Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Lupání v repro

o Navštíveno 2463x o
o 17.06.2008, 19:55 | misusek1
Mám problém!Mám hudbu (repra v předu i vzadu+zesík) hifonics novou a 2subwofery magnat a zesak mac audio v renault megane coupe a nějak po měsíci mi lupe v předních reprách (komp.)pokaždé když stáhnu nebo zatáhnu okýnko umě jako u řidiča!Mám to v elektrice vše ale nechápu co to má společnýho hudba s elektrikou akdyž jedu tak to taky lupe kolikrát až moc!a dělá to taky jen někdy!!Vůbec nevím čím to je prosím poraďte.Pořád se vtom rýpu anic.Díky za každý příspěvek

o 17.06.2008, 20:10 | Roman321
misusek1
Skontroloval si kable ci je nemas nekde prerusenej ??Mohl se nekde predrat ,prerezat ??
o 17.06.2008, 20:21 | misusek1
Ne,káble jsou v pohodě,nikde není zkrat nebo něco jiného.Jeto pořád stejně napojený jako od začátku a až ted to tak blbne,nechápu to.
o 17.06.2008, 21:31 | Divally
Co zkusit odrusovac napajeni?Stava se ze se v repro ozvyva alternator,nebo jakykoli el. spotrebice...
Myslim ze vhodny by bylo zkusit ten odrusovac...casto pomaha ;)
o 18.06.2008, 09:31 | misusek1
Odrušovače mám v kufru 2 na 4kanálovej zesik!
o 18.06.2008, 10:10 | Divally
Nejsou nahodou dva druhy odrusovacu?Jeden do signalovy cesty (asi ten co pises) a jeden do napajeci cesty...ten sem myslel ja.
Pokud to dobre chapu tak ten v signalovy ceste by mel odstranovat sumy atd.zpusobenim napr. krizenim sig. a nap. kabelu atd. a ten v napajeci ceste by mel odstranovat hluky zpusobeny el.spotrebicema uvnitr vozidla...
Ale nejlepsi by bbylo kdyby se k tomuhle vyjadril nejakej prodejce,abych te tu nejak nemystifikoval...
o 19.06.2008, 11:43 | ACEMajky
jak to mas cely zapojeny, jaky kabely a tazeny primo z baterky?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3327 sekund.