Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím rada začínám s autohifi

o Navštíveno 2281x o
o 15.06.2008, 16:44 | Roman889
Zdarec lidi mám takovou malou prosbu.Začínám s autohifi tak toho moc nevím.Neznáte nějaké stránky kde by tohle bylo,hlavně mě zajímá zapojení boxu a zesilovače na rádio které nemá výstup na subwoofer mám tohle [ Link ]
a ješte bych se chtel zeptat jak ste vyřešily aby vám nelítal box v kufru jeslti na to nejsou specialní popruhy.Díky moooooc.

o 15.06.2008, 17:13 | sprath | Upraveno: 2008-06-15 15:15:01
Čau zkus tyhle stránky, [ Link ] je tam dost rad které ti začátku pomůžou, jinak potom nejlépe konkrétní rady žádej zde na foru. Na boxy v kufru jsou potřeba nějaké řemeny (je to nejjednodušší). On box v kufru za normální jízdy téměř necestuje, ale v případě havárie se z něj stává nebezpečný projektil.Nejlepší je aby byl skrytě přišroubovaný (pevně). Jinak hlavně všechno dobře uvaž ať neutopíš drahocenné koruny za něco co v podstatě za měsíc už nebudeš chtít. Jo a řeči kamarádů jako že, "Na pojistku se vykašli!" atd. vůbec neber v potaz.
o 15.06.2008, 17:15 | mr.brain
Anebo :) [ Link ]
o 15.06.2008, 18:33 | Komba
No tak já nevim jestli ti na tohle pujde zrovna napojit zesilovač.... hehehe
o 15.06.2008, 18:37 | J0hny
de vsechno ;) bud pres vysokourovnovej vstup nebo treba pres adapter ;)
o 15.06.2008, 22:59 | Roman889
díky moooc za odkazi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.