Dělali jste někdo hudbu do golfa V??? Jde mi hlavně o to jestli někdo náhodou nemá fotky z instalace, hlavně kudy se dostat od baterie do kabiny. Momentálně je v něm příplatkové radio RCD500 mám pocit, že je od Blaupunktu, zatím jsem neměl možnost si projet výbavu tohoto radia, ale na netu se mi nepodařilo najít jestli má výstup a ovládání wooferu nebo ne... nevíte náhodou někdo?? Zároveň prosím poraďte jaký woofer a zesák. Bude to hlavně na popík a pomalejší a zpívanou hudbu, občas rock, metal. Určitě to musí být 10" v uzavřence, která by měla být co nejmenší! Jde o to aby woofer zabral co nejmíň místa. Zesilovač monoblok. Prosím jen o radu, kupovat budu určitě od pana Jdoiza...
Díky za každou radu
RCD500 : ovládání SW nemá, ono to rádio ani nemá výstupy na zesilovač, musíš jenom koupit redukci na iso konektor do rádia a na druhém konci budou ty výstupy pro zes
Dále by bylo lepší napsat kolik si ochotný za to zaplatit, ale zase nechápu proč to sem píšeš, když už prodejce máš a ten ti určitě poradí z výběrem. ;-)