten co sem mel puenej toho em-phasera

Sonic 12" má 2x350 rms, ale to už je zanedbatelný rozdíl :o) Tak to by mě mohl stačit TXi1500D ale kdo ví jak to bude...
nechce někdo z vás co uvažují o sonicu nebo ho už mají adekvátní zesilovač a to CRNCH V 1800 , který dává na 1 ohm přes 1KW ,koupil jsem ho od víti megane a ani nezapojil - takže je volnej

Midi34: kolik za něj? Zes bych potřeboval ale nějak teď nvm jak to bude s financema... tak sem zvědavej co za to
4600,- za to jsem ho koupil za to ho i prodávám
Proč že si ho ani nezapojil? na co si ho teda koupil? Je to digital? asi jo co? .. je k nemu i dálka?
Collin hele ty 2kw to u viti v bzuku snaselo 9hodin v kuse na sraze jinak 4kw se da taky do nej pustit neni problem pro rejpali a drobne dotazy 4kw sou odskouseny
tesyno k tomu zesu dalka nebyla co si vzpominam jinak sonik na nej fungoval statecne
vinzek: já sem nerejpal já se ptal. mám toho Sonica tak sem chtěl vědět co je na něm vyzkoušené a kolik do něj mužu pouštět....
Collin nebylo taky urceno tobe tobe bylo urceno ten zacatek jinak sem se sonicama nameril 152,4db a lada 362 prez 164db tak si asi udelejte predstavu co je to za sw za ty penize
vinzek fa: no na netu sem koukal ze dalky meli ale jesi ho k nemu prave ma no..
tesyno jj dalky normalne meli ale vita k nemu dalku nemel ale stejne ty dalky sou k nicemu mas snad radio ktery umi sub ubrat
už jsem tu nějak není čas , jak píše vincek k tomuhle zesu není dálka , a jinak je aktualní za tu cenu myslím docela v klidu
a pokud vím je to analog (není to digi)