Navštíveno 2776x

18.06.2008, 10:47 |
Petura | Upraveno: 2008-06-18 10:47:40
jelikož jsem opět vyměnil auto, tak už jsem línej opět vše rozebírat a znovu tahat kabely v novém, tak bych chtěl poradit s výběrem reproduktorů a rádia ...
rád si poslechnu mjůzik nahlas, převážně taneční hudba a tu a tam něco tvrdšího, převážně reprodukce MP3, rádio naprosto minimálně
do teď jsem vozil Pioneer DEH 5700MP, 4k zesik Helix dark blue, kompa PB S6c, ovály Hertz DCX690 (z radia) a basák u-dimension JR1004 a na mojí hluchotu mi tahle sestava vyhovovala
ted bych chtěl opět nějaká kompa a ovály, který budou hrát z rádia a sestava bude bez SW, basy by měly obstarat ovály a funkce loudnes na rádiu :-)
ale už teď pochybuju že mi to bude stačit, ale kabely se mi fakt už tahat nechtěj :o(

18.06.2008, 11:19 |
Zip a kolik do toho chceš dát? A do jakého to je auta (13 nebo 16cky)
Jinak mě se zvukově líbily starší Hertz, tak tyhle (
[ Link ] ) nový by mohly hrát taky pěkně
zip: opět do civic 6g hatch :o) (já už snad v ničem jiném jezdit nebudu) takže 16cm kompa a 6x9 ovály
Frenkie: do kdy trvá akce?
na repro do 30.6.2008 a radijko nez se proda
2 Petura: ja bych spise sahnul po malicko drazsich uDimension:
[ Link ] jinak Helix i Powerbass setem nic nezkazis - oboje skladem, staci se ozvat :-)
a nebo od nas koupit oboje repraky zvlast a mas tlumeni zdarma - bez tlumeni to stejne prilis nema smysl menit :-)
tak do konce měsíce to 100% nestíhám ...
Milane asi zase spolu něco vyberem, ale nebude to hned :o(
jasne, neni problem - tak pak dej vedet a neco vymyslime :-) mam skladem i nejake chutovky, co nejsou na eshopu :-)
tak malinká změna, místo oválů by byly druhý 16cm kompa a nebo koax oboje z rádia neb kabely fakt tahat nechci ....
možná, ale fakt možná bych natáhnul jen káblík k zesíku na basák a to bych chtěl stávající 4k Helix dark blue zaměnit za něco 2k pro basák uDimnesion JR1004 (180W RMS)