Navštíveno 2463x

Mám problém!Mám hudbu (repra v předu i vzadu+zesík) hifonics novou a 2subwofery magnat a zesak mac audio v renault megane coupe a nějak po měsíci mi lupe v předních reprách (komp.)pokaždé když stáhnu nebo zatáhnu okýnko umě jako u řidiča!Mám to v elektrice vše ale nechápu co to má společnýho hudba s elektrikou akdyž jedu tak to taky lupe kolikrát až moc!a dělá to taky jen někdy!!Vůbec nevím čím to je prosím poraďte.Pořád se vtom rýpu anic.Díky za každý příspěvek
misusek1
Skontroloval si kable ci je nemas nekde prerusenej ??Mohl se nekde predrat ,prerezat ??
Ne,káble jsou v pohodě,nikde není zkrat nebo něco jiného.Jeto pořád stejně napojený jako od začátku a až ted to tak blbne,nechápu to.
Co zkusit odrusovac napajeni?Stava se ze se v repro ozvyva alternator,nebo jakykoli el. spotrebice...
Myslim ze vhodny by bylo zkusit ten odrusovac...casto pomaha ;)
Odrušovače mám v kufru 2 na 4kanálovej zesik!
Nejsou nahodou dva druhy odrusovacu?Jeden do signalovy cesty (asi ten co pises) a jeden do napajeci cesty...ten sem myslel ja.
Pokud to dobre chapu tak ten v signalovy ceste by mel odstranovat sumy atd.zpusobenim napr. krizenim sig. a nap. kabelu atd. a ten v napajeci ceste by mel odstranovat hluky zpusobeny el.spotrebicema uvnitr vozidla...
Ale nejlepsi by bbylo kdyby se k tomuhle vyjadril nejakej prodejce,abych te tu nejak nemystifikoval...
jak to mas cely zapojeny, jaky kabely a tazeny primo z baterky?